Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
nem kell parázni trial miatt, elvileg mennek még ahogy olvastam az elõbb
nem ott a gond, mivel nekem megvan agamma, kulcsostul mindenestül szal nem az a gond😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Petyus_
Na azért jöttem hogy ti be tudtok-e loginolni de látom ti sem (ugyanis az SWG nem mûxik).

Úgy tûnik a SOE login szervere megadta magát. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Hmuda
Na most nekem is ezt írja, de alig egy órával ezelõtt a játék megvételére buzdított (ami persze nem fog bekövetkezni 😄).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ne reménykedj. Nekem azt írja ki, hogy lejárt a trial, vegyem meg a gémet, semmiféle szerver problémával nem zaklat. Szvsz a netbeállításaidnál lehet vmi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Blasta
Én is ilyesmire gyanaxom, mert ha lejárt volna a kulcs vagy bármi lenne az acc-unkkal, szerintem más üzenetet írna ki.
Reménykedjünk :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Nektek is ezt írja ki? (illetve v.mi hasonlót)
"Network is not responding. Please try again later"

DarkHorSe
Nem tervezi senki hogy megveszi ? Egyedül szar lenne..

Swedish people are albino monkeys

Nem.
Megveszed a játékot 10 pénzért amiben van x hónap elõfizu.
ibronk
Utána lemondod?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

DarkHorSe
ha elõfizet vki akkor az elsõ 3rom hónap ingyenes ?

nincs valakinek egy feles cd-key-e?Brave neked volt több is nemde?

\"Life is around you and in you.\"

DarkHorSe
mi lesz így velünk

DarkHorSe
nekem se megy 😞

Tyler
Ja ennek harangoztak,kár pedig birtam.Sajan nekem sok a havi összeg,valszeg csak a következõ trialnál folytatom.

\"building better worlds\"

Szerintem ellenõrizze mindenki mert Tyler is beragadt és a mai nap törölték õt is.
Lacc
Nekem még megvan az install file 😊 Átküldeném szívesen, csakhát 1.4 giga 15k-val...
0Fritz0
Szegény bácsik a Sonynál nem fogják majd érteni a hónap végén, hogy hogyan lehetnek tele a szerverek, amikor csak 20 muksó fizeti a gémet...
Egyébként elég jó szervezésre vall, hogy az mig az amcsi szerverek kihasználtságát ritkán látom 50% felé menni, addig a suttyó európaiak szardiniaként toporognak és bámulják a "Continent is full, have a nice day"-feliratot.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Blasta
Mostmár én is bánom, hogy letöröltem az installom!
HA tényleg játszhatunk tovább, akkor kiváncsi leszek, hogy egy win install után mi fog történni a játékkal.
:-)

Na gyerekek, én letöröltem az install filet, ár csak a game van fönt de ahogy elolvasgatom a fórumot nem értem, hogy most akkor mi van ?Vége a trialnak?

War. War never changes.

0Fritz0
Ma reggeli stat: Játék elsõ felében(20 perc) iszonyat lag, aztán biztos félre csúszott valami és lehetett játszani(kb.10 perc és jónéhány kill ) de végül észbe kaptak a skacok, hogy baj van mert simán megy a Werner... az eredmény: Server Down. Ezek után még szép, hogy ingyé' játszunk!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Blasta
Aha, szal néeteltérések voltak....
De ahogy látom, megbékéltek a felek, hisz Max-ot láttam az outfit-ban a hétvégén :-))))
Minden jó, ha béke van! Csak háború azé legyen! :-DDDDD

DarkHorSe
lol

inkább ne kérdezd, mert ugyis csak flame lessz belõle😊
Blasta
Mér léptél ki az outfitbõl?

ja az nagy buli volt, kb egyszerer 60-100 ember droppolt😊
ma is vége felé volt egy jó játék atonnál, volt néhány kooperálni szándékozo egyén akikkel jót játszottam
0Fritz0
ha jön a droppod..

0Fritz0

Ja megvalami😊 Akik ma nem voltak outfitbol kileptem. Majd addolok friends listre.
0Fritz0

Ma ismet jot jatszottunk, sajna alig volt ellen, igy xp sem sok😞
DarkHorSe
lecsusztunk az elsõ oldalról 😞

DarkHorSe
ma is qrva kevesen voltunk,vagyunk...

Lacc
Kíváncsi vagyok meddig fog-e ez tartani. Meg hogy szándékos-e ez...
akkor asszem többet nem fogok játszani 😊 ...
kár, mert elég jó volt
ha van mégis vmi új hír szóljatok

War. War never changes.

akkor használd ki, és játsz vele mert csak néhány kiválaszottnak adatott meg az isteni áldás, hogy örök accja van...többiek, akik nem játszottak az utolsó trial héten mind elvesztette, újat meg már nem is lehet csinálni
Lacc
No! Megpróbáltam és nekem is megy még a trialos acc! Szóval +1 ember 😊
na világ terrán katonái ébredjetek, és próbáljunk meg valamit mûvelni, mert kezdem unni hogy 4 en, maximum 5 en vagyunk fenn minden este, és akik fennt vannak azokkal se lehet mindig csapatban játszani. Akinek tetszik a játék az kéretik ezügyben tenni, hogy fennlegyen esténként, esteleg ha pénztárcája engedi (és motivált is eziránt) akkor vegye meg, mert megéri
Blasta
Huh, sorry el kellett mennem, és a 10 percbõl lett egy óra.
Na majd holnap talán.
Az új MAX-emet ki sem tudtam próbálni :-DDDDDDDDDd

Lacc
Hmm ti még játszotok? Én még meg se próbáltam hogy mûxik-e a trialos acc.-al.
DarkHorSe
ma is jót gémeltünk .. voltunk kemény 4en magyarok

Ezt a celzas dolgot nem ertem😊 Nem lehet hogy vanu voltal?😊 Mer humannal vagy terrannal durvan kell celozni. q3 skill jol jon ilyenkor😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

[HUN]PAStheLoD
amikor jáccottam akkor nekem jó volt... DE és ezt jó nagy betûvel... célozni teljesen felesleges volt! Mint Wolf-ba...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

En jacanek szivesen, ha nem lenne ilyen iszonyatos lag. Nagy csatakban 10mp-bol 7mp lag. Tudok mozogni a karival, de masra nem reagal. Nem tok ujratolteni, repairolni, hp-zni, csetelni, ugy latom hogy az nmy all 1 helybe, es ahogy megjavul a dolog perzse 1bol halott vagyok, 1 szoval LAG. Sztem van ilyen masnak is de NEM 70%-ban... Szal igy elvezhetetlen.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Blasta
Én ma megyek gémelni olyan 6 körül! (Persze csak ha még megy a trialom tegnapelött óta...) :-)

Hmuda
Hé, csúszik a topic. Ennyire nem játszik senki? Nem mintha én még mindig nyüstölném, de akkor is. 😄

Hmuda
A fileplanetrol lehetett a 7 napos trialt de már vége az akciónak. Tényleg sajnálattal közlöm, hogy mostmár csak azok játszanak, akik régebben is leszedték és még a trial alatt játszottak. sry

Emberek Hali mindnekinek, olvasgattam ezt a topicot és arra éennék kíváncsi hogy honnan tunám leszedni ezt a gamét?
DarkHorSe
viszont köcc mindenkinek a tegnap esti gémet ...

DarkHorSe
nemtom

Jovok en is blasta varj meg😊