• Szuni
    Hümm, most egy nem játékmenettel kapcsolatos problémába futottam bele. Dantooine egyes részein egyszerűen olyan szinten beszaggatott a játék, hogy kénytelen voltam levenni a grafikából, elvileg a gépemnek bírnia kellene (vagy nem?) AMD 2800+, 1 GB ram, ATI 9800 Pro, ugyan nem a legjobb gép, de nekem megfelel, és a játék sem mai darab. Edig zökkenőmentes volt, és itt csak néhány területen csinálja. Most már azonban nem is a gépigényre gyanakodok, hanem valami más lehet, mert pl. ma amikor egy tegnap elmentett állást akartam betölteni, a karakter egyszerűen nem mozdul, csak ugrásra készen pörög egy helyben. A beállítások rendben. Kipróbáltam más mentésekkel, ott sem hajlandó megmozdulni. Mi lehet a baj? Újratelepítettem, így a többi helyszín mentései mennek, de a Dantooine helyszíneknél megmaradt a probléma.. :-( Nem értem, most kezdhetem viszonylag régebbről? A játék eretedti, patchelt 1.30-ra, rajta a magyarosítás. Itt előfordulhat ilyen, mint pl. a Gothic játékokban, hogy a magyarosítás bekavar ilyen szinten? Vagy valami ötlet?