Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A játékhoz legalább 32MB-s videokari kell, azon meg csodálkoznék, ha a 633-as cerkában ilyen lenne. Abban valszeg még AGP port sincs, és az AGP korszakl elõtt nem hiszem, hogy léteztek már 32 megás vidkarik.
még uj RPG-fan vagyok, most tanulok bele nagyjabol; de SW fan vagyok, a korabbi SW gémek nagyon bejöttek (JK😮UTCAST, ACADEMY)...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Töltsük le az internetet!
How much can you take,before you snap?
megszereztem a gammát, feltelepítem patchelem minden ok. aztán mikor el akarom indítani még be sem lép a játékba és ki ír egy hibaüzit. nincs semmi az üzenetben csak kis négyzetek meg néhány betû. ez mitõl lehet? vki tudna segíteni? elõre is kösz
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Spread De Love!
ISTENCSÁSZÁR VAGY <#idiota>#idiota><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Mostmár minden király nem szaggat úgyhogy boldog vagyok!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
És a bioware oldalán lévõ fórum szerint a 4.2-es catalyst.
monnyuk nekem most 5.8-al sincs gondom...
akkor kellett volna mondanod amikor még fennvolt a kotor
ez miatt töröltem le
a geforce mx 440-el kitûnõen ment a radeon 9600 xt-vel meg nem bírtam jáccani a szaggatás miatt
brr
Kuss!-magyarázta.
Disable Vertex Buffer Objects=1
A gépem: Amd 3000+, 1024Mb ram, MSI Geforce NX6800 Ultra!!!
Valaki nem tud segíteni mert így élvezhetetlen? 😞(
Megj.: 1.03 patch fentvan
de azért köszi! már megtalátlam és mûködik!
nagyon zsír!
most már csak az alapszakadozás van amirõl a gépem tehet de az nem vészes! 😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ez érdekelne!
hol kell azt kikapcsolni?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
most egyként Jakuza ötletére a hardveres egérkurzort kikapcsoltam, és órák óta nem fagy (5.8 cata)
beszarás...
😄
Lassan megõszülök. A KOTOR 1 orrba-szájba fagy 9800pro-val bármit is teszek ellene (fastwrites, downclock, vsync, driver, patch, friss rendszer), mindent próbáltam. Nem vagyok kezdõ hardver ügyileg, de ebbe már tényleg meghülyülök.
Van valami ötlet?
AMD Barton 2500+, 9800pro, NF7-S, 512/400 DDR(már 333-on)
soundstorm
semmi nincs húzva
ad2 az ilyet privátüzenetben legyél szíves
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Már sikerüldt :-D
http://darkghost.uw.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elakadtam az elsõ pályán/bolygón.
Pedig már régebben vagy 10X kivittem 😄
Alsóvárosban az apartmanoknál van egy láda amit csak a computerrel lehet kinyitni, de kell hozzá kód... Nem tudjátok hozzá?? asszem 3 szó
KÖSZI
http://darkghost.uw.hu
és tuti hogy nem normális!!!
Mert az unokatesóméknak is akad és nekik kb mindenbõl az én gépemnek a 2x-ese van!!
Az elöbb olvastam egy Driver butításos megoldást!
Majd azt kipróbálom vmikor!
Mennyire kell vissza butítani? (hanyas driver-re)
<#confused>#confused><#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2><#help>#help>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
hátt egy probát megér....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nekem is volt ilyen jellegû hiba sztem megoldaná
Kuss!-magyarázta.
Ha gondolod felrakhatom ftp-re ezt a fájlt és akkor hátha jó lesz de azt majd csak holnap tudom mert 111mega 😊... A telepítésnél amikor kiírja a hibát lehet kihagyás-t nyomni? Mert ha igen akkor lehet megoldja ha manuális megszerzed máshonnan 😊)
A vga-ra csak azt értettem, hogy telepítés közben x@arakodik nem pedig játék közben így nem lehet köze a vga-dhoz...
és végigfutattam mindent és jó volt aztán meg nem:-(
volt amikor nem crc volt a hiba hanem vmi olvasási hiba aztán ujra elkeztem ugyanazzal és megint crc (össze vissza váltakozik a hiba:-(((()
és ennél a filenél van mindig a hiba: swpc_tex_gui.erf