Jakuza irta:
"Ja csak a regi oreg warez szabalyok miatt, mert sajat telepitot csinaltak neki nukere tettek.
Szerintem a warez csapatoknak mar regen uj szabalyokat kene lefektetniuk, mert a regiek meg a floppy-s mereteknel leragadtak."
arty irta:
"rosszul tudod, már volt többször is frisitve a "szabályzat" ! ha egyébként mindenben ilyen custom installer lenne, nem örülnék, ráadásul egy játék patch könnyebben kiderithetné a warez jelleget. hiszen igy már nagyon eltérne az eredetitől ..."
Jakuza irta:
"Hat csak te tudod rosszul.
Utoljara Marcius 5.en.
Es ami ujitasok voltak nevezheto viccnek, ilyen pl az osdi R.I.P. meret szabaly +75MB 1998-as es a 2000-es szabaly ota, hat lol amikor mar 4CDs jatekok vannak."
Most akkor ki tudja rosszul? Te elsőre azt irtad, még mindig a floppys korszakbol erednek, én azt hogy azota modositottak már. Erre válaszként: "nem, rosszul tudom, mert modositottak" :D
Igen, nőttek a méretek. Most akkor egy RIP legyen 2 CD? Sztem akkor NE lehessen belőle RIP. Ha valaki le tud szedni 2 CD-t, akkor le tud 4-et is. A szabályok teljesen rendben vannak SZVSZ, logikusak.
A custom installerek pedig NUKEolodjanak, mert ha egyet engednek, akkor a végére mindegyik ilyen lesz... ez nem az SF3-ról szól. Egy custom installertől függetlenül reszpektálja őket, aki igy ingyen játszhat, kipróbálhat.