Gun Metal
  • Csacsi
    #5
    Szerintem ez egy nagyon jó kis játék. Talán leginkább az enclave-hez tudnám hasonlítani, de csak abban, hogy egy olyan űrt tölt be, amit most senki más nem tud betölteni. Egyszerű hent akciójáték, ahol egy robotot alakítasz, és ha akarsz repülő vagy, ha nem, akkor földön mászkáló robot. Tipikus hent játék, egész jó grafikával, és nagyon jó játékélménnyel.

    Nálam p4 1,7 512ddr, gf3ti200 -as konfig mellett szaggatott már a harmadik pályán, ahol sok ellen volt 1024*768-ba. Egy baj van vele, hogy akinek nincsen Joystickja, az inkább ne próbálja ki, mert az irányítás anélkül, hogy finoman fogalmazzak, elég rossz. Én így csináltam meg az első két pályát, de harmadiknál, már nem lehet annyit tökölni, hogy az irányításra kelljen koncentrálni.

    Szóval, szerintem akinek van egy joystickja, és szereti az olyan játékokat, amiben nem kell gondolkozni, hanem arra való mint a legtöbb játénak kéne lennie. Kikapcsol, és szórakoztat. Nem nyújt többet semmivel, de ez pont elég.

    Szerintem mindenkinél gey próbát megér, én biztos végigjátszom, de boltba nem fogom megvenni. Mert ez nem maradandó élményt nyújt, hanem egyszerit, de abban viszont elég jól sikerült.

    Remélem sokan kedvet kaptatok a játékhoz, ha nem az sem baj, örülök, hogy leírhattam a véleményem :DD