Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Pl.: Revan ruha

Töltsük le az internetet!

Új skinek?

Nem hiszen hogy ezen a konfigon menne a játék.

HiPPoNaX
Anno a 300MHz-s p2es procival rendelkezo konfigom is rendelkezett mar agp slottal, volt is benne egy 64megas gf2mx400... de ettol meg nem mernek rajta a KOTOR-al probalkozni :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

ollie
Milyen videokártya van benne?
A játékhoz legalább 32MB-s videokari kell, azon meg csodálkoznék, ha a 633-as cerkában ilyen lenne. Abban valszeg még AGP port sincs, és az AGP korszakl elõtt nem hiszem, hogy léteztek már 32 megás vidkarik.

dinomano
gyerekek, egy 633 mhz-s CeleRONGY 300 megabyte memos gépen nagyon csunyacska a gém? csak ilyen konfigom van, és nincs zsuzska jelenleg fejlesztesre; de a gém érdekel... nem szamitok ezen a konfigon egetverö élményre; de gond. ezen is jatszhato a gém..mondjuk nem kapok olyan latvanyt mint neten talalhato screenshot-ok...
még uj RPG-fan vagyok, most tanulok bele nagyjabol; de SW fan vagyok, a korabbi SW gémek nagyon bejöttek (JK😮UTCAST, ACADEMY)...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

KILLER2
Hogy kell feltenni az új szkineket?

KILLER2
Már rájöttem.

KILLER2
Itt hogyan kell lépkedni?

KILLER2
Mit tudom én! Én sem hasznélok. Csak gondoltam ha van ilen akkor ennyit megengedhetek magamnak!

Nincs. És ki az a lúzer, aki ehhez a játékstílushoz kódokat használ?

KILLER2
Van olan kód, hogy revan tuhám legyen?

egyszerû. egy szó az egész: crackeléssel 😊

How much can you take,before you snap?

ollie
hogyan?

lényegtelen a dolog. meg tudtam oldani egyedül

hali
megszereztem a gammát, feltelepítem patchelem minden ok. aztán mikor el akarom indítani még be sem lép a játékba és ki ír egy hibaüzit. nincs semmi az üzenetben csak kis négyzetek meg néhány betû. ez mitõl lehet? vki tudna segíteni? elõre is kösz

Mhosah Myth
Az úgy nem jó... 😊 Sokkal jobb 2szer végignyomni a gamet!! Mert teljesen más szituk alakulnak ki már a legelején ha gonoszkodsz 😊) Meg más ha jó vagy... Én mindkét oldalon végignyomtam és nem tudok dönteni melyik volt jobb. Mindkettõ iszonyatosan élvezetes volt!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Okké. Majd akkor a 2ben darkot inditok 😊

N1ggA
Szerintem érdemes mind a kettõt kipróbálni. Ha már elkezdted a light karaktert, azt folytatsd, de a következõ már dark legyen!

Spread De Love!

Következõ kérdésem lenne. Most kezdtem csak el jáccani ezzel a gammával (majd a 2-t is le akarom tolni késõbb). Jelenleg ott tartok hogy be kéne hatolni a military basebe, hogy elmenekülhessünk Taris-ról. Elakadni nem akadtam el, a kérdésem egész más: jelenleg fullosan a jó oldalt nyomom a karimmal, de érdemes -e sötétre váltani? Nehezebb/könyebb lesz tõle a gamma? lesznek olyan szituk amibõl szarul jön ki az ember, ha gonosz (csak 1 példa, kedvenc CRPG-mben, a Baldur's Gateban ha gonosz volt az ember egy idõ után támadták az utcán a hatóságok, meg minden)? Vagy jó fless? Mit gondoltok/tudtok errõl? 😊 thx 4 any help!

Mhosah Myth
Ááááááááááááááá!!! 😊
ISTENCSÁSZÁR VAGY <#idiota><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Mostmár minden király nem szaggat úgyhogy boldog vagyok!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

McGrady
szívesen feltenném ha lenne hely

Kuss!-magyarázta.

McGrady
szívesen feltenném ha lenne hely

Kuss!-magyarázta.

NeoMaN
Tedd fel újra, bõven megéri...

NeoMaN
Ati karikhoz kell az alábbi sor+az 1.3-as peccs.
És a bioware oldalán lévõ fórum szerint a 4.2-es catalyst.
monnyuk nekem most 5.8-al sincs gondom...

McGrady
bassza meg!!!
akkor kellett volna mondanod amikor még fennvolt a kotor
ez miatt töröltem le
a geforce mx 440-el kitûnõen ment a radeon 9600 xt-vel meg nem bírtam jáccani a szaggatás miatt
brr

Kuss!-magyarázta.

NeoMaN
ja, ez a sor kifejezetten a Dantooine-i szaggatás ellen van!

NeoMaN
Cserélj vga drivert, vagy esetleg ezt a sort írd be az swkotor.ini -be a alá:

Disable Vertex Buffer Objects=1

Mhosah Myth
Most viszem másodjára a játékot és régebben is gondom volt az akadással! Pl. a Dantooine bolygón ha leveszek mindent minimumra beszaggat, amikor a nap felé vagy egy nagyobb táj felé fordulok. Ugyanígy szaggat ha teljesen full grafikán játszok.

A gépem: Amd 3000+, 1024Mb ram, MSI Geforce NX6800 Ultra!!!

Valaki nem tud segíteni mert így élvezhetetlen? 😞(

Megj.: 1.03 patch fentvan

k8bal
launcher.exe!
de azért köszi! már megtalátlam és mûködik!
nagyon zsír!
most már csak az alapszakadozás van amirõl a gépem tehet de az nem vészes! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

NeoMaN
a játék opciójában (vagy config.exe vagy mi a neve)

k8bal
áhh!
ez érdekelne!
hol kell azt kikapcsolni?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

NeoMaN
4.12 és 5.8 kipróbálva
most egyként Jakuza ötletére a hardveres egérkurzort kikapcsoltam, és órák óta nem fagy (5.8 cata)
beszarás...
😄

ollie
4.akárhányas drivert is kipróbáltál?

NeoMaN
fentvan

mindenképp kell hozzá az 1.03-as pecs, Atikon szaggat és fagy nélküle!

NeoMaN
Haló!

Lassan megõszülök. A KOTOR 1 orrba-szájba fagy 9800pro-val bármit is teszek ellene (fastwrites, downclock, vsync, driver, patch, friss rendszer), mindent próbáltam. Nem vagyok kezdõ hardver ügyileg, de ebbe már tényleg meghülyülök.
Van valami ötlet?

AMD Barton 2500+, 9800pro, NF7-S, 512/400 DDR(már 333-on)
soundstorm

semmi nincs húzva

k8bal
sry! <#rolleyes>

franco
ad1 sztem azóta már rájött

ad2 az ilyet privátüzenetben legyél szíves

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

k8bal
wanadoo.atw.hu 5-ös szekció én is onnan húztam le!

THX
Már sikerüldt :-D

http://darkghost.uw.hu

Hmuda
Valahol arrafelé (asszem egy asztalban) lesz egy datapad, abban vannak a válaszok elrejtve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hell!
Elakadtam az elsõ pályán/bolygón.
Pedig már régebben vagy 10X kivittem 😄
Alsóvárosban az apartmanoknál van egy láda amit csak a computerrel lehet kinyitni, de kell hozzá kód... Nem tudjátok hozzá?? asszem 3 szó

KÖSZI

http://darkghost.uw.hu

k8bal
nekem is ez az akadásos problemóm van!
és tuti hogy nem normális!!!
Mert az unokatesóméknak is akad és nekik kb mindenbõl az én gépemnek a 2x-ese van!!
Az elöbb olvastam egy Driver butításos megoldást!
Majd azt kipróbálom vmikor!
Mennyire kell vissza butítani? (hanyas driver-re)

fsgh
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ CSESSZE MEG!!!!!!!!!! ÍGY SE JÓÓÓÓÓÓÓ<#gonosz3><#shakehead>
<#confused><#sir><#szomoru2><#nemtudom><#falbav><#csodalk><#duhos2><#help>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
aztmondod??
hátt egy probát megér....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McGrady
ha van kihagyás akkor próbáld azzal!
nekem is volt ilyen jellegû hiba sztem megoldaná

Kuss!-magyarázta.

fsgh
ftp-re?? (bocsi de kezdõ vok:-S) ja van olyan hogy kihagyás....

Mhosah Myth
Nem tudom mi lehet a gondja ... :S
Ha gondolod felrakhatom ftp-re ezt a fájlt és akkor hátha jó lesz de azt majd csak holnap tudom mert 111mega 😊... A telepítésnél amikor kiírja a hibát lehet kihagyás-t nyomni? Mert ha igen akkor lehet megoldja ha manuális megszerzed máshonnan 😊)

A vga-ra csak azt értettem, hogy telepítés közben x@arakodik nem pedig játék közben így nem lehet köze a vga-dhoz...

fsgh
van drivere a vga-nak.....
és végigfutattam mindent és jó volt aztán meg nem:-(
volt amikor nem crc volt a hiba hanem vmi olvasási hiba aztán ujra elkeztem ugyanazzal és megint crc (össze vissza váltakozik a hiba:-(((()
és ennél a filenél van mindig a hiba: swpc_tex_gui.erf