• Petko
    Üdv M313R bajtárs!
    Persze megértettem, azzal játszanak amivel akarnak, csak meglepett hogy megint dobszóra egyszerre 3 ember megint eltünt szó nélkül.

Játékügyileg meg szerintem a magyar játékostársadalom, és talán az egész világ éretlen az ilyen játékokra. Lehet hogy a havidíj akadály, de nem lehet arra fogni, amikor csomó magyar előfizet az SWG-re, City of Heroesra, vagy pl. most a WoW. Nem azokat akarom fikázni, meg az említett második 2-t nem probáltam, ez tény. De ezek feltételezésem szerint, - meg az SWG biztosan egy primitívebb szintje a szórakozásnak. Azokra aztán ténleg óriási időt csesz el az ember, és monoton grindelésből álnak, amiben az egyetlen motiváció az ember hatalom iránti vágya, meg a mások iránti megbecsülés vágya hogy magas karaktert csinál. (mégha ez nagyon irreálisnak is tűnik hogy játékban próbál valaki bizonyítani, de sajnos ez az "elharapózott" valóság).
    A Planetside pedig egy sokkal magasabb szintű szellemi élvezetté válhat ha valaki minden este néhány órát csapatostúl játszik, és átérzi azt az önmegvalósító élvezetet hogy egy óriási katonai gépezetnek a része.
    Az a vicc, hogy nem sokan próbálták ki a PS-t magyarországon de annak a nagyrésze se tudta normálisan játszani és magas szinten élvezni, hanem úgyanúgy csak a grindelést nyomta mint egy MMORPG-ben naphosszat egyedül, és persze egy hónap után garantáltan megunta. A HEB-et megjárt játékosok 90%-a ilyen volt.
    Szóval sajnos ez a játék megkövetel egy magasabb értelmi szinvonalat hogy hosszú távon és igen jól el tudjon valakit szórakoztatni, de akinek az megvan az nagyon meg tudja szeretni.