• Braveheart
    Egyszerű volt megvédeni, elmondom: tehát a bázisban alig mászkeráltak 3-an, 4-en amikor megérkeztem. Felmentem a hegy tetejére, elkezdtem sniperezni, kb. 5 perc múlva észrevettek (lol, nagyon elbújtam) és elkezdtek lőni. Pár golyó eltalált, de van gyógyító implantom. Na tehát elkezdtek lődözni, én lemásztam a hegyről és beleültem a jól elrejtett basiliskembe, odamentem a bázis hátsó (nagy) bejáratához, és egyszerűen besétáltam. Fölmentem a falra, na akkor onnét snipereztem az engem a hegyen kereső NC-ket. Jólvan, pár perc múlva bementem a command consolhoz (itt a lényeg: nem a bázis alján hanem a legfelső szintetn van, az air vehicle podnál. Namármost, én meghackeltem a konzolt, és kimentem a "teraszra" és onnét elkezdtem sniperezni, senki nem jutott be a 2 főbejáraton... A sniper puskámmal még az álcázott writhet is észrevettem amikor jött... Aztán néha benéztem a konzolhoz, és legalább 3 gyereket kinyírtam shotgunnal miközben nagyban hackelték vissza abázist, de nem sikerült nekik :) Az oldalsó, kisebb bejáraton jöhettek be... aztán A bázisa mienk, turretek bekapcsoltak, és szétlőtték a 2 harassert, ami jött... a barmok meg csak nézték mi lő rájuk... :)
    Ezután elkezdtek jönni a terranok a szomszédos bázisokból, és onnét sima ügy volt... a fragekkel együtt kaptam 1500 xp-t, a bázisért 1200valamennyit. Elég izgalmas volt... ezért szeretem a snipert :)
    A bizonyíték: csak nézzétek meg, 9:20-kor elfoglaltam Ngaru-t, és onnét a többiekkel a szomszédos bázisokat :)

http://myplanetside.station.sony.com/worlds.jsp?action=change_world&worldId=21