320
Breed
  • Lifeforce
    Ha ex akkor miért hordod még a logónkat?
    A választ megkaptad az előző hozzászólásban.
    Ebből az indokból nincs a multiban ilyen pálya...
    Sztem azért ennyire nem elkeserítő a helyzet, de valóban finomíthattak volna rajta...
    Amikor beérsz a föld légterébe akkor nagy fény és mire visszajön a kép addigra beértél a felhők alá.
    De mint mondtam nekem az ezt követő tankozás és repülés elég jó élményt nyújtott.
  • Bat
    Tibor: Nálam mindig autómatikusan száll le, ha le kell szállni...
  • Bat
    Nna, miután az este szétjátszottam magam Breedben is, azt kell mongyam, a Breed single-je főként egy Command & Conquer Renegade.
    És Halo-s szörnyek.

Az űrhajós leszállásban viszont csalódtam.
    Habár tényleg egy űrhajóból indulok egy csapatszállítóval, viszont semmit nem kell csinálni csak a föld légterének közelébe egy wp felé menni, aztán vágás, és már a sziget fölött vagyok :(((
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv ex-klántárs!

Engem sikerült beizgatni ezzel a leszállok a földre témával. Csak ezért le is szedtem tegnap este, de már fáradt voltam elmenni a 2. pályáig. Tényleg olyan, hogy űrhajóval indulsz az űrben, le kell szállni majd a földön folytatni? Mert akkor nagyon állat.... Van ilyen multi pálya is benne, nem tudod? Az azért elég komoly lenne :)

cso
  • Lifeforce
    Persze...
    Én sem azt irtam, hogy ez a játék az év játéka...
    De semmi esetre sem húznám le, mert a Halo-nál mindensetre sokkal jobb.
    Iletve rosszul fogalmaztam..
    Nekem jobban tetszik.
    A 2.pályától amikor leszállsz a "földre" és beszállsz a tankba és azzal mész tovább, engem nagyon megfogott.
    Egy pár nap szórakozás és nem több.
    Erre írtam,h 1CD-t megér letölteni...
    A multira lennék kiváncsi neten, mert mint írtam eszközcsatára van kihegyezve...
  • tibor16
    Háát, eeez a sok kis ugráló kütyü, mint a Halo-ban.....pppfff.... kááár mert a training rész, főleg a jármű rész miatt jobbnak igérkezett... de izlések és balegyenesek..
  • tibor16
    Sziasztok, -lassan becsavarodok, nem jövök rá, hogy kell az első repülővel leereszkedni (training pálya). Folyton felrobbanok, a gázkarra tettem a joyon, és hiába veszemvissza, sztem úgyanúgy lebeg tovább vagy halad a dőlés irányába. Nem tudja vki, mi a tökömet kell csinálnom.
  • SarkanyfuaRUSH
    tud valaki gyorsan egy savegamet küldeni a 2. pályához meg szeretném nézni :)

köszi
  • grebber
    Elmegy.Ha unatkozom.
  • antijedi
    vedd meg boltban és akkor jolesz...
    gondolkozás rulz
  • magus755
    szevasztok nekem miért nem indul el a játék? mindig a cd-keresi de bent van.adjatok tanácsot
  • grebber
    lol nem figyeltem megvan.
  • grebber
    :( nekem nem kéri mért lehet ez????
  • antijedi
    inditás után majd kéri...
  • grebber
    A cd-key-t hova kell beirni?????
  • insp
    Azt is legnehezebb előtti fokozaton tolom, mégis elég könnyű. Lassan a végére érek. Ennyire ügyi lennék?
  • grebber
    Na most kiprobálom én is.
  • antijedi
    igen
  • Rusy
    ez má az angol?
  • Glpetyus
    Nem tudom még nem ért le :D
  • antijedi
    nem szar egyátalán de tetudod :)
  • Glpetyus
    Tényleg ilyen szar a gém?Pedig vártam mint a messiást.Akkó'meg se veszem
  • antijedi
    ratio nem sokat számit szvsz mert azt biztos ilyen okostojások alakitják mint eisenhower... :PPP
  • grebber
    Már 6.0 a ratio csak lassan tölti a bittorent az a baj:(
  • Bat
    Ne csigázz, műszak végéig nem akarok róla hallani, úgyis az űrhajós leszállás izgatott eddig is legjobban
  • antijedi
    amugy meg szvsz akinek nem teccik és még ki se probálja az mennyen far cryozni...
  • antijedi
    ki tévedett? ez nekem szólt? :)
    amugy szvsz nem olyan rossz game, bár a heli-vadászgép combo irányitása tényleg érdekes de megszokható :)
  • Lifeforce
    Na ja itt jön a poén :)
    Az 1 pálya volt a demóban.
    jó-jó de nem az igazi...
    Kitartásomnak köszönhetően (márcsak azért is mert kiváncsi voltam a járművekre) a második pályán olyat láttam,hogy beleszerettem...
    Fel akartam tölteni egy kis filmet, hogy kedvet csináljak hozzá, de a 171-es hozzászólás után nyesgem...
    Elmondom, hogy a nagy anyahajóról való leszállás egésszen a földig nem semmi. na onnatól kezdve aszem elismered, hogy tévedtél a játokot illetően és azt mondod, hogy nem semmi.
  • PTW
    muahhaahha az egyik legviccesebb FPS amit valaha is lattam .. szetrohogtem az a agyam!!!!!
  • Eisenhower
    hát még ekkora szutykot apám^.^
  • antijedi
    hát ha arról van szó akkor kurvára melléfogott az emberünk mert kb 2 percet játszotam vele és utána del az isoval együt... :)
  • Bat
    Gondolom T3 war of the machines
  • tibor16
    Sztem on... és Breed-ezzünk...
    végül is ahány ház annyi vélemény..
  • tibor16
    Tényleg, mi az a t3 -???
  • antijedi
    11 hozzászólás hmm, melyik állat reggelt itt egy + accot azért hogy flameljen? :)
  • antijedi
    t3? ez a rövidités mit takar? csak ugy érdekel,meg az is honnét veszed hogy bejött amikor nem is ismersz nagyokos? :)
  • PrOceSs
    antijedinek pl a t3 is bejött, mint fps, pedig az mekkora nagy **** volt... Erről ennyit. De azért fikázza a Far Cry-t:)
  • tibor16
    off fc: lehet utálni, lehet akár giccsesnek venni a grafját, (de hát nem az, micsináljunkha nem az) lehet sz***k mondani a játékmenetet, de tudomást nem venni rólla nem lehet. Merthogy teccik nem teccik most ehhez a gémhez mérik a játékokat. Persze, hogy nem az élet, persze, hogy van benne hiba (akár az MI-ben is, -én is tapasztaltam), csak amikor felteszel egy másik gémet, akkor ha már volt dolgod az FC-vel, óhatatlanul is összehasonlítassz. nem istenítem, és nem gondolom, hogy ez a No1, de akár teccik akár nem, olyanokat hoz, amiket még sehol nem láttam. A BF, legalábbis nekem a legjobb multi, de sajnos pl az MI vagy a grafika meg sem közelíti az FC-t. És ha most az az ellenérv, hogy régi, akkor lehet a BF Vietnamra is gondolni. Nekem a XIII, vagy a Mafia, H&D (és még sorolhatnám), hogy a maiakat említsem játékélményben, mármint cselekményben verik az FC-t, de technikailag sajnos vagy nem, ez sokkal jobb. mindenesetre tátottam a szám amikor felrtettem. Azt meg nem tudod eladni, hogy ezt a bandát meg lehet marketinggel etetni. Ha nem jó vmi, holnap attól hangos az SG....
    bocs az off-ért
    on
  • antijedi
    jaja... :)
    amugy csak unalmamban végigolvastam... :)
    már csak 6 file van hátra... :)
  • Bat
    Már lejött az nfo? :)