11368
  • Dns5000
    Igen a legjobb rpg eddeig az tuti, nem szabad kihagyni!!
    Ha ebbol csinaltak volna a filmeket akkor tuti siker lett volna nem az a szar ami lett.
  • Hmuda
    (igazábol három volt, de a deus ex 2 nem igazán érdemli meg még a játék nevet se)

Cifu: nehogy letöröld, inkább rakd fel a peccset meg hasonlók. Megéri harcolni a játékért annyira jó!
  • Dns5000
    huha 2 jatekot is :D
    suru napod volt akkor :D
  • [NST]Cifu
    Akkor én mit szóljak? A fel napom arra ment el, hogy végre valahogy működésre bírjam a KOTOR-t (eddig jó ha menüig eljutott - és fogalmam sem volt mi miatt...). Félsiker után (a 100Hz-et az istennek sem sikerült beállítanom) játszottam két órát, majd húztak a többiek, hogy menjek neten játszani. Namost újabb órácska volt, amíg belőttem, hogy az ne 60Hz-en akarjon már futni. Sikerült, játszottunk egy jót. Most egy fél órát még játszani akartam a KOTOR-al, mire olyat csinál, hogy már a menünek a bal-felső 2/3 elfoglalja az egész képet (Ha belépek az options-ba, akkor az "OK/CANCEL" gombokat már nem is látni). Az utóbbi fél órában ezzel szórakoztam, de úgytünik, újra fel kell raknom a videókártya driverét...

Kicsit bezzinzettem már ettől a játéktól, folyamatosan fogadkozok, hogy letörlöm a rákba az egészet...

UI: amúgy a legnagyobb lelki nyugalommal is eljátszok ultrabugos játékokkal (pl. Street Legal), de ott legalább a játék elindul, és a bugok csak játék közben jelentkeznek - itt viszont még játszani sem tudok...
  • Hmuda
    Jaj, szálljatok már le rólam. :-)))
    Kicsit gáz napom volt (újra kellett kezdenem két játékot is, meg hasonlók :-) ).
  • Vaxi
    Uhh. az télleg szar volt. Csak nézd el Hmudának, biztos 32443543 ember kérdezte meg elötted. én is kiborultam, amikor a JK3 fórumban nem voltak képesek 2 sor visszaolvasni :D
    sok sikert
  • [NST]Cifu
    Ugyanez ment/megy az SL topicban is. Az a legjobb, amikor 10 hozzászólással lejjebb olvasható a válasz, de annyira sem képes visszaolvasni...
  • Hmuda
    Más: kicsit szégyenteljesnek tartom, hogy a menüket nem oldották meg, hogy rendesen menjenek 800*600-as felbontás felett. Örültem volna, ha magasabb felbontáson nem egy keretet kapok, hanem mondjuk hoszabb oldalakat az inventoryban (kevesebbet kellene lapozni), stb.
  • Hmuda
    Már mondtam, hogy tisztára kiidegelnek azzal, hogy nem telik el nap, hogy en jönne vki ezzel a problémával. Mivel én vagyok a topic házigazdája, felelősségemnek érzem, hogy annyit legyek itt, amennyit csak lehet és segítsek, de egy idő után iszonyat idegtépő tud lenni, hogy az emberek nem képesek megmozgatni az agyukat.
  • [SiX] Scott
    Köszönöm
  • Rage47
    Nah, végre nekem is megy 85Hz-n:)Jobb lenne 100 Hz-n de ez is jobb mint a 60Hz:)
  • Hmuda
    Hát azért ez nem vmi nehéz. Még alap angollal is ki lehet silabizálni szótár nélkül.

A legfelsőt bárhova rakhatod.
    A felső-középsőt bárhova, de olyanra nem ahhol a legfelső van.
    Az alsó-középsőt csak tök üresre, vagy vagy ahhol csak a legalsó van.
    A legalsót csak üres helyre.

Ezek után már tényleg nem nehéz, ha kicsit is megerölteted a szürkeállományod.
  • [SiX] Scott
    Először is, lehet normálisan is közölni... Másodszor aki nem angolos, csak minimálisan ért angolul annak kicsit nehezebb...
  • Hmuda
    Bocsi, de tényleg nagyon unom ezt a problémát. Csak annyit mondok, hogy olvasd el a feladat kezdetén a gyűrűk kezelésére vonatkozó szöveget és ezek után lazán rá lehet jönni, hogy mikor mit hova kell rakni. Mivel nem bonyolult, hanem hosszú feladvány, ezért most eltekintek a pontos leírástól. Színtiszta logika az egész.
  • Hmuda
    Már vagy húszmillió ember elakadt ott, és már nagyon unom hangsúlyozni, hogy EL KELL OLVASNI A FELADVÁNY ELEJÉN AZT A K*B*SZ*TT KEZELÉST! Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy enynire nem képesek az emberek gondolkozni...
  • [SiX] Scott
    PLS help me aki tud...
    Korridorban a sith jedivé válás közben eljutottam Tomb of Naga Sadow sírboltba, ott van egy logikai feladvány.Három oszlop abból az elsőről át kell juttatni az elektromos töltéseket a harmadikra.Na ez nekem nem akar összejönni ...
  • zoli80
    oks,azért köszi a savet nagyon!:)
  • bfg900
    Thx, de nem kell a save. Megoldottam: Most máshol akadtam el, mert a nyílt helyszineken a játék jácchatatlan, mivel egyrészt tele van szemetelve a képernyő, másrész elég sokszor nem lehet mozogni a karakterekkel, csak egyhelybe forognak, miközben a játék 1.5 fps-el megy.
  • bfg900
    Jácca valakie zt a játékot radeon 7500al? Nekem a legujabb driverekkel oylan durva bugokat produkál, amit egész játékos pályafutásom alatt nem láttam még.
  • zoli80
    nem én ott tartottam amikor elszállt a vinyóm amin a save volt!nemsokara kuldom.
  • Hmuda
    Még nem a vége, elvégre még van egy térképdarab, nemigaz?

Szkafander ügyileg meg nézz szét jobban.
  • gPROject
    Ja, meg hogy megyek fel a hídra?Szkafander kellene?De honnan?
  • gPROject
    Hali!
    Én ott tartok, hogy elrabolták az űrhajómat mef minden aztán a kis droiddal kellet kiszabadítani magamat. Na most.Ez már a vége lesz?Vagy még nem?
  • bfg900
    Teis itt akadtál meg? :)
  • zoli80
    na megkaptam a mailt és meg kell mondanom hogy nagyon boldog vagyok.fél éve kunyizok egy savert de senki nem volt hajlandó,igy mindkettönknek jóó lesz:)
  • harczos
    ha minden jól megy, év végére, vagy jan elejére tippelnék egy 10%-os verzsönt
  • [NST]Cifu
    Egyetértek, attól, hogy egy játék amúgy überkirály, még sajnos nem törvényszerűen hibátlan. Erre jó példa az OFP, a Street Legal Racing: Redline vagy az X2 - The Threat - és sajnos az SW:Kotor is...
  • bfg900
    Megjegyzem az Operation Flashpoint nagy híve vagyok és az is "bughalmaz" ráadásul fokozottan. Az is év játéka volt ;)
  • bfg900
    Nem csak erre a hibára értettem, hanem arra sokra, amikkel eddig találkoztam :) Félreértés ne essék, a játék nekem is tetszik, de fel***ta az agyam rendesen. A bughalmaz tényleg túlzás volt.
  • Hmuda
    Én nem nevezném bughalmaznak, mert nem megfelelő a géped. Az én gépemen bezzeg mindennemű akadástó, bugtól, kilépegetéstől mentesen fut a gém a peccs óta (azelőtt is csak a hanggal volt gond). Kicsit erős kifejezés amit mondtál egy "év játéka várományostól".
  • zoli80
    küldd [email protected]
  • bfg900
    Nem oldódott meg a desktop problémám a peccsel sem. Most úgyérzem 2 lehetőségem van. Vagy valaki lenne olyan kedves és áthidalné azt a 2 percnyi játékidőt nekem, az én mentésemmel, vagy uninstallálom a francba ezt a bughalmazt. Ha tehát érez valaki hajlandóságot hogy segítsen és épp nagoyn unatkozik, jelezze már. Előre is thx.
  • [NST]Cifu
    Ezzel a problémával én is találkoztam, a megoldás az, hogy leszeded a képernyőfrissitést szabályzó programokat (Rage3D Tweak, Radeonator, Refreshlock, stb.). A játék setupja csak azt a felbontást engedélyezi, amelynél nincs lockolva a képernyőfrissités...
    Nekem csak úgy sikerült megkerülnöm ezt a dolgot, hogy leszedtem a Rage3D Tweakert és újra felraktam a Cataclyst-et. Viszont ez sem oldott meg egy apróságot...

Ugyanis hogy lehet a játékban beállítani, hogy 100Hz-en menjen a képfrissités? A fejébe vette, hogy csak max. 85Hz-en mehet a játék (a monitor DCC-jéből ennyit lehet kiolvasni, de ez nem zavart, mert a Rage3D Tweak-el simán felülírtam, és minden ment 100Hz-en), viszont hiába írom át az SWKOTOR.INI-ben 100-ra, mégiscsak 85-ben hajlandó futni. Ha felrakom a Rage3D tweak-et, és lock-olom a képfrissitést, akkor meg a progi azt a felbontást nem is hajlandó elfogadni...

Szóval az elmúlt két napban játék helyet ezt az átkozott programot próbálom megrendszabályozni, de kevés sikerrel... Hihetettlen, hogy ennyi gondja legyen a képernyőfrissitéssel
  • Hmuda
    np :-)
  • Rage47
    Oké megnézem:) lehet nincs fenn a DX9b.Ja és köszi a helpet:)
  • Hmuda
    Ja akkor ez videokártya probléma. Próbálkozz a legújabb driverekkel, DX-el, és rakd fel a peccset.
  • Rage47
    nálam is igy van hogy minel kisebb a felbontas annal nagyobb a frissités, de nem lehet kisebb felbontasra allitani a jatekot a 1280x720-nál.
  • Hmuda
    Asszem minél kisebb a felbontás, annál nagyobb frissítést bír (nálam legalábbis így van). Ennél a játéknál amúgyis bővel elég a 800*600 kétszeres AA-val. Éppen eléggé elsímítja a széleket, hogy élvezhető legyen, de ne legyen játszhatatlanul lassú.
  • Rage47
    ott is csak 60Hz-s meg 75Hz-s felbontás van
    1280x720 1600x1200 vagy valahogy igy
  • Hmuda
    Lehet. Options, Graphics, Resolution.