4140
  • Petko
    igyekszem mindekit felvenni, csak az install filel letöltése folyamatban van egyelőre...szóval ha újra fel tudom rakni a játékot akkor mindent adminisztrációs dolgot megcsinálok
  • Sanca
    En irhatok 1 skill es karakterfejlesztesi guide szeruseget, ha vki meg nem kezdte el. Amugymeg ez a helyhiany dolog ez mi?
  • Jockey
    Engem tessek meghivni ay outfitbe:)
    tegnap kezdtem, thx dark a sok segítséget
    Karim neve: Sintia, őt kell bevenni:)
    amúgy kicsit káosz volt az első napom, de sokat tanultam, köszi sácok a sok cerkapontot, nektek köszönhető:)
  • WiNters
    meier azt te csináltad?
  • WiNters
    a TK-kért kapod.
    arra tudod használni hogy jól kicseszel magaddal ha sok van belőle :)
  • WiNters
    IGAZ.
  • Gnome
    http://www.mohaa.hu/forum/meier/trial/
    sztem a meier a lényeg...vagy csak véletlen?
  • WiNters
    utána kéne nézni a többi magyarnak mert ha csináltak egy ilyen képes segítséget nem lehetnek kevesen....
  • Lacc
    Én megírnám szívesen, de most nincs rá túl sok időm :( Azért majd megpróbálom :)
  • Hmuda
    Kicsit nagyobb terjedlműre gondoltam, ami összefogná, hogy mit is lehet ténylegesen csinálni a gémben.
  • DarkHorSe
    tessék petko meghivni az outfitbe azt a bizonyos illetot akinek nem jut eszembe a neve :P vmi sz betus asszem amugy kocc mindenkinek a mai jatekot !
  • M313R
    Az előző neked ment Hmuda, csak már ragad le a szemem.
  • M313R
    Klánomnak írtam még a kezdetekkor egy ismertetőt, ha ilyesmire gondolsz akkor nyugodtan kiteheted a te oldaladra is:
    http://gameport.utca.hu
  • I.C.ram
    mindjárt jobb :)
  • I.C.ram
    Kurva életbe!!! csinalt egy csíkot!!!!
  • I.C.ram
    Na milyen az új logóm? :D
  • Hmuda
    Frissült az oldal.
  • M313R
    Mire nem bukkan az ember, ha keresgél:

Képekkel illusztrált Planetside trial hosszabbítás magyarul

• Lacc
    Ja a DoD nagyon fasza kis game, régen sokat toltam. Vissza lehet benne dobni a gránátot :))
  • Petko
    a dod az ténleg kibaszott jó is. akinek 2. vhs hangulat kell járművek nélkül multiban, annak egyértelműen csak a dod ot tudom ajánlani.. nem is értem azokat akkik wolfensteint vagy mohaat nyomnak multiban... dod hoz képest sehol nincsenek szvsz
  • dikki*yysw
    Amúgy sof2 után szánalmas CS-zni, nincs shoti szák folyosón, meg szar a gránát, meg nincs lean, szal tudom miről beszélsz :)
  • dikki*yysw
    Ennek ellenére az interstate meg a mostani pirates modok azért nem semmi, ahogy eltérnek a játék eredeti témájától.
    BF előtt szerintem még nagyon nagy jövő áll, az sdkt is kiadhatják még bármikor.
  • Petko
    gondolom azért hogy megvegyék a sec weaponst is, és továbbra is ők tartsák kezükbe a kódot és eladjanak újabb és újabb kiegészítőket. Ennek ellenére mérhetetlenül balfaszok voltak most a sec weaponsal, mert semmi fejlesztői újítás nincs benne csak olyan dolgok amit a modderek is bele tudtak volna rakni.
  • Lacc
    Naja ezt én sem értem, hogy miért kell annyira félteni az sdk-kat. Pedig nagyon frankó kis modokat lehetne gyártani... Persze a Desert Combatos srácok kitettek magukért.
  • Lacc
    Ha nem akarsz várni, vegyél valami repülőt, pl egy mosquitot vagy egy reavert, aztán elrepkedsz oda ahol buli van.
  • Petko
    azér a várásról annyit hogy ma visszanézegettem bf be az új modokat megnézni, battlegroup, dc.39, interstate, de nagyon kellemetlen volt hogy pl q ra nem tudtam folyamatosan futni hanem végig nyomni kellett, meg tempomat se volta tankokba.. szal a ps ilyen jellegű játékkezelési feature-eit könnyű megszokni, és rohadtul kényelemetlen a bf béna kevéske kezelési lehetőségeihez visszatérni.. (nem is nagyon fogok mostmár asszem, mert bf nek leáldozott a dice azon igyekezetének köszönhetően, hogy megakadályozzák a modkészítök tevékenységét az sdk visszatartásával, és a lame teljesen unalmas secwep kiadásával)
  • Blasta
    :-DDD

Azért köszi Dikki!
  • Petko
    carajo volt aki lepipált linkbeillesztésben:)
  • dikki*yysw
    Bazeg eddig kerestem a linket, erre te belököd csuklóból :)) bazeg. Na már csakazért is beírom :))

http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx

Nesze! :D
  • CarajoEsp
    Nah énis mindjárt felnézek..
  • Petko
    bár mondjuk az idézetnek nem sok értelme lenne. Mint a játékok websiteján a különböző neves gamer magazinok, portalok reviewjévől kivágott idézet, csak itt személyesen aláírva:) pl. "Bárki orgazmus szerű élvezetet érhet el, ha nagynehezen B kategóriás gépkarabélya segítségével letöri egy leasheres újonc vanu lelkesedését" Petko :)
  • dikki*yysw
    Nekem GF4-el is szaggatott, nem ATi kibaszás. Egyszerűen ennyi mindent meg kell mozgatnia, nincs mit tenni.

Defragolj a vinyódon, és vegyél még 512 mb ramot :) Akkor nem fog swappolni. Egyszerűen kell neki az egy gb ram, ez minden modern MMO játéknál így van.

Az hogy meghalsz. Nekem is volt olyan, hogy egész nap egyetlen szánalmas kis embert öltem meg, azt is elütöttem. Nyomtam tovább, másnak 45 ember és 7 jármű. Ez van, meg kell tanulni kihasználni a terepet, sunyiskodni, akkor meglőni valakit ha biztos a találat. Sokat segít a fraggelésben az az implantátum, amivel ha aktiválod láthatod mennyi HP-ja van az ellenfélnek. Nagyobb csatában nem kezdesz el lőni kézifegyverrel járművet, ha látod sok a hp-ja, de ha kevés, és mások is lövik, lőni kell aztán hátha neked számítja be a fraget. Mámoros érzés.

Egyedül, barátok nélkül ez a játék semmivel sem több, mint a legszarabb hl-mod, vagy akármi. Ezt squadban kell nyomni, jól meg kell találni azokat a csatákat ahol offenzíva van, defenzív ütközetekben totál felesleges részt venni. Xp-t 30-40et kapsz minden lelőtt ellenfélért, így soha nem lesz meg a szintlépéshez szükséges 10-15 ezer pont. Bázisfoglaláskor ott kell lenni mindenütt, ahol éppen tiétek lesz a bázis, azért jöhet akár 3-4ezer pont is. Ha squadban akár csak ketten vagytok, kettőtöknek két külön bázisfoglalásnál kell lenni, és mindketten megkapjátok mindkét bázisért a pontot.

AA MAX nagyon jó szerintem mindenre, én azt erőltetném.

Játsz sokat, találd fel magad, a végére már én is inkább voltam csúcsragadozó, mint esetleg plankton :-)
  • Blasta
    Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, remélem megfáradt elmém képes feldolgozni ezt az infó áradatot! :-DDDDD
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDD
  • Petko
    ja oda mesz amit carajo irt, accountal ott tudsz kulcsot krealni... utanna meg a launchpadban ha lejár a 7 nap előjön egy kis ablak ami erre figyelmeztet, és ott a new subscription vagy valami ilyesmit nyomod és beirod a kodot... nemtudom néhány embernek miert ilyen nehéz ez, pedig néhány percnyi fáradozással mindenki rájön
    Más, sajnálatos dolog, hogy hála istennek amikor egyik vinyoról másikra moveoltam a planetside fileját az megsérült, és mivel elötte uninsalláltam, hogy újraraktam, most tölthetem le újra

Hmuda szívesen írok valamit, csak akkor konkretizáld hogy mit értessz kis vélemény alatt.. valami egymondatos mottó/idézet szerüséget, vagy valami néhány mondatos rövid szubjektív értékelést?
  • dikki*yysw
    Elmész fileplanet.com -ra, regisztrálsz. Bejelentkezel az új loginoddal, és el kell menni a regisztrációs oldalra amit most keresek neked. Ad egy új registration keyt, ami a launchpadnál a subscribe-be kell beírni.

Pontosabban nem tudom, mert már nincs fenn sajnos.
  • CarajoEsp
    http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx
    Tessék itt a link. Ha valaki meg akar ölni Blasta miat adtam meg:D
  • dikki*yysw
    Jú fet, szili besztörd :)
  • Blasta
    Sziasztok!
    Tényleg sajnálom, hogy ezzel a témával jövök (ismét), de nem akarom elkúrni a mostani karrieremet!
    Nyugodtam hülyézzetek le, de nem tudom PONTOSAN hogyan kell új accountot gyártani.

Azt az infót kaptam, hogy nem planetside accountot, hanem fileplanet accountot kell csinálnom, egy új email címre lehetőleg.

Namos ennek a menetével vagyok gondban. Tehát az a dolgom, hogy felmegyek a fileplanet.com-ra, és készítek egy új acc-ot, vagy az a mód, hogy elinditom a planetside-ot és a station lunchpad-on rányomok a NEW ACCOUNT gombra????

Azt írja le valaki nekem pontosan, hogy mi a menete a dolognak, ha kérhetném.

Egyszer már megcsináltam ugyan, de akkor sajnos a windowst elötte újrahúztam és akkor egy teljesen új karaktert kellett utána gyártanom mert a planetside-ot is installálnom kellett, szal pont ezt a metódust még nem játszottam el!

Akinek van egy kis szabadideje, annak nagyon hálás lennék, ha leírná a pontos menetét a dolgoknak! E-mailben is megteszi, nekem teljesen mindegy!!

Előre is köszönöm szépen a segítséget! :-)
  • Lacc
    Képzeld el úgy mint az RvR sci-fi környezetben 3x akkora területen FPS nézetben, kb. ez a leírás illik az egész játékra :)