4140
-
#167 Közben rájöttem hogy azért fogyott ki az energia a hajómból mert nem lehet így átrepülni egyik szigetről a másikra, zónázni kell a teleportokkal, és ez így lett megoldva :) -
#166 Ahá, szóval akkor terranok a magyarok. Na akkor átlépek hozzájuk, aztán este találkozunk :) -
Lifeforce #165 Bocsi :D már éjszaka volt :D
Csak mindíg felbosszant ha valaki a könyebb utat válassza.
Nézz rá a térképre.
A sok hülyének nem esik le, hogy lassan nem lesz mivel játszon mert már minden az övéké.
Na pontosan a hülye fegyvereik miatt.
Hőérzékelős-visszapattanó elektronágyu :DDDDD
Megalool
A többi kaszt meg örül ha megkapja a 6-os rakétavetőt. Merthogy a másik két kasztnak ez a legerősebb fegyvere. Erre írtam, hogy jól elbaszták a liák fegyverzetét...
Tul erősre sikerült.
Jah és hozzá kell tegyem, hogy a terranok vannak a legtöbben és mégis.
Erről beszéltem... -
#164 "szerintem vki járjon utána hogy lehet, kell előfizetni,"
ja igen, lusta is vagyok :DD na írok a sonynak, mert tulajdonságom még, hogy a szívem aranyból, öklöm acélból, mosolyom mézből.. :D -
#163 De/du?
Én azon gondolkoztam végig a nyaraláson, hogy ugye augusztusban még nem lesz suli, szeptember közepéig.
Namost egy átlagos napom úgy néz ki, hogy 9-kor spawnolok, legkésőbb 10-kor leülök a gép elé, és éjfélig nyomom amit látok (wolf:ET, sof2, dod, CS, rtcw, mohaa meg minden ami fps új játékok, modok; persze a domináns a CS és a sof2) de mostanában egyre kevesebbet játszom, inkább csak irc/az oldalamat heggesztem/fordítok angolról magyarra stb.
Tudom, szóval fákin henyélő vagyok; tehát, amit mondani akarok, hogy augusztusra megérné előfizetni a játékot, úgyis 3-a van még csak, és augusztus 2. hetéig nincs suli, és így viszonylag értelmesen :D tölteném addig az időm, nem 23ezer játékban szétforgácsolva magam. Ki kéne deríteni, most akkor hogyan van, és ha tetszik akkor a suli kezdetéig meglenne a szórakozásom, ha belegondolok az napi 100 ft... semmi! Aztán szeptembertől letűnök az internetről, mint a hajnali harmat ha kisüt a nap, de..
nyah én annyira-de-annyira! :D szeretek hangosan gondolkodni. Ha lesz tehát más magyar is, szerintem vki járjon utána hogy lehet, kell előfizetni, és akkor beszállnék egy magyar csapatba. -
#162 "Nemtudom észrevetted, hogy terrannak áll."
Jaa, most értettem meg a mondatot :D kicsit zavaros.
Na leért, megpbálom telepíteni (nem túl sok helyem van, ha Earth&Beyond szintű install-swapet használ akkor végem :D)
De most akkor minek álljak baszki ez egy akkora nagy probléma így vasárnap reggel, 5 perccel ébredés után..
ASSZEM terran. Minden magyar terran, ők vannak a legkevesebben, és ők a legjobbak :p -
Lifeforce #161 Álltalában 10 és 11óra között szoktunk beszállni a gammába. -
Lifeforce #160 Miféle no energia?
LooL
Abból nem fogy ki az energia csak ha lelövik. :D
-
Lifeforce #159 Terranokhoz gyeretek mert akarunk csinálni egy csapatot. Kiválasztunk egy logot és leigázzuk a világot ;)
De most komoly.
Az Magyarok nagy része minden nap játszik és a bal alsó bázis shuttle elött szoktunk gyülekezni. -
#158 Ja és még annyit hogy letettem a jogsit a Mosquito-ra, a kis repcsire, és el akartam vele menni egy másik szigetre csak féluton belezuhantam az óceánba mert no energy :) De azóta se tudom, hogy hogy lehet újra feltankolni a járgányokat? -
#157 Na én is leszedtem, kipróbáltam és nagyon bejön! És akkor ti most hol játszotok? A server, az gondolom egyértelmű hogy az egy szál európai, de melyik oldal? Én most a lilákhoz álltam, de lehet hogy átállok terran-nak :) Ami a legjobban tetszik azok a nagy csapatszállító hajók, asszem Galaxy a neve, na mindig is ilyet akartam vezetni :) De harcban még nem jártam, mert jól elpocsékoltam a pontjaimat egy infiltrator armorra amibe semmi se fér szinte. -
Lifeforce #156 A CONGLOMERATE odalő egy hőérzékelős, visszapattanó elektron ágyuval azt meghalnak vagy 10-en.
Nagy élmény.
Még leírni is poénos.
Jobban már el sem ronthatták mint egy ilyen fegyverrel... :DDD -
Lifeforce #155 Tipikus Magyar :D
Miért jó a künyebbik oldalon?
"ez a nem verekednek hanem vernek efektus"
Nemtudom észrevetted, hogy terrannak áll.
Nem véletlen.
Valaki azért megy be a szerverre, hogy játszon és háborúzzon és valaki azért, hogy csak öljön aminek személy szerint nem látom értelmét mert ha valamiért nem kell megküzdened akkor ez a játék elveszti az értelmét és egy idő után unalmassá válik.
Na ezért nem állok CONGLOMERATE-nak.
Szeretek harcolni és nem mindent elérni.
Egyszó mint 100 jóval erősebbek a fegyvereik mint a másik két kasztnak. -
Xboxman #154 "de ezt olvastam, hogy javítani fogják"
Neee:D -
Lifeforce #153 Aszt hiszem én beperkálok próbaként 1honapot ha a játékot nem kell megvenni mert ez még mindíg nem derült ki.
Összefoglaló a játékról:
Az eddig legjobb multiplay játék.
Eszközök (jármüvek) használata, Több száz ember együtt játszik fegyelmezetten (no tk mert a fejlődési pontod bánja). Beépített TS, társak összehívása, századok, ezredek.....
Fejlődési lehetőség.
A grafika, hang gyönyörü....stb.
Hogy egy mondatban összefoglaljam: Havonta 2800 forintért a világ legjobb multiplayeres FPS, háborús játékát kapod fegyelmezett játszótársakkal.
Egyszerűen nem tudom letenni.
Természetesen mint minden játékban ebben is vannak hibák.
A túl jó grafika miatt elég nagy a játék gépigénye..,Állandóan sreeneli a wincsit és az egyik csapat túl erős fegyverzetet kapott de ezt olvastam, hogy javítani fogják. -
KisKolok #152 Nem tudtok valamit arról, hogy a fejlesztőknek milyen további tervei vannak arra, hogy ne legyen "csak" bázisfoglalás?
Mert az egy idő után ellaposodhat, nem? -
Xboxman #151 Ott voltam ma amikor Sinant befoglaltuk.ilyen jót rég játszottam igazi háborús feeling.
-
#150 Tom, mert onnét fordítottam anno a behunra :) -
KisKolok #149 A www.planetside.com-on elég fasza leírás van mindenről: járművek, fegyverek, páncélok, implantok, cert-ek, minden.
És az elmúlt 8 óra eseményét mindig vissza lehet játszani (ki mit foglalt el stb.). Vanu a mai nap győztese, bár még mindig az övéké a legkevesebb épület :( -
#148 EZ ÍGY ENNYI -
#147 Mise lol :) mondjuk 16 évesen még én is jártam.. :D
forma1 namost ha elindul a PS, szerintem nem fogom nézni :D bár szeretném. sőt, valszeg azért ennyire nem kockulok be :D
F1 után vmikor jövök, ezek szerint Vanuként, éjfélkor lépnem kell de addig is ha tudok gamma.
HA valaki MÉG nem próbálta a játékot, nézelődő a topicban stb. akkor
http://free.srv.hu/b/e/behun/pn/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=5
http://free.srv.hu/b/e/behun/pn/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=52
két leírás a játékról, ezek még vmikor áprilisban készültek, a full játék sőt a béta előtt, valszeg mára nem teljesen pontos stb. de ha érdeklődik akkor olvashatja. NA EZT AKARTAM.
:D -
KisKolok #146 Holnap mise, majd nagyanyámék, aztán forma1, és vendégség, de 8-tól én gyakok hajnalig ;-))))
Én Vanu Sovereignity-s vagyok, de a többiek úgy láttam hogy Terran-ok. Viszont abból vannak a legtöbben a Werner nevű európai szerveren, a New Conglomerate meg kap +hpt, meg olyan hülye konzerv-MAXje van, úgyhogy Vanu :) -
#145 Én még el sem kezdtem tölteni, az előbb véletlenül bezártam az ablakot, most meg még 7-en vannak előttem.
De reggelre meglesz... holnap jön vki játszani délelőtt? Vagy csak este?
Mi legyek, mi a tömeg? -
#143 Lehet resumeolni fileplanetről amúgy. DLing. -
#142 LOLOLOL, játszatok?? Az ingyértrájöllel? WHAAA!! Töltöm, és mondjátok mikor/hol!
Asszem nem megyek siófokra sátorozni haverokkal -
#141 Őszintén megvallva én már meguntam. :) -
#140 na jövőhét pihi meg alkesz. DE utánna jövök énis. nem akarom most elkezdeni a 7 day trialt mikor 1 napig tudnám használni :P -
Xboxman #139 Najó én átmentem a 'lilákhoz'.Elegem van már a normál pusikból...Cyberpunk rula!!! -
Petko #137 http://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyondergames/demos/planetside_7_day_trial_gsi.exe -
#136 Hát én meg el sem tudom kezdeni leszedni a fileplanetről! És nekem is chellom van. Na mindegy még próbálkozok. Vagy valaki nem tud egy másik helyet ahol esetleg fent van? -
#134 Lehet Chello miatt CRC-s. :(
Nekem Flashget leszedte szépen, nem volt vele gond (ADSL Axelero). -
#131 Attól függ mi van a kártyáján, hogy milyen a számla. :) Ha forint alapú számlához tartozik, akkor forintban van a pénze. -
#130 Kell hozzá VISA Classic vagy Mastercard kártya. Cirrus/Maestro/VISA Electron nem jó.
Ezek (VISA, Mastercard) kártyák vagy dombornyomottak, vagy külön erre a célra kitalált webkártyák (ha nincs ilyened, akkor a bankodnál tudsz igényelni).
Az átutalás dollárban történik, tőled a dollárnak megfelelő forintot vonják le a bankod aktuális valuta eladási árfolyamán. A tranzakciós költséget a fogadó fél (SOE) állja. Nagyjából ennyi. :) -
#129 LOL
A kártyádon VALUTA van, nem HUF!
Ha egy visa kártyát pl. itthon feltöltesz 50.000 Ft-tal, akkor mondjuk belgiumban szépen le tudsz venni róla 50.000 HUF értékben euro-t.
Tehát ha van egy nemzetközileg elismert banknál számlád, akkor onnan szépen veszik le a lovettát minden hónapban... -
#127 Hát az lesz. Régen nekem is volt. :) -
#126 Huh, hát nekem régen volt, de már nem emléxem a nevére :( Próbálj keresni Google-n vagy ilyesmi. -
Petko #125 még nem, mert nem találtam sima előfizetést.. ha lejár a 7 nap talán kiír vmit, mert nagyon nem akarok 10 rongyot kidobni egy szines dobozra meg 2 cdre, ha már egyszer itt van a vinyomon -
#124 Én láttam MediaMarkt-ban, Tescoban, magyarul lehet kapni mindenhol.
Ha nincs bankkártyád akkor csináltass.. vagy keress olyan ismerőst, akinek van. Mert nálunk nem lehet gamecard-ot kapni szerintem, így marad a bankkártya. -
#122 Eleve drágább + azt neked ide kellene postázni USÁból, meg a game cadot csak bankkártyával fizetve tudnád megvenni. :) A game card azért van, hogy az amcsi gyerkőcök megvegyék a boltban, hogy akkor is tudjanak fizetni, ha nincs kártyájuk. -
#120 CSak a beléptetőrendszert dolgozzák át más nem lesz.