320
Breed
-
Lifeforce #200 Ha ex akkor miért hordod még a logónkat?
A választ megkaptad az előző hozzászólásban.
Ebből az indokból nincs a multiban ilyen pálya...
Sztem azért ennyire nem elkeserítő a helyzet, de valóban finomíthattak volna rajta...
Amikor beérsz a föld légterébe akkor nagy fény és mire visszajön a kép addigra beértél a felhők alá.
De mint mondtam nekem az ezt követő tankozás és repülés elég jó élményt nyújtott. -
Bat #199 Tibor: Nálam mindig autómatikusan száll le, ha le kell szállni... -
Bat #198 Nna, miután az este szétjátszottam magam Breedben is, azt kell mongyam, a Breed single-je főként egy Command & Conquer Renegade.
És Halo-s szörnyek.
Az űrhajós leszállásban viszont csalódtam.
Habár tényleg egy űrhajóból indulok egy csapatszállítóval, viszont semmit nem kell csinálni csak a föld légterének közelébe egy wp felé menni, aztán vágás, és már a sziget fölött vagyok :(((
-
#197 Üdv ex-klántárs!
Engem sikerült beizgatni ezzel a leszállok a földre témával. Csak ezért le is szedtem tegnap este, de már fáradt voltam elmenni a 2. pályáig. Tényleg olyan, hogy űrhajóval indulsz az űrben, le kell szállni majd a földön folytatni? Mert akkor nagyon állat.... Van ilyen multi pálya is benne, nem tudod? Az azért elég komoly lenne :)
cso -
Lifeforce #196 Persze...
Én sem azt irtam, hogy ez a játék az év játéka...
De semmi esetre sem húznám le, mert a Halo-nál mindensetre sokkal jobb.
Iletve rosszul fogalmaztam..
Nekem jobban tetszik.
A 2.pályától amikor leszállsz a "földre" és beszállsz a tankba és azzal mész tovább, engem nagyon megfogott.
Egy pár nap szórakozás és nem több.
Erre írtam,h 1CD-t megér letölteni...
A multira lennék kiváncsi neten, mert mint írtam eszközcsatára van kihegyezve... -
#195 Háát, eeez a sok kis ugráló kütyü, mint a Halo-ban.....pppfff.... kááár mert a training rész, főleg a jármű rész miatt jobbnak igérkezett... de izlések és balegyenesek.. -
#194 Sziasztok, -lassan becsavarodok, nem jövök rá, hogy kell az első repülővel leereszkedni (training pálya). Folyton felrobbanok, a gázkarra tettem a joyon, és hiába veszemvissza, sztem úgyanúgy lebeg tovább vagy halad a dőlés irányába. Nem tudja vki, mi a tökömet kell csinálnom. -
#193 tud valaki gyorsan egy savegamet küldeni a 2. pályához meg szeretném nézni :)
köszi -
#192 Elmegy.Ha unatkozom. -
antijedi #191 vedd meg boltban és akkor jolesz...
gondolkozás rulz -
#190 szevasztok nekem miért nem indul el a játék? mindig a cd-keresi de bent van.adjatok tanácsot
-
#189 lol nem figyeltem megvan. -
#188 :( nekem nem kéri mért lehet ez???? -
antijedi #187 inditás után majd kéri... -
#186 A cd-key-t hova kell beirni????? -
#185 Azt is legnehezebb előtti fokozaton tolom, mégis elég könnyű. Lassan a végére érek. Ennyire ügyi lennék? -
#184 Na most kiprobálom én is. -
antijedi #183 igen -
Rusy #182 ez má az angol? -
#181 Nem tudom még nem ért le :D -
antijedi #180 nem szar egyátalán de tetudod :) -
#179 Tényleg ilyen szar a gém?Pedig vártam mint a messiást.Akkó'meg se veszem -
antijedi #178 ratio nem sokat számit szvsz mert azt biztos ilyen okostojások alakitják mint eisenhower... :PPP -
#177 Már 6.0 a ratio csak lassan tölti a bittorent az a baj:( -
Bat #176 Ne csigázz, műszak végéig nem akarok róla hallani, úgyis az űrhajós leszállás izgatott eddig is legjobban -
antijedi #175 amugy meg szvsz akinek nem teccik és még ki se probálja az mennyen far cryozni... -
antijedi #174 ki tévedett? ez nekem szólt? :)
amugy szvsz nem olyan rossz game, bár a heli-vadászgép combo irányitása tényleg érdekes de megszokható :) -
Lifeforce #173 Na ja itt jön a poén :)
Az 1 pálya volt a demóban.
jó-jó de nem az igazi...
Kitartásomnak köszönhetően (márcsak azért is mert kiváncsi voltam a járművekre) a második pályán olyat láttam,hogy beleszerettem...
Fel akartam tölteni egy kis filmet, hogy kedvet csináljak hozzá, de a 171-es hozzászólás után nyesgem...
Elmondom, hogy a nagy anyahajóról való leszállás egésszen a földig nem semmi. na onnatól kezdve aszem elismered, hogy tévedtél a játokot illetően és azt mondod, hogy nem semmi. -
#172 muahhaahha az egyik legviccesebb FPS amit valaha is lattam .. szetrohogtem az a agyam!!!!! -
#171 hát még ekkora szutykot apám^.^ -
antijedi #170 hát ha arról van szó akkor kurvára melléfogott az emberünk mert kb 2 percet játszotam vele és utána del az isoval együt... :) -
Bat #169 Gondolom T3 war of the machines
-
#168 Sztem on... és Breed-ezzünk...
végül is ahány ház annyi vélemény.. -
#167 Tényleg, mi az a t3 -??? -
antijedi #166 11 hozzászólás hmm, melyik állat reggelt itt egy + accot azért hogy flameljen? :) -
antijedi #165 t3? ez a rövidités mit takar? csak ugy érdekel,meg az is honnét veszed hogy bejött amikor nem is ismersz nagyokos? :) -
PrOceSs #164 antijedinek pl a t3 is bejött, mint fps, pedig az mekkora nagy **** volt... Erről ennyit. De azért fikázza a Far Cry-t:) -
#163 off fc: lehet utálni, lehet akár giccsesnek venni a grafját, (de hát nem az, micsináljunkha nem az) lehet sz***k mondani a játékmenetet, de tudomást nem venni rólla nem lehet. Merthogy teccik nem teccik most ehhez a gémhez mérik a játékokat. Persze, hogy nem az élet, persze, hogy van benne hiba (akár az MI-ben is, -én is tapasztaltam), csak amikor felteszel egy másik gémet, akkor ha már volt dolgod az FC-vel, óhatatlanul is összehasonlítassz. nem istenítem, és nem gondolom, hogy ez a No1, de akár teccik akár nem, olyanokat hoz, amiket még sehol nem láttam. A BF, legalábbis nekem a legjobb multi, de sajnos pl az MI vagy a grafika meg sem közelíti az FC-t. És ha most az az ellenérv, hogy régi, akkor lehet a BF Vietnamra is gondolni. Nekem a XIII, vagy a Mafia, H&D (és még sorolhatnám), hogy a maiakat említsem játékélményben, mármint cselekményben verik az FC-t, de technikailag sajnos vagy nem, ez sokkal jobb. mindenesetre tátottam a szám amikor felrtettem. Azt meg nem tudod eladni, hogy ezt a bandát meg lehet marketinggel etetni. Ha nem jó vmi, holnap attól hangos az SG....
bocs az off-ért
on -
antijedi #162 jaja... :)
amugy csak unalmamban végigolvastam... :)
már csak 6 file van hátra... :) -
Bat #161 Már lejött az nfo? :)