V-net ADSL / olcso husnak hig a leve?/
-
Áldom a neved, hogy belinkelted ezt!!! én már nem is néztem a honlapjukat, de azért elmesélek 1 sztoryt, miért is érdektelen számomra a honlapjuk.
szal kb 3-4 héttel ezelőtt, valahol irc-n dumálok, és felfigyelek arra, hogy valaki 512-es adsl-ről beszél. rögtön kérdeztem, hogy smint, és jött a válasz:axelero! ez vasárnap este történt. gyorsan a szupergyors vnet adsl-emmel a hompédzsükre, semmi felhívás vagy ilyesmi, na mondom akkor majd holnap reggel hívom őket. reggel hajnali 11 felé felébredtem, és még az első cigim előtt a telefonhoz nyúltam. a megszokott fél órás várakozás helyett, most rögtön felvette 1 ügyfélszolgálatos, és következőképpen hangzott el a beszélgetés kb.:
-Jó napot kívánok, szeretnék érdeklődni, hogy várható-e a sávszélesség bővitése 512-re mint az axeleronál?
-(kis elhaló kuncogás) neeemmmm....semmi ilyenről nem tudok, de még azt se, hogy tervbe lenne véve!(ez mind 1 kicsit gúnyosan és 1 picit flegmán)
elköszönés, stb. szal így zajlott, és én éreztem magam kellemetlenül, hogy emiatt betelefonáltam. egyébként nincs komolyabb gondom a szolgáltatással, kivéve azt a kb. 5 hónapon belüli 3-4 leállás 1-2 órára. ja és ma nem tudtam én se multizni, mert nem volt a legjobb a kapcsolat, szar ping stb.
ennyi, szijasztok