11368
-
lord nihilus #10367 -
#10366 1.Szerintem az a Revanos fordulat benne a csúcs:) attól nem unalmas...(Szerintem)
2.A bolygóknak a látogatási sorrendjére ha töbször játszod végig rájössz..általában a könyebb bolygókon kell kezden hogy a nehezebbekre felturbózd magad...pl sose kezgj a sith képzőn;)...
3.mind a 2 oldalnak megvan a "Jó" és a "Rossz" oldala:)) -
Szuni #10365 Egek. Kicsit lehangoló volt ez a brazil sorozatokba illő énvagyokrevan-fordulat. Erősen szubjektív véleményem az, hogy nagyon nem illik bele a történetbe, vagy hagyhatták volna csak az egyik szálon... :-( Mondjuk annyira azért nem vette el a kedvemet, meg már eddig majdnerm harminc órát öltem bele...
Más. Az lenne a kérdésem, hogy (többszöri véggijátszáson kívül) hogy lehetett volna rájönni, vagy van-e értelme, milyen sorrendben látogatom meg a bolygókat? Gyanítom, nem egészen az elképzeléseknek megfelelően (ha volt ilyen) haladtam idáig, mert kaptam olyan küldetést, amit már nem tudok teljesíteni vagy a bolygó megsemmisülése miatt, vagy azért, mert már nem mehetek vissza rá... Nem zavaró, csak kíváncsi lettem volna néhány részletre még.. A másik pedig, hogy van e nehézségi különbség a jó és a rossz oldal között? Sötét oldal felé húz a női szívem :-), normál nehézségi fokozaton, és gyakorlatilag nem jelent kihívást a játék már... A jó oldallal nehezebb dolgom lenne? Egyszer még végigjátszanám úgyis biztos így is... -
jancsym #10364 Na mégegyszer nekifutok és minden majmot végigpásztázok. -
Lyan Kyj #10363 mennyémáap*csábatefaszakedvencjátékomhozisbeírtadaf*szságod! GYÖKÉR! -
Kiswarga #10361 Én azt csináltam, hogy amikor átváltozott egyszerűen követtem és egy nagyobb csapat majomhoz szaladt. Ott csak meg kellett találni a "kakukktojást". Azt hiszem beszélni kell hozzá de nem biztos. -
jancsym #10360 Na ez a bérgyilkos jedi küldetés kifog rajtam. Az istenér se történik semmi ha a majmokra klikkelek. Ha valaki netalán tudná a megoldást (alább a probléma eleje) ne fogja vissza magát. Ja a czerka embereit elzavartam (kinyirtam he-he sötét jedi vónék vagy mi) úgyhogy tőlük már nem tudok semmit se kérni. -
tosatt #10359 Köszi -
#10358 CD galaxison 3500 ft de ha úgy nézed hogy 4 cd ez még egy nagyon is elfogadható ár -
tosatt #10357 Akkor mondj egy jó webshopot ahol meg tudom venni mert a Gamestaron 4000 árulják de azt mondják van ahol csak 2000 ft -
Lyan Kyj #10356 vedd meg pár ezerért! -
tosatt #10355 Nem tudja valaki feltenni torrentbe a majomparade.com-ra mert nagyon kéne??? -
Szuni #10354 :-D -
#10353 Fogalmam sincs, annyira nem vagyok tech zseni :D -
Szuni #10352 Ez a parancs mit is csinál pontosan? Mit kapcsol ki vagy tilt le? Mármint nagyjából sejtem, csak kíváncsi vagyok érthető magyarázatra is (ha van ilyen) :-) -
#10351 swkotor.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy [Graphics options] sort, az alá írd be a következőt:
Disable Vertex Buffer Objects=1 -
Szuni #10350 Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki megoldottam egy Catalyst driver cserével (nem a legújabbal, hanem a 6.5-ös verzióval megy). -
Szuni #10349 Hümm, most egy nem játékmenettel kapcsolatos problémába futottam bele. Dantooine egyes részein egyszerűen olyan szinten beszaggatott a játék, hogy kénytelen voltam levenni a grafikából, elvileg a gépemnek bírnia kellene (vagy nem?) AMD 2800+, 1 GB ram, ATI 9800 Pro, ugyan nem a legjobb gép, de nekem megfelel, és a játék sem mai darab. Edig zökkenőmentes volt, és itt csak néhány területen csinálja. Most már azonban nem is a gépigényre gyanakodok, hanem valami más lehet, mert pl. ma amikor egy tegnap elmentett állást akartam betölteni, a karakter egyszerűen nem mozdul, csak ugrásra készen pörög egy helyben. A beállítások rendben. Kipróbáltam más mentésekkel, ott sem hajlandó megmozdulni. Mi lehet a baj? Újratelepítettem, így a többi helyszín mentései mennek, de a Dantooine helyszíneknél megmaradt a probléma.. :-( Nem értem, most kezdhetem viszonylag régebbről? A játék eretedti, patchelt 1.30-ra, rajta a magyarosítás. Itt előfordulhat ilyen, mint pl. a Gothic játékokban, hogy a magyarosítás bekavar ilyen szinten? Vagy valami ötlet? -
martons #10348 1. ötlet: kezd újra, és próbáld követni, ha nincs megfelelő mentésed, sucks... 2. ötlet: Jolee küldetésében a Czerkás csávótól lehet szerezni feromonokat, és akkor tapadnak rád a tachok, így meg tudod ölni őket. Remélem működik...
3. ötlet: nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de szerintem "beszélgetni" kell velük, és ha rátalálsz, akkor történni fog valami. -
jancsym #10347 Na ott a problem, hogy én mentem egy darabig az átváltozott fickó után de aztán beleszaladt a többi majom közé és elvesztettem. Olvastam valahol hogy ki kell nyírni az összes majmot és akkor megtalálható. Igen ám de ezeket a lényeket nem lehet megütni, mert csak beszélgetési ikon jelenik meg ha rákattintok. Nem tudom nincs valami eröltetett támadás vagy valami? Igaz minden gombot végignyomogattam de semmi. Ötlet? -
martons #10346 Az elsőre nem igazán emlékszem (talán amikor átalakul tach-há? akkor követni kell, jól szemmel tartani, majd lecsapni), viszont a második egyszerű. Kilépsz a városból Ordoval, ott van egy nagy bányászszállító kocsi (ami előtt áll pár bányász), odamész mellé (jobbra), majd onnan mögé, és találkoznod kell vele. Ha ez nem történik meg, akkor bug. Egyébként ott fog várni két gyenge társával, és ha sikerül megoldanod vér nélkül a küldetést (nekem nem jött össze sehogy sem), akkor írd meg, hogyan sikerült! -
martons #10345 Feltettem a legfrissebb drivert, és legfrissebb patchet, semmi változás. Egyszerűen nem hajlandó betölteni a mentett állásokat, ha új játékot kezdek, szintén lefagy a loading-nál. Az indítás előtt a config ablakban a videókártyám (6600 GT, 128 MB RAM, 128 bit, PCI-E) mellett sárga pont van egy warning felirattal karöltve, szerintem nem ismeri fel a VGA-mat. Most mit csináljak? Plíz, somebody help me! -
#10344 na grat;) aztán hajrá játszd végig a játékot:) (El kell keserítselek lesznek még vadászok 2x 3x-or kb...:( ) -
Szuni #10343 Igen! IGEN!! Megcsináltam! :-) Tudom hogy szánalmas vagyok, de megvan, sikerült kivégeznem a vadászokat! Nem mondom meg hanyadjára, mert nagyobb hülye picsát már aligha csinálhatok magamból, de megvan, leszálltunk Dantooine-on.. Szóval, köszönet a segítségekért, haladhatok tovább, mindenkinek puszi, aki segített. (még biztos kell a későbbiekben is). Cupp. -
jancsym #10342 Sziasztok. Aki tud legyen szíves segítsen két problémámban. Sötét oldallal viszem a játékot és nem tudom a "bérgyilkos hálózat" küldetését befejezni. Azt amit a rodian ad a mannan-on. Az utolsó feladat egy alakváltó likvidálása, csak amikor átalakul majommá (a vukik bolygóján van) nem tudom megütni. Aki megcsinálta mondja már meg hogy kell. A másik canderelous egyik küldije amit egy Jan nevű pasassal való találkozás után kap. A tatuin-ra kéne menni ahol egy párbaj várja de sehol nincs a pasi, a homokdűnét is végigjártam. -
#10341 azért meglepődnél ha holnap beállitana a postás egy zsák 44 es lábbal:) -
#10340 És persze a két szép szemedért, és mert ilyen szépen kérted biztos kezét-lábát töri mindenki, hogy neked tömörítgessen, és töltsön fel (szerinted) 1,5 GB-ot.
Én csak azt szeretném kérni, hogy valaki küldje már el nekem a bal lábát, igazán nem nagy ügy. 44-es jó lenne, és lehetőleg ne legyen nagyon sok bőrkeményedés a talpán, köszi. :) -
#10339 Visszaolvastad amit irtam? (konkretan arra a reszere gondolok a mondandomnak, amit seth is megismetelt :D) -
#10338 Ráadásul attól még hogy msn-en fogadod az anyagot, az ugyanúgy beletartozik a forgalmadba -
#10337 ha a 2.5 gigából 1.5 giga lesz akkor azt valszeg szőlőpréssel tömörítették. -
tosatt #10336 Na Ne mond. Tudom. De ha valaki összetömöríti akkor nem lesz 2.5 gb csak 1.5. Na megvan valakinek tömörítve???
-
#10335 -
#10334 MSN mint fájlcserélő program:):):) -
lord nihilus #10333 :DD -
#10332 az msn tipikusan ilyen pargigas cumok atkuldozgetesere jo mint azt tudjuk, meg aztan hadd emlitsem mar meg azt is, hogy amit az msnen kuldesz/fogadsz az ugyanugy beleszamit a teljes adatforgalmadba, mint a webrol valo letoltes, szoval semmikepp sem lennel vele elorebb :] (egyebkent meg leginkabb no comment...) -
tosatt #10331 Hy!! Valaki áttudná küldeni msn-n a republic commandot vagy a KOTOR 1-2-t tömörített formátumba mert már 10gb túltöltöttem ebbe a hónapba. msn: [email protected] -
#10330 Veled vagyunk.Egyébként nagyonjó a játék és ne merészelj az uninstall felé kalandozni. -
Szuni #10329 Aú. Nem vagyok szőke ugyan, de a radart észre se vettem :-) Frissebben nekiállok megint. Tenkjú. -
#10328 nehogy emiatt abbahagyd ám! tú jó ahhoz a játék! lehet hogy először idegesítő a lövöldözés, de simán bele lehet jönni. -
SaGa Jr #10327 EGy tipp ami segíthet. Lényegesen meggyorsíthatod a tornyod forgatását, ha nem egérrel vacakolsz, hanem az oldalazást/kameraforgatást végző billenytűkkel forgatod a tornyot. Ilyenkor eszméletlen gyorsan lehet ráfordulni és utánafordulni a hajóknak.
Emellett ott a radar is (középen alul), ami mutatja hol vannak, így könnyű legyilkolni a vadászokat.