• Jockey
    grr, ismét beleszerettem a maxba:)
    sikerült végre csinálnom 2 favorit szerkót, amit jól lehet kombinálni a jelenlegi certjeimböl.
    1.k egy max a 2ik, ez egy univerzálisabb, igazábol pajzsok elen meg másik max-k ellen jó, de gyalogságra is hazsnálható. SOkat teszteltem trainingen melyik lenne alegjobb választás, de a sima infanrty elleni túl durván sebez, és nem irányítható a lóvedék annyira, egy kész griebánya az sztem, ez nem vészes...
    2. reinf armour, eng-medic cycler és shotgun páros. tudok vele healelni, javítani (magamat is of corse), cyclerrel messzebre is tudok lövöldözni, közelre meg ashotgun alegjobb sztem (mármint bent a bázisokon, vagy ha rádpopol egy enemy kint akkor is az alegjobb). Nagyon jól lehet vele alkalmazni a befutsz ellövöd a tárat visszamész gyógyulni taktikát, és csaaptnak is hasznos
    a 2-be a gond hogy mivel 12es br vagyok, így nincs vechile jogsim, de akkor simán váltok max-re és átszaladok..:)
    nagyon bejött ez a setup nekem, nagyon élvezem vele a gammát, káőr hogy nincsennek mostanság magyarok, kénytelen vagyok külföldiekkel menni, ami néha nem is oylan gázos..:)
    dark mi van veled nem látlak mostanság?!