• dikki*yysw
    Nekem GF4-el is szaggatott, nem ATi kibaszás. Egyszerűen ennyi mindent meg kell mozgatnia, nincs mit tenni.

Defragolj a vinyódon, és vegyél még 512 mb ramot :) Akkor nem fog swappolni. Egyszerűen kell neki az egy gb ram, ez minden modern MMO játéknál így van.

Az hogy meghalsz. Nekem is volt olyan, hogy egész nap egyetlen szánalmas kis embert öltem meg, azt is elütöttem. Nyomtam tovább, másnak 45 ember és 7 jármű. Ez van, meg kell tanulni kihasználni a terepet, sunyiskodni, akkor meglőni valakit ha biztos a találat. Sokat segít a fraggelésben az az implantátum, amivel ha aktiválod láthatod mennyi HP-ja van az ellenfélnek. Nagyobb csatában nem kezdesz el lőni kézifegyverrel járművet, ha látod sok a hp-ja, de ha kevés, és mások is lövik, lőni kell aztán hátha neked számítja be a fraget. Mámoros érzés.

Egyedül, barátok nélkül ez a játék semmivel sem több, mint a legszarabb hl-mod, vagy akármi. Ezt squadban kell nyomni, jól meg kell találni azokat a csatákat ahol offenzíva van, defenzív ütközetekben totál felesleges részt venni. Xp-t 30-40et kapsz minden lelőtt ellenfélért, így soha nem lesz meg a szintlépéshez szükséges 10-15 ezer pont. Bázisfoglaláskor ott kell lenni mindenütt, ahol éppen tiétek lesz a bázis, azért jöhet akár 3-4ezer pont is. Ha squadban akár csak ketten vagytok, kettőtöknek két külön bázisfoglalásnál kell lenni, és mindketten megkapjátok mindkét bázisért a pontot.

AA MAX nagyon jó szerintem mindenre, én azt erőltetném.

Játsz sokat, találd fel magad, a végére már én is inkább voltam csúcsragadozó, mint esetleg plankton :-)