4140
-
Lifeforce #3406 1-2 hónap aztán jövünk mi is.
Tyler és én.
Mivel éppen lakásfelújítás, inkább újáépítés közepette vagyok aztán beköltözés, és ott már adsl-em lesz na akkor veszem meg mert chellon játszhatatlan.
Ez 1-2hónap. -
Braveheart #3405 Miért, ilyen rossz lett? Emlékszem, mennyire vártam, csak közbejött 1-2 dolog... -
Xboxman #3404 Na és kinek fogod?:D
Stipi-stopi -
#3403 Nemtom volt-e már, de:
MEGINT VAN TRIAL!!!!!! -
#3402 :DD
Hát akkor lehet hogy jövök én is, úgy hogy eladom az SWG-met. -
#3401 Lacc style logó rulez ! -
#3400 Én,Sintia,Balu,Meteorblade +Petko a peccs után ha jól tudom -
#3399 Hányan vagytok így magyarok? Mert gondolkozok most azon, hogy megveszem én is a gamet. -
#3396 Ja, Borz tegnap br 6 lett es van neki reinf, legvedelmi max, meg egy LIBERATOR jogsi!!!!!
3 szemelyes:)) es lol:) -
#3395 amohy = Ahogy -
#3394 Hmm
amohy elmentel kb 3 ora hosszaig egszer sem szakadt meg a voice:)))))
Semmi baja...
masert dobal...
...engem pl rendszeresen az elejeto lfogva
BR 6 lassan 7
nem nagyon jon az XP -
#3392 Na gyerekek....
Nagyon idegesit hogy 1024*768ban LOW!!! grafika mellett (Wiew distance maxon) szabadteren 100 (sancban 200 fole is megy) felett van de egy csata helyszinen imadkozok hogy nem menjen 30 ala!!!!!!!!!
nektek milyen felbontas mellett milyen detailsal es milyen konfiggal mennyit visz?????? -
#3391 Ejnye Krisz!
Mar le is mondtal rolam???
Ha' ma' flortoni se' szabad????
Nem hogy te is jonnel hentelni:)))) -
Kryn #3390 Balut meg Borzot is elvesztettük. Nyugodjatok békében. :) -
Braveheart #3389 Nekem egyedül az akadások meg a légi járművek irányítása nem tetszett a játékban, amúgy az egyik legjobb game amivel valaha játszottam. -
#3388 tréninget hagyjátok semmit nem ér 1-2 nap alatt rájösz a dolgokra, ha nem akkor meg kérdez... -
#3386 Ja es megegy kerdes...
feszt kidobal a gama miert van ez???
titeket is???
-
#3385 Szasztok!
Borz sikerult tegnap a trening?
azt a patchet amit Brave ir szedd le en is le fogom az este szedni mert a treninget nem tudtam vegigcsinalni...
gondolom 1 - 2 kerdesemre valaszt ad
MINDENKITOL KERDEZEM!!!:
ATI RADEON 9800-ASOKHOZ MEIK A LEGJOBB CAT DRIVER VERZIO???
TERMESZETESEN PLANETSIDEHOZ?
ha van tapasztalat szivesen varom
Joki! ma este nagy porgest csinalunk:)) -
Sanca #3384 En meg regen irtam 1 guide-szeruseget, lehet ez segithet(bar ez meg a legujabb pecs elott volt):
http://tar.hu/sancaq3/PlanetSide.rtf -
#3383 kocsi , medic, medium asault és már nem lőnek agyon minden sarkon -
#3379 tanacs kezdoknek: ha tudo hogy kell fegyvert venni, tuddo hogy kell a megfelelo respawn helyet megvalasztani, tudod huzni a ravaszt, akkor nics mas dolgod az elejen, csak menni amerre a squad megy, valamint amit a leader mutat..:)
ha ez megy, 2 nap alatt ismerni fogd a gammat annyira, amennyire kell, es mar lesz xp/d is annyi, hogy varialhasd kepessegeid:) -
#3378 ingame sintia, amugy jockey vagyok, cak nem voltam beregelve -
Braveheart #3375 Amd2000+
512MB 400mhz ddrram-a gyenge láncszem
Gef3Ti128 Mb
ADSL
Eléggé szaggatott a game közepes felbontáson is, és gyakran kidobott... De a harcok, ahogyan a haverokkal bátorítottuk egymást, meg röhögtünk, szidkozódtunk... ezek midnenért kárpótoltak.
Játszanék még én is a triallal, de sajna nincs rá most időm... pedig régen 2 hétig egyfolytában nyomtam :) -
Braveheart #3373 Nekem lenne... vegyél egy 3x olyan erős gépet, ami jelenleg van neked (semmi sem elég neki) és a traininget nyomd végig (legalábbis ha tudod, és kijavították a training bugot már egy patchben) valamint egész nap játszál amíg bele nem jössz... -
#3371 do, megint nem értek semmit -
#3369 Szia
werneren gyere terranak és írd le hogy mi a karid neve
persze csak akkor ha magyarokkal szeretnéd nyomni -
#3367 este jertek megint ! -
Braveheart #3366 Ha offline vagy, akkor is csökken... -
#3365 hát akkor pont elkerültük egymást, én 10kor léptem be asszem -
#3364 semmi kül, suli hét van :( tegnap este felnéztem olyan 8-9 körül nem voltál online így inkább tanultam tovább, de ma biztos hogy fent leszek . -
#3363 Ja és akartam mér kérdezni: a grief pontjaim radikálisan lecsökkentek
pár napot (tán 2-3) nem játszottam, de az 1000+os griefröl leugortt 400ra, és nem értem miért (kcsit azért most tornáztam fel a max-l rajta:))
elképzelhető hogy ha eng-medicelsz, akkor jobban csökken a grief pont? vagy nem vágom a dolgot -
#3362 grr, ismét beleszerettem a maxba:)
sikerült végre csinálnom 2 favorit szerkót, amit jól lehet kombinálni a jelenlegi certjeimböl.
1.k egy max a 2ik, ez egy univerzálisabb, igazábol pajzsok elen meg másik max-k ellen jó, de gyalogságra is hazsnálható. SOkat teszteltem trainingen melyik lenne alegjobb választás, de a sima infanrty elleni túl durván sebez, és nem irányítható a lóvedék annyira, egy kész griebánya az sztem, ez nem vészes...
2. reinf armour, eng-medic cycler és shotgun páros. tudok vele healelni, javítani (magamat is of corse), cyclerrel messzebre is tudok lövöldözni, közelre meg ashotgun alegjobb sztem (mármint bent a bázisokon, vagy ha rádpopol egy enemy kint akkor is az alegjobb). Nagyon jól lehet vele alkalmazni a befutsz ellövöd a tárat visszamész gyógyulni taktikát, és csaaptnak is hasznos
a 2-be a gond hogy mivel 12es br vagyok, így nincs vechile jogsim, de akkor simán váltok max-re és átszaladok..:)
nagyon bejött ez a setup nekem, nagyon élvezem vele a gammát, káőr hogy nincsennek mostanság magyarok, kénytelen vagyok külföldiekkel menni, ami néha nem is oylan gázos..:)
dark mi van veled nem látlak mostanság?! -
#3361 Ok majd kereslek... -
#3360 nincs microfonom, amugy wilco felesleges, mert van beépített voice üzemmode, állíthatod hangérzékelősre vagy amilyen re akarod
amugy játék mellettei progiként is cak team speak van meg nekem, wilco már rég nincs -
#3359 jaja ne mvoltam tegnap mert nem is kentem...
a traininget probaltam de beakadt utana a 2. trainingen probalgattam a skulokat de gamaig ne mjuottam el
este felmegyek es vilko mellett online segitesz -
#3357 tom, bugos a training, ha felmesz a netre, es ott probalod akor elvileg nincs gond vele
fent atopic neve alatt van egy guide meg egy hq link, azokat olvasd át
igazábol elég a hq ha már sikerült beizzítanod a gammát
este leszek akkor, mondjuk tegnap is vártalak, nem jöttél, igaz volt egy is lagparádé, de MAX egységgel durvultam, jó kis csaták voltak:)
na majd pörrenj ha leszel, minél hamarabb..:) -
#3356 Szasz Jockey!
Na itt az elejetol olvassam el????
ma este hazamegyek es elkezdem, megporgetlek ha keszen allok. ja amugy a treningen a legelejen amikor a 3 empire 1 1 tagja ott all elottem ott elakadtam nemtok semiit hogy hova vagy mit... -
#3354 jolvan ezt is csak magamnak irogattam de ennyi volt
byez -
#3353 ittisvanpár meg vmi info -
#3352 báháá megjelentek az új képek a kiegről !
ittenvannak