Breed
  • tibor16
    off fc: lehet utálni, lehet akár giccsesnek venni a grafját, (de hát nem az, micsináljunkha nem az) lehet sz***k mondani a játékmenetet, de tudomást nem venni rólla nem lehet. Merthogy teccik nem teccik most ehhez a gémhez mérik a játékokat. Persze, hogy nem az élet, persze, hogy van benne hiba (akár az MI-ben is, -én is tapasztaltam), csak amikor felteszel egy másik gémet, akkor ha már volt dolgod az FC-vel, óhatatlanul is összehasonlítassz. nem istenítem, és nem gondolom, hogy ez a No1, de akár teccik akár nem, olyanokat hoz, amiket még sehol nem láttam. A BF, legalábbis nekem a legjobb multi, de sajnos pl az MI vagy a grafika meg sem közelíti az FC-t. És ha most az az ellenérv, hogy régi, akkor lehet a BF Vietnamra is gondolni. Nekem a XIII, vagy a Mafia, H&D (és még sorolhatnám), hogy a maiakat említsem játékélményben, mármint cselekményben verik az FC-t, de technikailag sajnos vagy nem, ez sokkal jobb. mindenesetre tátottam a szám amikor felrtettem. Azt meg nem tudod eladni, hogy ezt a bandát meg lehet marketinggel etetni. Ha nem jó vmi, holnap attól hangos az SG....
    bocs az off-ért
    on