Ezzel a problémával én is találkoztam, a megoldás az, hogy leszeded a képernyőfrissitést szabályzó programokat (Rage3D Tweak, Radeonator, Refreshlock, stb.). A játék setupja csak azt a felbontást engedélyezi, amelynél nincs lockolva a képernyőfrissités...
Nekem csak úgy sikerült megkerülnöm ezt a dolgot, hogy leszedtem a Rage3D Tweakert és újra felraktam a Cataclyst-et. Viszont ez sem oldott meg egy apróságot...
Ugyanis hogy lehet a játékban beállítani, hogy 100Hz-en menjen a képfrissités? A fejébe vette, hogy csak max. 85Hz-en mehet a játék (a monitor DCC-jéből ennyit lehet kiolvasni, de ez nem zavart, mert a Rage3D Tweak-el simán felülírtam, és minden ment 100Hz-en), viszont hiába írom át az SWKOTOR.INI-ben 100-ra, mégiscsak 85-ben hajlandó futni. Ha felrakom a Rage3D tweak-et, és lock-olom a képfrissitést, akkor meg a progi azt a felbontást nem is hajlandó elfogadni...
Szóval az elmúlt két napban játék helyet ezt az átkozott programot próbálom megrendszabályozni, de kevés sikerrel... Hihetettlen, hogy ennyi gondja legyen a képernyőfrissitéssel