• kHares
    Azért enyhén zavaró, hogy a játékban nem sikerült elég kihívás elhelyezni. Persze nem a swoop race-re gondolok. Max 1-2 csata volt, amit kihívásnak lehetett venni, semmi több. A másik a tápolás. A végén minden tulajdonságomhoz +5-6 -ot adó cuccok, +30 körüli to hit volt. Ez egy d20-as rendszerben elég táp. Nincs rá szükség. Persze akkor minek használom? Nyilván nem hagyom ott. A nehézségről is azt írják, hogy normálra van optimalizálva, tehát nem fogom átállítani. Így viszont a lecsapok mindenkit két ütésből effekt lett.
    Amit nem értek még, hogy miért nem ütök többet magasabb szinten? A base attack növekedésével a körönkénti ütésnek is növekedni kéne.
    Más dolog. Szerintem a játék igen lineáris. Itt most a Baldur's Gate sorozathoz, Gothic-hoz ill. Planescape:Torment-hez hasonlítom.
    Az npc-k nagy része fölösleges, 2-3 ember akit max használsz, tudom kellenek a sztori miatt.
    A történet szintén nem nagy szám, a fordulatokra lehet számítani, nincs meglepetés. Mondjuk olvastam sok Star Wars könyvet /nem az álnéven kiadott magyar dolgokra gondolok/ és Timothy Zahn könyvei messze űberelnek minden film vagy játék átdolgozást. Nagyon szomorú, hogy az első és második rész helyett nem az ő könyveit dolgozták föl. Bár az is igaz azok a trilógia után játszódnak.
    Van néhány fura bug is, de nekem semmi komoly problémám nem volt szal nem panaszkodok.

Ennek ellenére ez egy jó játék, de semmi több. És persze a legjobb Star Wars rpg, főleg mert más nincs.