4140
  • Petko
    Hát sajna ezt sose fogják, a rohadt ncknek meg ugyanígy a vanuknak a tetves leasherük mindent üt. Egy egyszerű megoldás van: nem kell közel menni.
    Szaladgálhat a jackhammeres, de kinyírok pillanatok alatt 5-öt messziről fedezékből cyclerrel.
  • Krinyo
    megőrülök ezektől a jackhammeresektől, azt hittem ezt már kijavították.
    2v1-ben is lenyomnak...ettől ütöm a földet már 2 napja
  • Petko
    már üzengettem vele, de ő most Battlefield 2-zik
  • Since
    Mester megkaptad a kulcsot Petkotol? Jó lenne egy magyar összeröffenés pl. ma este. Olyan fél 9 - 9 körül tudok menni remélem leszünk egy páran...
  • Mester01
    Boldog Új Esztendőt Kivánok Mindenkinek.
  • Petko
    A http://ps.hungs.hu oldalt kicsit updateltük egy aktuális FAQ al. (Erre Since hívta fel a figyelmet, hogy kéne)
    Megint van néhány játékos, pl. ma voltunk 7-en. Akinek kedve van, szokás szerint szeretettel látjuk az egységünkben.
  • Petko
    Mester ment neked priv üzenetben!
  • Mester01
    Nekem is szerezhetnel olyan kulcsot! :D
  • Since
    Szereztem egy buddy kulcsot esetleg valaki játszik még a játékkal? Jó lenne együtt menni :D
  • Since
    Hmmm ha kapok egy trialos kulcsot és ha lejár a trial azután meg kell hogy vegyem a játékot vagy az előfizetési díjat kell hogy fizessem?
  • Mester01
    Kérnél akor Cd kulcsokat?
    (Mert én nem találom)
  • Ronny
    MMORPG.COM planetside-os forumában lehet kérni key.Valaki játszik innen egyébként?
  • Since
    Engem is érdekel a dolog...
  • Ronny
    Nincs valami ingyenes lehetőség?Két év után jó lenne visszanézni:)
  • Mester01
    Sziasztokfiuk tudtok adni nekem egy Trialos CD kulcsot az privibe irja meg thx!
  • Petko
    van megint ingyen 1 honap account... csak dec. 31. ig be kell lepni egy regi accountal es kapsz ra 1 honapot:

The 30-day Free service period begins whenever you log in but you must take advantage of this special offer on or before 11:59 P.M. (PST) December 31, 2005.
    Remember, when your 30-day Free service period ends your account will not remain active without you entering payment information to re-activate billing.
  • Lifeforce
    Látom már küldettek maguknak páran kulcsot, remélem jönnek is játszani mind... :)
    Kell friss hús a darálóba.
  • Lifeforce
    Hogy a régi és az esetleges új játékosok is ürülhessenek, csináltunk egy olyan lehetőséget, hogy ismét megkaphatod a full verziót, + 1 hónapnyi játékot, teljesen ingyen.

Itt regisztrálj egy accountot, és az oldalunkon küldethetsz magadnak egy EREDETI CDkulcsot!
    Az oldalunkról letöltheted a netes telepítőt, ami a mai verziót telepíti a gépedre.

FIGYELMEZTETÉST:

1., Egy e-mail címre, csak 1 CDkulcsot küldethetsz.
    2., Ha már van accountod, és a 7 vagy 10 napos triálban résztvettél vele, akkor folytathatod az a karakteredet.
    3., Mivel gyári CDkulcsot kapszt, ezért egy accountra csak egy ilyen kulcsot regisztrálhatsz, és arra a karakteredre nem regisztrálhatsz többet triált. (Amúgy sem lehetne).
    4., Eredeti játék mivolta miatt, a teljes adataidat meg kell adnod, és az 1hónapnyi játékot, csak a bankkártyád adatainak megadásával játszhatod le.
    Mivel Magyarországon még nem nagyon elterjedt dolog a bankkártyás fizetés neten keresztül, ezért beírhatsz fals bankkártya adatot:
    Bankkártya: Mastercard
    Bankkártyaszám: 5420 8337 0534 6315
    Lejárat: 07év 05hónap

Ezt késöbb megváltoztathatod ha tetszik a játék, a már régi játékosok szívesen segítenek átutalni neked a havidíjat.
  • Bakutyin
    Na akkor hogy is van ez? Játszta ezt még vki, illetve aki játsza az szépen leperkálja a havidíjjat? Semmi alternatív megoldás? Kipróbálni se lehet? Szóval ha vkinek van sok felesleges kulcsa az akár küldhet is egyet.:DDD
  • AnarchoiD
    lol ;) szaladok majd ;)
  • Stotoo
    kuldtem privit a trial koddal, aztan gyere mert kell friss hus a daraloba:P
  • AnarchoiD
    van erre a gammara trial ? :) (ha van dobjatok meg egy privat uzenettel(is) plz ;)
  • Braveheart
    Hú miket nyomtuk régen... én is veletek voltam :)
  • guardian hero
    Uhh én is mennék nagyon szívesen, de úgy néz ki, nem leszek itthon a nyáron... talán ősszel lesz időm megint Planetside-ozni.
  • Petko
    nem hinném hogy fogják
    egyébként én most benyomtam megint egy hónapot, így fél év szünet után
  • mistixx
    Csend és hullaszag!....Csak nehogy töröljék a fórumból a PSfórumot..:((!
  • mistixx
    Hi!
    Emberek felhívom a figyelmeteket hogy a Sony automatikusan levonja a számlátokról a pénzt ha lejárt az előfizetés kérdezés nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!Úgyhogy senki ne hagyjon a számláján zst mert úgy jár mint én!!
    OTPs számlakivonattal tudom bizonyítani az esetet a hitetlenkedőknek:)!
    Na csak ennyi.Ja és még 1 apróság megrendeltem a szegedi gépemet!!! Hamarosan netet is itézek!Bizony!Úgyhogy várhatóan többet leszek a csatákban eletek...!
    Na eleget fostam a szót..!
    Bye
  • DonPapa
    mindenkinek nagyon Békés, Boldog és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok

• DonPapa

Petko
  • Devilke
    Elnézve a képeket sokkal csúnyább. Bár nem a grafika számit hanem a játék élmény. Pl. a Psben harcoltam olyan csatában amikor óriási vihar tombolt szakadt az eső villam stb.. nagyon hangulatos volt.
  • CarajoEsp
    Tévedés. Havi 2500ft fizetek ki a WWIIONLINE nevezetű MMOFPS_re.
    Csúnyább ,mint a Ps ,de második vh.
    Van akit ez fog meg:D
  • Devilke
    ??
  • Mester01
    UP!
  • CsabSz
    Sziasztok!

Szerintem kár ebbe a játékosok szellemi színvonalát belekeverni, mert teljesen úgy hangzik, mintha mindenkit csököttagyú baromnak szólítanál, aki nem PSezik.

Ennek a játéknak 2 alapvető hibája van játszhatóság szempontjából.
    Az egyik pontosan az, hogy nem 15-20 fős szerverek vannak, ebből adódóan pedig nem "van egy órám, játszom egyet" típusú game. Lehet azt mondani, hogy úgy is játszható, csak az nem igaz. Én nemegyszer indultam neki úgy PSezni, hogy "csak egy órácskát" és aztán 3-4 lett belőle. Hétvégén hajlamos voltam 7-9 órát a PS előtt ülni. Nem vagyok már ifjú titán, aki saját belátása szerint osztja be a szabadidejét, 13 éves lányom, feleségem van, el lehet képzelni a véleményüket a dologról.

A másik, ami a napi játék során a CoD felé billenti el a mérleg nyelvét, hogy tagja vagyok egy klánnak, akikkel évek óta együtt multizom. Amikor esténként nekiindulunk játszani, vagyunk 6-8an és még a "testvér klán"-ból is jönnek mindíg 2-3an legalább, tehát a szerveren az egyik csapat belőlünk áll össze, Barátokból. Összeszokott csapat, lehet taktikát vinni a játékba, ha jól sikerül akkor nyerjük a köröket, ha rosszabbul választunk, akkor bukjuk és tanulunk belőle.
    PSben legtöbbször 4-5en poroszkáltunk a nagy csaták környékén együtt, gyakorlatilag esélytelenül bármiféle csapatjátékra.

Mindezt csak azért mondtam el, mert azon kívül, hogy fizetni kell érte, vagy sem és hogy csapatjátékos-e az ember, vagy sem, van még néhány szempont, ami alapján eldől, hogy játszik-e, vagy sem. :-)
    Sőt, az sem biztos, hogy ez döntés. Lehet, hogy egyszerűen csak így alakul, mint az én esetemben. Én a mai napig folyamatosan fizetem a havidíjat, mert mindíg bennem van a gondolat, hogy kéne menni játszani.

Még egy gondolat arról, hogy pl. a CoD a PS-sel ellentétben nem válik-e unalmassá.
    Ez attól függ, miért játsza valaki egyiket, vagy másikat. A jó játék nem elég. Ha jó a csapat, a társaság, akkor nem válnak unalmassá. A 15-20 fős multigame-ekben én ezt már régen megtaláltam, PS-ben még várni kell rá, sajnos...
  • Petko
    ja de az hogy mit szeret, mire hajt, mi motiválja kapcsolatban áll a szellemi szintjével.

benyomok ide egy dolgot, amit én nagyon elismerek, és sok dologra szoktam vonatkoztatni, nem csak játékkal kapcsolatban hanem általánosságban a napjaink buta, elállatiasodó emberi értékrendünkhöz is: Maslow féle motivációs modell
  • dikki*yysw
    Ja, nem rosszabb a játék mint egy WoW, de a MMO -hoz az ember akaratlanul is hozzáteszi a RPG-t. MMOFPS meg csak ez van.

Sztem a magyar játékostársadalom ritka fejletlen, hogy ez miért van, talán a net késői elterjedése, vagy nem tom. Ellenpéldaként ott vannak a svédek, mekkora királyak mindenben.

Egy WoWhoz vagy SWG-hez még befizet pár ember, de azok is megúnják sztem..
  • antijedi
    szvsz az értelmehez semmi köze, megint alkat krédése, van aki tápolni szeret van aki ezt..., és valamiért akik mmo-ra hajlandóak pénzt kiadni inkább a tápolos fajta nem tudni miért..., én pl élveztem pf-et swg-t és társait amik nem votlak ingyenesek (tom hogy swg votl de az mgéis kimaradt :P) nem is probáltam de én emg szemmély szerint sok mindenre hajlandó vagyok pénzt elbaszni de iylenekre sajnos nem, ez van :/
  • antijedi
    jah izlés kérdése, de ugye nem csak swg van, és eddigi tapasztalatok szerint akik mmo-znak azok ált rpg-ket vagy hasonlokat preferálják jobban :/
  • Petko
    Üdv M313R bajtárs!
    Persze megértettem, azzal játszanak amivel akarnak, csak meglepett hogy megint dobszóra egyszerre 3 ember megint eltünt szó nélkül.

Játékügyileg meg szerintem a magyar játékostársadalom, és talán az egész világ éretlen az ilyen játékokra. Lehet hogy a havidíj akadály, de nem lehet arra fogni, amikor csomó magyar előfizet az SWG-re, City of Heroesra, vagy pl. most a WoW. Nem azokat akarom fikázni, meg az említett második 2-t nem probáltam, ez tény. De ezek feltételezésem szerint, - meg az SWG biztosan egy primitívebb szintje a szórakozásnak. Azokra aztán ténleg óriási időt csesz el az ember, és monoton grindelésből álnak, amiben az egyetlen motiváció az ember hatalom iránti vágya, meg a mások iránti megbecsülés vágya hogy magas karaktert csinál. (mégha ez nagyon irreálisnak is tűnik hogy játékban próbál valaki bizonyítani, de sajnos ez az "elharapózott" valóság).
    A Planetside pedig egy sokkal magasabb szintű szellemi élvezetté válhat ha valaki minden este néhány órát csapatostúl játszik, és átérzi azt az önmegvalósító élvezetet hogy egy óriási katonai gépezetnek a része.
    Az a vicc, hogy nem sokan próbálták ki a PS-t magyarországon de annak a nagyrésze se tudta normálisan játszani és magas szinten élvezni, hanem úgyanúgy csak a grindelést nyomta mint egy MMORPG-ben naphosszat egyedül, és persze egy hónap után garantáltan megunta. A HEB-et megjárt játékosok 90%-a ilyen volt.
    Szóval sajnos ez a játék megkövetel egy magasabb értelmi szinvonalat hogy hosszú távon és igen jól el tudjon valakit szórakoztatni, de akinek az megvan az nagyon meg tudja szeretni.
  • dikki*yysw
    Én pl azért nem játszom a PS-el, mert tudom, hogy úgy rá tudnék kattanni, hogy mellette tönkremenne a valós életem. Inkább a real-life.exe -t futtatom :/
    pedig szívesen elbasznék erre pár évet ^.^

ps. Dilmor egy állat, tényleg minden este codozik :)