• CsabSz
    Sziasztok!

Szerintem kár ebbe a játékosok szellemi színvonalát belekeverni, mert teljesen úgy hangzik, mintha mindenkit csököttagyú baromnak szólítanál, aki nem PSezik.

Ennek a játéknak 2 alapvető hibája van játszhatóság szempontjából.
    Az egyik pontosan az, hogy nem 15-20 fős szerverek vannak, ebből adódóan pedig nem "van egy órám, játszom egyet" típusú game. Lehet azt mondani, hogy úgy is játszható, csak az nem igaz. Én nemegyszer indultam neki úgy PSezni, hogy "csak egy órácskát" és aztán 3-4 lett belőle. Hétvégén hajlamos voltam 7-9 órát a PS előtt ülni. Nem vagyok már ifjú titán, aki saját belátása szerint osztja be a szabadidejét, 13 éves lányom, feleségem van, el lehet képzelni a véleményüket a dologról.

A másik, ami a napi játék során a CoD felé billenti el a mérleg nyelvét, hogy tagja vagyok egy klánnak, akikkel évek óta együtt multizom. Amikor esténként nekiindulunk játszani, vagyunk 6-8an és még a "testvér klán"-ból is jönnek mindíg 2-3an legalább, tehát a szerveren az egyik csapat belőlünk áll össze, Barátokból. Összeszokott csapat, lehet taktikát vinni a játékba, ha jól sikerül akkor nyerjük a köröket, ha rosszabbul választunk, akkor bukjuk és tanulunk belőle.
    PSben legtöbbször 4-5en poroszkáltunk a nagy csaták környékén együtt, gyakorlatilag esélytelenül bármiféle csapatjátékra.

Mindezt csak azért mondtam el, mert azon kívül, hogy fizetni kell érte, vagy sem és hogy csapatjátékos-e az ember, vagy sem, van még néhány szempont, ami alapján eldől, hogy játszik-e, vagy sem. :-)
    Sőt, az sem biztos, hogy ez döntés. Lehet, hogy egyszerűen csak így alakul, mint az én esetemben. Én a mai napig folyamatosan fizetem a havidíjat, mert mindíg bennem van a gondolat, hogy kéne menni játszani.

Még egy gondolat arról, hogy pl. a CoD a PS-sel ellentétben nem válik-e unalmassá.
    Ez attól függ, miért játsza valaki egyiket, vagy másikat. A jó játék nem elég. Ha jó a csapat, a társaság, akkor nem válnak unalmassá. A 15-20 fős multigame-ekben én ezt már régen megtaláltam, PS-ben még várni kell rá, sajnos...