• sambauer
    Spoiler:

Na én meg végre 35 óra alatt végig vittem ezt is. A játék vége elég intenzívre sikerült, már azt hittem sose fogy el a sok Sith apprentice, aztán meg Malak rendesen kikészített az utolsó pár percben de csak összehoztam nagy nehezen. A templomban Bastila beszéde elég meggyőző volt ígyhát régi személyiségemet felvéve újra a Dark lord lettem, és így egyszerre végeztünk a Republical és Malakkal is "All our enemies will be destroyed in one glorious day" :) Minden összevéve az egyik legkomplexebb és legmesteribb RPGvel volt dolgom, amivel olyan jól szórakoztam mint a már sokszor emlegetett Vampire: Bloodlinesel. 9/10

Picit off:
    Persze rögtön elkezdtem a Kotor 2-őt bár meglepődve tapasztaltam hogy a Bioware helyet az Odisian fejlesztette, és ilyen esetben rögtön nagy előítéleteket kap a játék. Mindenesetre már eljutottam az első városba, viszont egy dolgot nem értek: ha jól emlékszem 5 év telt el a Kotor 1 és Kotor 2 eseményei között. Az első részhez néhány mondaton kívül a 2 semmilyen formában nem kapcsolódik ? Kérdeztem Keirát Revanról annyit mondd hogy eltűnt és kész. Carthról, Bastiláról semmi említés nem lesz ? Többi kérdéssel majd átmegyek a Kotor 2 topikba.