• Lacc
    Huh emberek, mekkora csata volt itt délelőtt! Eshamiron Rincével ketten bekommandóztunk az egyik bázisba (valami K betűs volt, a warpgatehez a legközelebb eső, mert már nem volt terran bázis a szigeten). Nyüzsögtek a Vanuk (na jó vagy 10-15-en :P), de meglapultunk, megvártuk míg elhúzzák a csíkot. Aztán besurrantun ka CC-hez a tetőre, mehekkeltük a konzolt aztán elkezdtün ketten védeni :D Kicsit később Zsolt is csatlakozott, úgyhogy már 3an voltunk a Vanuk ellen. Vagy 10 percig nem is volt semmi gond, aztán lehetett hallani a Reaverek hajtőműveit, meg a Harassereket, és elkezdtek jönni egyre, egyre többen, mi meg tartottuk őket 4-en (jött Zoli is), és nem bírták visszafoglalni! Nagy buli volt az biztos :)

Én is jól megszívattam őket az infiltrator cuccommal. Egyszerűen nem hittem a szememnek, mikor belopóztam a CC-hez, amit időközben felhekkeltek a Vanuk. Volt bent ey max is, meg vagy 2 ember, védik a CC-t. Erre án leguggoltam a CC möge, és elkezdtem visszahekkelni, miközben ott sürögtek körülöttem az enemyk. Egyik se figyelt fel se a hangra, se arra a kis piros fényre, és visszahekkeltem simán :D Erre odarohan az egyik katona hogy ő visszahekkeli, én még mindig ugyanott a CC mögött gubbasztok. Elő a AMP (?)-t, a fél tárat a fejébe eresztettem. A másik két vanu a szobában odafordul, nézi, nézi, aztán visszemennek védeni az ajtókat :D Jön mégegy vanu, az közvetlen mellém áll a CC mögé és elkezdi hekkelni, azzal ugyanúgy végzek, a többiek: semmi. És akkor jöttek be Rincéék és földkörüli pályára állították a max-ot ami előttem cammogott ide-oda. Szóval hihetetlen mennyire lámák volt ott bent akkor...