• Blasta
    Sziasztok!
    Tényleg sajnálom, hogy ezzel a témával jövök (ismét), de nem akarom elkúrni a mostani karrieremet!
    Nyugodtam hülyézzetek le, de nem tudom PONTOSAN hogyan kell új accountot gyártani.

Azt az infót kaptam, hogy nem planetside accountot, hanem fileplanet accountot kell csinálnom, egy új email címre lehetőleg.

Namos ennek a menetével vagyok gondban. Tehát az a dolgom, hogy felmegyek a fileplanet.com-ra, és készítek egy új acc-ot, vagy az a mód, hogy elinditom a planetside-ot és a station lunchpad-on rányomok a NEW ACCOUNT gombra????

Azt írja le valaki nekem pontosan, hogy mi a menete a dolognak, ha kérhetném.

Egyszer már megcsináltam ugyan, de akkor sajnos a windowst elötte újrahúztam és akkor egy teljesen új karaktert kellett utána gyártanom mert a planetside-ot is installálnom kellett, szal pont ezt a metódust még nem játszottam el!

Akinek van egy kis szabadideje, annak nagyon hálás lennék, ha leírná a pontos menetét a dolgoknak! E-mailben is megteszi, nekem teljesen mindegy!!

Előre is köszönöm szépen a segítséget! :-)