• arty
    Én soha nem játszottam a Spellforce-al. Ha MINIMÁLISAN tájékozott lennél, rájönnél: ha egy játék megjelenik egy védelemmel, akkor a pecsek is ennek a védelemnek a következő verziót használják. A Spellforce kiegészitője pl. már SECUROM5 védelmü, NEM starforce3! Ennek több oka is van, nem mennék bele, kukkot nem értenél belőle, ahogy igy elnézlek ... ;) (én sem nagyon értem, de rendelkezem azzal a képességgel, hogy utána tudok olvasni) Így sikerült ama infóra szemet vetnem, hogy a Breath of Winter SecuRom v5.03.04.002 - 011 védelemmel jött ki.

Legyen már annyi gerinced, hogy elismered, ha tévedtél vagy linkelj be egy forrást, honnan az infód, hogy SF3 a legutolsó pecs.

A warez csapatok a kihívásért, elismertségért törik/törték a játékokat. Természetesen az lenne az etikus, ha amivel sokat játszunk megvennénk, sajnos anyagi okokből ez nem teljesen reális ma Magyarországon(uh, azt hiszem ez minden topikban elhangzik). Ez a kiprobálós duma pedig csak álca, a valóság, hogy mindenki szeret ingyen játszani, erre legalább kevesebbet kell költeni ;).

Amit az xpand rallyrol irsz, továbbra is zavaros, ostoba. Mért kellene a telepitőben ottlenni egy ULTIMA logonak? Vagy az SF3 védelem felismeri a logojukat és nem kéri a CDt??? Jézusom ...