• dikki*yysw
    De/du?

Én azon gondolkoztam végig a nyaraláson, hogy ugye augusztusban még nem lesz suli, szeptember közepéig.

Namost egy átlagos napom úgy néz ki, hogy 9-kor spawnolok, legkésőbb 10-kor leülök a gép elé, és éjfélig nyomom amit látok (wolf:ET, sof2, dod, CS, rtcw, mohaa meg minden ami fps új játékok, modok; persze a domináns a CS és a sof2) de mostanában egyre kevesebbet játszom, inkább csak irc/az oldalamat heggesztem/fordítok angolról magyarra stb.

Tudom, szóval fákin henyélő vagyok; tehát, amit mondani akarok, hogy augusztusra megérné előfizetni a játékot, úgyis 3-a van még csak, és augusztus 2. hetéig nincs suli, és így viszonylag értelmesen :D tölteném addig az időm, nem 23ezer játékban szétforgácsolva magam. Ki kéne deríteni, most akkor hogyan van, és ha tetszik akkor a suli kezdetéig meglenne a szórakozásom, ha belegondolok az napi 100 ft... semmi! Aztán szeptembertől letűnök az internetről, mint a hajnali harmat ha kisüt a nap, de..

nyah én annyira-de-annyira! :D szeretek hangosan gondolkodni. Ha lesz tehát más magyar is, szerintem vki járjon utána hogy lehet, kell előfizetni, és akkor beszállnék egy magyar csapatba.