• arty
    Ilyen ostobaság olvasata után el kellett számolnom tízig.

1.) nem irtam, hogy kiprobálásra van, azt irtam, hogy arra IS van

2.) nem egy jövőbeli pecstől nuke, hanem annak lehetőségétől, hogy az ilyen jellegő változtatás esetleg egy pecs működésképtelenségét is magával vonhatja (a kedvedért: nem biztos hogy magával is vonja!!!)

3.) negyedét sem fogod fel, amit olvasol: a hülyeségedre reagáltam, miszerint az eredeti telepitési modszert azért kellett átirnia az ultimának, mert az origi módu telepités másolatrol nem menne ...

4.) nem ugy müködik, mivel a jelenlegi ISO-k fájlszinten közel 1:1 másolatai az eredetinek(azt mondjuk nem igazán értem, pl a \crack\ dir jelenlétét miért is nem ellenőrzik gyakrabban ...). Az ultima telepitőfájljai jelentősen eltérnek az eredetiétől.

A sallangról ... jesszusom, te most az én érveimre avagy a sajátodra válaszolsz ??? :) Annyira összevissza irsz, most arra sem venném a fáradtságot, hogy (mint ahogyan az előbb megtettem) szembesítsem a két ellentétes véleményedet :D

Az SF3 védelemről fogalmad sincsen, az, hogy erre szükség van, amit az ultiam csinált: szimpla ostobaság, ezt csak az olyan szemellenzősök állítanak, mint Te, aki mégcsak a legkisebb mértékben sem olvasott utána.

Ha szerinted szükség volt a telepitő átvariálására, akkor az eredetileg megjelent, első warez verzio hogyan települt fel a maga megvariálatlan telepitő fájl-jaival?

A cd-s védelmekről bővebben a www.cdfreaks.com fórumában olvashatsz, rádférne.