4140
  • Hmuda
    Ja és a majd 50 dolcsis dobozt meg se merem említeni. Tudom, ocsmány dolog élősködni egy fizetős játékon, de ha egyszer tálcán kínálják, kihasználom. :D
  • Hmuda
    Meg havi kb 3000 Ft-al drágább. Nekem ennyit megér havi négy darab új acc reggelése a FP-en és mégcsak új emil se kel hozzá.
  • Pelgrin
    OK, de ne nincs kedvem a trial kulcsokkal vacakolni.:) Igy egyszerubb.
  • Hmuda
    Szerintem amíg lehet ingyen, csak pénzkidobás. Ha előfizetsz, úgyis lehet folytatni a régi karid.
  • Hmuda
    Fileplaneten van fent a 7napos trial és a Werner nevű (egyetlen európai) szerverre gyere.
  • Lacc
    Ja és olvasd el a magyar guide-ot, az alcímben van a link :)
  • Pelgrin
    Jock, ha at jossz egy vincsivel akkor at veszem neked, Arwi vagyok.:) CSorogj ram.
  • Lacc
    A Fileplaneten lehet letölteni, megy még, a Werner-re gyere :)
  • Pelgrin
    En mar meg vettem es elo fizettem, csak azert kerdem mirre szamitsak.:))
  • Rincewind
    Én majd leglátom. egyelőre tetszik, de nem tudom, hogy hosszútávon mennyire fog bejönni.
  • Jockey
    no, srácok kéne nekme egy kis help
    honnan lehet letölteni, megy e még az ingyenes verzió, milyen szerverre csatlakozzak hogy magyarokal is találkozzak, stb
  • Lacc
    De én majd valszeg meg fogom venni és el fogok rá fizetni, megéri szvsz.
  • Rincewind
    Lehet "hackelni" a trial-t és sokáig játszani vele. Amíg ki nem javítják, nem kell előfizetni. ;)
  • Pelgrin
    Lenne egy kedresem, ki az akivel tudok majd a trial utan is jatszani, magyarul ki fizett elo?:)
  • Pelgrin
    A fenne ha tudom nem DAoCozok.:) Inkabb lodoztem volna, aszem este ki probalom az infi modot:)
  • Rincewind
    Igen-igen rohadt élevezetes csata volt! Nagyon meghozta a kedvet a játékhoz! :))
    Még 6 bubi kéne a command 1-eshez, azt majd valamikor össze kéne hozni. ;)
  • I.C.ram
    Lehet visszamegyek Terranokhoz :) Nagyon vágyom egy kis csapatjátékra za anyázos magyar töketlenekkel :D
  • I.C.ram
    Az ilyen mókákból kimaradok, csak azért, mert NC vagyok. :((
  • Lacc
    Huh emberek, mekkora csata volt itt délelőtt! Eshamiron Rincével ketten bekommandóztunk az egyik bázisba (valami K betűs volt, a warpgatehez a legközelebb eső, mert már nem volt terran bázis a szigeten). Nyüzsögtek a Vanuk (na jó vagy 10-15-en :P), de meglapultunk, megvártuk míg elhúzzák a csíkot. Aztán besurrantun ka CC-hez a tetőre, mehekkeltük a konzolt aztán elkezdtün ketten védeni :D Kicsit később Zsolt is csatlakozott, úgyhogy már 3an voltunk a Vanuk ellen. Vagy 10 percig nem is volt semmi gond, aztán lehetett hallani a Reaverek hajtőműveit, meg a Harassereket, és elkezdtek jönni egyre, egyre többen, mi meg tartottuk őket 4-en (jött Zoli is), és nem bírták visszafoglalni! Nagy buli volt az biztos :)

Én is jól megszívattam őket az infiltrator cuccommal. Egyszerűen nem hittem a szememnek, mikor belopóztam a CC-hez, amit időközben felhekkeltek a Vanuk. Volt bent ey max is, meg vagy 2 ember, védik a CC-t. Erre án leguggoltam a CC möge, és elkezdtem visszahekkelni, miközben ott sürögtek körülöttem az enemyk. Egyik se figyelt fel se a hangra, se arra a kis piros fényre, és visszahekkeltem simán :D Erre odarohan az egyik katona hogy ő visszahekkeli, én még mindig ugyanott a CC mögött gubbasztok. Elő a AMP (?)-t, a fél tárat a fejébe eresztettem. A másik két vanu a szobában odafordul, nézi, nézi, aztán visszemennek védeni az ajtókat :D Jön mégegy vanu, az közvetlen mellém áll a CC mögé és elkezdi hekkelni, azzal ugyanúgy végzek, a többiek: semmi. És akkor jöttek be Rincéék és földkörüli pályára állították a max-ot ami előttem cammogott ide-oda. Szóval hihetetlen mennyire lámák volt ott bent akkor...
  • I.C.ram
    Ezzel az a gond, hogyha megyek gyorsan csatába és nincs Squadmember közelben, akkor megszívom. :(
  • Hmuda
    Hehe, az az 'ID-Kártya' tényleg frissül. Már nekem is 7BR-t jelez. :DDD
  • Petko
    akkor kapsz ha egy squadban vagy vele... ilyen járműves műveleteknél kézenfekvő hogy squadba legyetek
  • I.C.ram
    Azt mondjátok már el, ha én vezete egy Vanguardot, és a lövegben űlő csávó kinyír pár emberkét, akkor én is kapok expet soffőrként?
  • I.C.ram
    AMP
  • Jacek
    neztem en is mar:)) jo csak tolja tobb honapja
  • WiNters
    ezt nézzétek meg:http://myplanetside.station.sony.com/leaderboard.jsp
    a reap gyerek már megölt egy párat :)
  • Rincewind
    Mi neve ennek a pisztolynak, amivel gyaksz?
  • Rincewind
    Prowler kurva jó, csak az a baj vele, hogy aki a felső golyószórót kezeli, az az ágyú mellett nem igazán jut szóhoz. Nekem legalábbis nem sikerült vele kinyírni senkit, így aztán inkább gyalogosan shotunnal nyomultam és úgy jobban jöttek a kill-ek. Bár egyszer tény, hogy kipróbálnám az üteget kezelni.
  • Braveheart
    Meg amikor tegnap az egész magyar csapatot (lergalábbis az egyiket mert érthetetlen módon vagy 5-6 emberke csinált egy másik squadot) Galaxyval furikáztam... :)
  • Lacc
    Egy ilyen Prowleres menetben én is benne lennék :)

Most voltam fent, nyoumltam egy kicsit infiltratorként, kb. 8 vanut tudtam megnyuvasztani :) Volt egy aki beszállt egy toronyba a falon és azzal lövöldözött. Én türelmesen megvártam míg kiszáll onnan, aztán.. BANG!
  • Braveheart
    Hát én tegnap Maximusszal és Gorival mentem együtt egy prowlerben, együtt kinyírtunk vagy 40 embert minimum és az egyik towert is mi segítettünk bevenni, mert a fenti emeletek teli voltak sniperrel... 5-6 durr közéjük, és szabad a pálya :)
  • Hmuda
    Akit érdekel, annak megmondom, hogy új szalagcím van az oldalon.
  • Hmuda
    Nalátod, csak bele kll rázódni és rájönni, hogy milyen képességek ilenek hozzád. Keresd Petkot mindig, és kérd meg, hogy rakjon be az outfitünkbe. Aztán mejd lehet együtt is nyomatni.
  • Lazarus
    Nah... ez a game mégse olyan xar. Sőt :)
    Sűrűn nyomjátok 1ütt? már kinyírtam kemény 7 ömbert :P
  • Lazarus
    Aha, kössz a segítséget Jenő
  • zippofcy
    Az kizart dolog, mer nem tudom
  • Lazarus
    A második training mindig kifagy az elején, mér?
  • Rincewind
    Jaja, shotgun nagyon brutál. MAX-et is ki lehet vele gyilkolni, úgy hogy ugrálsz körülötte és közvetlen közelről lövöd. Meg épületben is igen király. :)
  • Lacc
    Nem az alap pisztolyt kell berakni, hanem azt a másikat, nem tudom most a nevét. Az nagyon szór, de közelre halálos + ott van még a kés is.
  • Rincewind
    Nekem is van infiltration felvéve, de egyelőre még nem nagyon tudok vele mit kezdeni, mert azzal a piszotollyal lehetetlenség ölni. Késsel még nem próbáltam.