• K.András
    A versenycuccokat nem árt rarakni mert alapbol nincsenek rajta(az a szopás, hogy nem marad ugy tehát ha kiléptél kezdheted elölröl, a beállitási paneleken lévö opciok száma függ attol mi van a verdán),szépen beállitottam a kocsit(persze nem csak gumit),pálya kiprobál,szinte fék nélkül végig lehet menni,jobbkanyar elött kormányt jobbra megránt utána gázfröccs és bent is vagyok,ami elsöre feltünt az a gravitácio,valami nincsen vele rendben,kevésnek tünik,felfügesztés szintén egy nagy NULLA aszfalton alacsonyra és keményre állitva ugy hintázik, hogy a vicc kategoriát surolja(gyk-ua mintha magas és lágy lenne)...A váltorol már irt Alex,és igaza van tényleg észbonto, akár nagyobb átéttel az egyhelyben állo autot felválthatod egészen 5-ig mindezt az aszfalton :)...
    Sokat még nem nyomtam vele talán 2-3 orát(nem is nagyon fogok többet:)) de ez alapján én azt mondom, hogy ez egy kimondottan arcad játék lesz,a finom csusztatások egy az egyben kimaradtak,csirke pályák(egyet nem láttam ami 6km-nél hosszabb lenne,kinézet az most mind1),a fizika ebben az állapotban olyan mintha nem is lenne,rc2000 mellett is elbujhat a játék(nem grafban mert ugy ütös, de rally trophy-rol még szot sem ejtettünk),még tudnék rola irni de felesleges,egy szoval ez nem a mi(én) játékunk lesz( bár majd a teljest is kiprobálom),talán majd az RBR...