Szuni#10365
Egek. Kicsit lehangoló volt ez a brazil sorozatokba illő énvagyokrevan-fordulat. Erősen szubjektív véleményem az, hogy nagyon nem illik bele a történetbe, vagy hagyhatták volna csak az egyik szálon... :-( Mondjuk annyira azért nem vette el a kedvemet, meg már eddig majdnerm harminc órát öltem bele...
Más. Az lenne a kérdésem, hogy (többszöri véggijátszáson kívül) hogy lehetett volna rájönni, vagy van-e értelme, milyen sorrendben látogatom meg a bolygókat? Gyanítom, nem egészen az elképzeléseknek megfelelően (ha volt ilyen) haladtam idáig, mert kaptam olyan küldetést, amit már nem tudok teljesíteni vagy a bolygó megsemmisülése miatt, vagy azért, mert már nem mehetek vissza rá... Nem zavaró, csak kíváncsi lettem volna néhány részletre még.. A másik pedig, hogy van e nehézségi különbség a jó és a rossz oldal között? Sötét oldal felé húz a női szívem :-), normál nehézségi fokozaton, és gyakorlatilag nem jelent kihívást a játék már... A jó oldallal nehezebb dolgom lenne? Egyszer még végigjátszanám úgyis biztos így is...