Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és nem az van, megint bukta 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

valami problémád van?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gergou
nekem asus alaplapom van. Jah, es mindket demo fullosan mukodott, es His 9800 pro a vga kari.

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Hany optikai meghajtotok van( akiknek mukodik)? Mert nekem egy cd iro, es egy olvaso.

arty
más topikban volt akinek alaplapi driver csere segített, és az is pont nforce2 chipsetes volt! egy lehetõség... ártani talán nem árt, ha a legujabb van fent, legalább egy eshetõséget kizársz.

Forza.

gergou
A legelso fazisban jon be ez a hibauzenet, sztem valami gaz lehet a cd meghajto(k) ellenorzesevel... ki tudja, ezt az Ultimas csavok kihagytak a crackolasukbol...😞 Ezt uzennem nekik : Starforce 3.3 is steel alive

arty
bocs az erõs fogalmazásért 😉

esetleg a BIOS ban letilthatod az integrált audiot, és kiprobálhatod ugy, BÁR itt többeknek sblive! van és nekik is azonos a hibaüzenet, tehát e program esetén valószinüleg nem az a gond. ez csak egy eshetõség (volt), ami itt nem jött be.

esetleg fordulj antijedihez, õ tud neked adni biztosan tanácsot, annyit próbált már itt is segíteni, hogy majdnem belegebedt....

Forza.

jAsOn VoOrHeEs
Ez áll a #1444-es hozzászólásban nem az amit én írtam oda😄DDD

"A videokártya legujabb driver megvan, a dircectx 9.0c is fennt van, viszont az nforce2 chipset/alaplapi driver legujabb driverjét most szedem 😄
Lehet ez a gond? (nem hinném )"

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

arty
prohardver teszt

a legujabb realtec és cmedia üdvöskék ...

Forza.

jAsOn VoOrHeEs
Bocs arty !!!
Igen alaplapi hangkarim van 😞
De egyébként már válaszoltam erre a kérdésedre:

"directx9.0c van fent?
videokártyadriver legujabb?
nforce2 chipset/alaplapi driver legujabb? "

"Nem hittem volna, hogy ennyit fogunk vele majd szenvedni 😞((
Reggel mikor megláttam azt a "Starforce Rest in peace" -es képet na mondom ezt majd felnyomom azt bumm bele ...
Hát nem így lett 😞(( "

Feltettem mindent a legujabbat amit kérdeztél de így is semmi ugyanolyan mintha semmit sem csináltam volna 😞(((((

arty
hacsak nem nforce2 alaplapod van, MCP-T déli híddal (azaz soundstorm hangkártyával) akkor az lassit. anandtech.com és prohardveren is votl teszt, a legujabb csodaintegrált szutykok sem alkalmasak játékra.

Forza.

arty
paraszt

Forza.

arty
tettél lemezt a cd meghajtoba?

Forza.

gergou
es ezt az xpand rally.exe inditasa utan? mert nekunk meg odaig sem jut el... ( ez az ablak csak a chromed.exenel jon be...😞

Nem nekem csak ilyen szerenyen adja:error

akkor enyit az alaplapi hagkártya teoriáról 😛
a következõ gondolom az alaplapi vidkari lesz 😄DDD

gergou
nekem live 5.1 es pci os, nem integralt, de mar ugy is kiprobaltam, hogy ezt a liveot letiltottam az eszkozkezeloben, de igy se megy...

és melelsleg nekem is sb live volt régen és inkább használok msot alaplapit kétszer annyit ér mint sb live midnenestül... 😛

érdekes ami nekem van alaplapi nem softeares szeirntem és nem lassit 20 százalékot de még kettõt se... 😛

arty
gegou, jason: alaplapi hangkártyátok van ?

tök jo, h tépem a szám, igyexem segiteni, de eddig még csak válaszra sem méltatott senki 😞 be is fejezem p*csába.

Forza.

gergou
csontra ugyanez nalam is, mi a fasz gond lehet a konfigunkkal...?

gergou
Kozben rajottem, tobb virtualis meghajtom is van, de ha mindegyikbe mountolok imaget, akkor sem muxik...

jAsOn VoOrHeEs
És ezt írta ki neked amikor nem indult el???

Protection System has detected an unhandled exception.
Exception Code: C0000005 Exception Addr: 0013461E
EAX = 0085F8A8 ECX = 00021000 EDX = 7FFE0304 EBX = 00000000
EBP = 0085F754 ESP = 0085F780 ESI = 0085F8A8 EDI = 0FFFFFFF
EIP = 0013461E EFL = 00010206
NFO = 00000000, 0013461E, 0001003F, 80510EDA, 80503670, FFFFFFFF
Please send all the above information to the customer support

"Semmit nem kell huzogatni CD-t se kell berakni csak a jatekot kell elvezni😊"

Most neztem hogy nalam az Alcoholba volt egy regebbi progi mount-olva ezert nem kellet a cd/dvd romba lemez😊 Ha ezt kiveszem mar nalam sem indul el a jatek de ha visszarakom akkor minden rendben😊

pontosan itt van infó, és pont ezt a gamet említik Xpand Rally
jah, nincs, mivel feltörték --> nézz el ide PlayWare , ittvan infó ... 😄
Johnny23
1ébként az ULTIMA -s verzába ugy van,hogy az ISO file-ban zárojelben bele is van irva,hogy starforce 3.3 killed! --->ugyebár ez jelenti,hogy nincs rajta a "huzogatos"védelem !!! 😊

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
akkkor ok. köszi már szedem is

arty
olvasd el az utolso 20 hsz-t.

antijedi: hát, hibafelderitéshez ez csak egy ötlet. Ford Racing3 nál pont ugyanez volt, és ott az volt a ludas... amikor egy sb live! 4 ezer ft, akkor nemár a szoftveres, 20%-ot lassito alaplapival nyüglõdjünk ... 😉

Forza.

grebber
CSak a mini images verziónál kell huzógatni kábeleket az ULTIMA-naál nem.

Next PC upgrade: 2022

ULTIMA fele verzio van nekem is masrol nem is tudok.
Nem is probaltam Alcohol vagy mas progival felrakni sot ki sem irtam.Valaki probalja ki hogy az en megoldasommal mukodik-e a telepites.

van belso nézet a gameben? amugy én még nem szetem le de nekem alaplapi hangom van és ha csak akkor megy akkor én leszopom magam
egy autos gamet hangnélkül játszani hát.......

Johnny23
ez a jó,az XPAND RALLY ULTIMA ,ugye ?????? (csakhogy feleselgesen ne szedjek má le megint egy szar verziót) ---->wanadoo warez

és akinek csak alaplapi van az jáccon hangnélkül? 😛

arty
200303xx driver van fent ? (legujabb) - ha igen, akkor nem hangk. ... 😞

Forza.

sb live 5.1
arty
bingo ...

Forza.

arty
nem a verziokkal van itt gond ... ultima mindenkinél ugyanaz a verzio!

nekem spec csak egy nero van fent, egy daemon tools és ennyi.

amugy pl a ford racing 3 topikban is volt akinek az unhandled exception gondja volt, neki az alaplapi hangkártya okozta annál a játéknál.

akinek igy fagy, milyen hangkártyája van? ha alaplapi, akkor bios-ba be, és DISABLE/letiltani! és game inditás proba ...

Forza.

Johnny23
most akkor az uj verzioban nem kell kihuzni a cd meghajtot???

így is jó a kérdés
és akinek müködik?
Na akinek nem mûködik az honnan szedte le??
akkor neked király
En siman kitomoritettem (winrar-al) a 2 isot 1 konyvtarba majd elinditottam a setup.exe-t es felraktam a jatekot.Eddig mukodik.
Semmit nem kell huzogatni CD-t se kell berakni csak a jatekot kell elvezni😊

jAsOn VoOrHeEs
Nem hittem volna, hogy ennyit fogunk vele majd szenvedni 😞((
Reggel mikor megláttam azt a "Starforce Rest in peace" -es képet na mondom ezt majd felnyomom azt bumm bele ...
Hát nem így lett 😞((

felraktam én is mégegyszer mindent de ugyanaz
jAsOn VoOrHeEs
A videokártya legujabb driver megvan, a dircectx 9.0c is fennt van, viszont az nforce2 chipset/alaplapi driver legujabb driverjét most szedem 😄
Lehet ez a gond? (nem hinném ) 😄DD

Most itt is huzogatni kell a kábeleket???????
Azért szedtem le, mert azt hittem, hogy itt nem kell kábeleket húzgálni!!
jAsOn VoOrHeEs
Be de sajnos még nem a játékról szól nagyobbrészt 😄DDD

arty
nekem megy ez is, és ment az is 😊 ezt nem probáltad még a lehuzos+miniimage-s modszerrel?

Forza.