Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csúnyább ,mint a Ps ,de második vh.
Van akit ez fog meg😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Szerintem kár ebbe a játékosok szellemi színvonalát belekeverni, mert teljesen úgy hangzik, mintha mindenkit csököttagyú baromnak szólítanál, aki nem PSezik.
Ennek a játéknak 2 alapvetõ hibája van játszhatóság szempontjából.
Az egyik pontosan az, hogy nem 15-20 fõs szerverek vannak, ebbõl adódóan pedig nem "van egy órám, játszom egyet" típusú game. Lehet azt mondani, hogy úgy is játszható, csak az nem igaz. Én nemegyszer indultam neki úgy PSezni, hogy "csak egy órácskát" és aztán 3-4 lett belõle. Hétvégén hajlamos voltam 7-9 órát a PS elõtt ülni. Nem vagyok már ifjú titán, aki saját belátása szerint osztja be a szabadidejét, 13 éves lányom, feleségem van, el lehet képzelni a véleményüket a dologról.
A másik, ami a napi játék során a CoD felé billenti el a mérleg nyelvét, hogy tagja vagyok egy klánnak, akikkel évek óta együtt multizom. Amikor esténként nekiindulunk játszani, vagyunk 6-8an és még a "testvér klán"-ból is jönnek mindíg 2-3an legalább, tehát a szerveren az egyik csapat belõlünk áll össze, Barátokból. Összeszokott csapat, lehet taktikát vinni a játékba, ha jól sikerül akkor nyerjük a köröket, ha rosszabbul választunk, akkor bukjuk és tanulunk belõle.
PSben legtöbbször 4-5en poroszkáltunk a nagy csaták környékén együtt, gyakorlatilag esélytelenül bármiféle csapatjátékra.
Mindezt csak azért mondtam el, mert azon kívül, hogy fizetni kell érte, vagy sem és hogy csapatjátékos-e az ember, vagy sem, van még néhány szempont, ami alapján eldõl, hogy játszik-e, vagy sem. :-)
Sõt, az sem biztos, hogy ez döntés. Lehet, hogy egyszerûen csak így alakul, mint az én esetemben. Én a mai napig folyamatosan fizetem a havidíjat, mert mindíg bennem van a gondolat, hogy kéne menni játszani.
Még egy gondolat arról, hogy pl. a CoD a PS-sel ellentétben nem válik-e unalmassá.
Ez attól függ, miért játsza valaki egyiket, vagy másikat. A jó játék nem elég. Ha jó a csapat, a társaság, akkor nem válnak unalmassá. A 15-20 fõs multigame-ekben én ezt már régen megtaláltam, PS-ben még várni kell rá, sajnos...
benyomok ide egy dolgot, amit én nagyon elismerek, és sok dologra szoktam vonatkoztatni, nem csak játékkal kapcsolatban hanem általánosságban a napjaink buta, elállatiasodó emberi értékrendünkhöz is: Maslow féle motivációs modell
Sztem a magyar játékostársadalom ritka fejletlen, hogy ez miért van, talán a net késõi elterjedése, vagy nem tom. Ellenpéldaként ott vannak a svédek, mekkora királyak mindenben.
Egy WoWhoz vagy SWG-hez még befizet pár ember, de azok is megúnják sztem..
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Persze megértettem, azzal játszanak amivel akarnak, csak meglepett hogy megint dobszóra egyszerre 3 ember megint eltünt szó nélkül.
Játékügyileg meg szerintem a magyar játékostársadalom, és talán az egész világ éretlen az ilyen játékokra. Lehet hogy a havidíj akadály, de nem lehet arra fogni, amikor csomó magyar elõfizet az SWG-re, City of Heroesra, vagy pl. most a WoW. Nem azokat akarom fikázni, meg az említett második 2-t nem probáltam, ez tény. De ezek feltételezésem szerint, - meg az SWG biztosan egy primitívebb szintje a szórakozásnak. Azokra aztán ténleg óriási idõt csesz el az ember, és monoton grindelésbõl álnak, amiben az egyetlen motiváció az ember hatalom iránti vágya, meg a mások iránti megbecsülés vágya hogy magas karaktert csinál. (mégha ez nagyon irreálisnak is tûnik hogy játékban próbál valaki bizonyítani, de sajnos ez az "elharapózott" valóság).
A Planetside pedig egy sokkal magasabb szintû szellemi élvezetté válhat ha valaki minden este néhány órát csapatostúl játszik, és átérzi azt az önmegvalósító élvezetet hogy egy óriási katonai gépezetnek a része.
Az a vicc, hogy nem sokan próbálták ki a PS-t magyarországon de annak a nagyrésze se tudta normálisan játszani és magas szinten élvezni, hanem úgyanúgy csak a grindelést nyomta mint egy MMORPG-ben naphosszat egyedül, és persze egy hónap után garantáltan megunta. A HEB-et megjárt játékosok 90%-a ilyen volt.
Szóval sajnos ez a játék megkövetel egy magasabb értelmi szinvonalat hogy hosszú távon és igen jól el tudjon valakit szórakoztatni, de akinek az megvan az nagyon meg tudja szeretni.
pedig szívesen elbasznék erre pár évet ^.^
ps. Dilmor egy állat, tényleg minden este codozik 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
viszont havidijas cucoknál meg szvsz mo-n aki hajlando fizetni iylesmiért az már befizettet másra (swg és társai) annyira meg még azok sincsenek szvsz eleresztve hogy egyszerre több elõfizujuk legyen :/
ezért akinek bármi kérdése van vagy help kell nézze a faq oldalunkat mert folyamatossan bõvül.a játék is elérhetõ innen és biztositunk 10 napos triált.
\"building better worlds\"
Ezúton szeretném kérni ideiglenes felmentésemet a frontszolgálat alól a vizsgaidõszak tartamáig, meg az accom is lejárt!
De februártól valószínûleg már sokkal aktívabb lehetek mert lesz a Szegeden is gépem meg netem úgyhogy nem csak 7végén leszek fenn!
Addigis kellemes ünnepeket minden kedves PS fannak😊!
bye
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Külön egy nagy helló Petkónak! 😊))
Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, csak azért teszem mert részben én is hibás vagyok a 3 uriember planetside-os eltünésében.
CsabSz már régóta, Dilmor és JTamás pedig mostanában került a klánunkhoz.
Rendszeresen játszanak továbbra is, csak a CoD:UO szerverünkön és emelett -gondolom- nem nagyon jut idejük a PS-re.
Miután én is nyomtam az alap planetsideot tudom mekkora élmény, az új kiegekkel meg még inkább buli lehet.
Az elõbb említett 3 srác is vérbeli csapatjátékos és esténként a ventrin nálunk is vagyunk 7-8-an néha még többen is taktikával megtámogatva. Igaz csak egy 20 fõs szerveren nyomjuk együtt ami nem ugyanaz az élmény mint 600-800 playerrel együtt játszani, de ezt kompenzálja a viszonylag lagmentes játék, ami lehetõvéteszi a pontlövõ fegyverek használatát is például, vagy említhetném a különbözõ játékmódokat, a különbözõ pályákat, a könyedén változtatható csapattagságot és így a változatos fegyverarzenált.
Szóval nem tüntek el csak (általam) igazoltan eltávon vannak 😊
►►^._.^◄◄
A Planetside-ot az bírálat éri, hogy 2 hónap után unalmasá válik, de a Bfvietnam vagy a COD vagy a CS nem lesz az???? A Ps a jármûvek száma illetve a terep nagysága az emlitett játékoknak a többszöröse jah és nem beszélve a játékosok számával. Pl: Volt olyan front ahol alsó hangon szerintem 500-600 ember harcolt egymással illetve ellen (és volt vagy 3-4 ilyen front .<#gun>#gun><#violent>#violent>)
Szerintem az a baj ,hogy sokkan nem ismerik vagy sajnálják rá a pénzt remélem ez a nézet változni fog.
Hányszor elmondtam hogy nem egyedül kell grindelni, mert különben 1 hónap és megunja az ember. Úgylátszik valami óriási gond van a magyar játékosok hozzáállásával...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Leszedtem újra, és kiderült több mint 100 MB hiányzott...
Már csak 1 bibi van, leszedtem a 1,5 giga filet, és elindítom és nem történik semmi 😞(
Az SFV amit csináltam belõle:
; Generated by WIN-SFV32 v1.0
; (Compatible: Total Commander 6.01)
PlanetSide_Trial.exe 9637D880
(Vagy MD5: 8848B849ED421C7DCF25FFDD8EC80462)
Valaki meg tudja erõsíteni?
Holnap küldöm a kulcsot.
senki nem szed itt Béres cseppet csak mi néhányan ??
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A Terran Köztársaságnak esélye sincs a gyõzelemre a Hungarian Elite Brigade közremûködése nélkül, a HEB-nek pedig szüksége van az erõsítésre! Minden erõnket mozgosítanunk kell, hogy megállítsuk az NC férgek és a Vanu giliszták egyre erõsõdõ támadásait, és helyreállítsuk a rendet az Auraxis-on.
Ezennel tehát felszólítok minden 14 és 70 év közötti egészséges magyar férfit és hölgyet, hogy jelentkezzen a HEB hadkiegészítõ tisztjénél (vagyis nálam) trial keyert!
mi ez a több napos passzivitás?
a birodalomnak szüksége van rátok!
ha minden igaz akkor ez még mûködik
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Én megcsináltam a már frissített változatu telepítõt, de feltölteni nem tudom.
Ha valamelyik nap bemegyek a szerverhez akkor feldobom.
Bajtársak honnan lehet még letölteni a Ps-t mert az alábbi link nem mûködik. Legalábbis eddig nem sikerült beüzemelni..😞!
Thx !
Bye!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN