4140
-
#1523 Annak valszeg AMP-je volt. -
#1522 Hát engem már ölt meg olyan cloakos, akinek géppuskája volt. -
#1521 Mondo bazze, ha kell NC max help, akkor csak szólj, mert ismerem mind. Mindhárom maxnak voltam már boldog tulajdonosa :D Ja és a Behunos cikk kicsit a terranokra hajaz állandóan, hogy ők így meg úgy, a többi meg csak ééphogy megvan említve! Ezt kikérem magamnak az NC nevében! :D -
#1520 Mégis a terran MAXok bőven a legtáposabbak! :D -
#1519 Na a fegyverszekció kész, márcsak a MAX-ok képeit kell befejeznem és Várom a három-három fordítást a MAX-októl. Előre is köszi. -
#1518 Hát én megölök mondjuk 5-6 embert, akkor is már 5k expeket kapok mindig. -
Braveheart #1517 Azt azé hozzáteszem, hogy kivételesen nem szaggatott a progi, különben be se tudtam, volna jutni Ngaruba... De jó tudni, hogy emberekkel játszunk, akik tudnak hibázni... -
Braveheart #1516 Sztem nem, mert az infiltration suitban csak egy pisztoly lehet max a fegyvered. Úgy túl erős lehetne... engem pl. az a wraithos fickó akit mondtam, késsel majdnem megölt, de kapott az utolsó pillanatban a kélpe közé pár sörétet :))
Igen jó érzés volt, mikor lejárt a 15 perc :) Megyek is vissza :) Ja és reinfoced exo suitom volt, így:1 pisztoly, 1 hackicg devivce vagy mi, sniper+shotgun -
KisKolok #1515 DE-HOGY?! -
#1514 Hol írja, hogy cloakolva volt?
És lehet shotgunt használni cloak ruhával. -
KisKolok #1513 Hogy volt shotgunod, ha cloakolva voltál?
Vagy sima "nagy"páncél volt rajtad, és Sniper+Shoti együtt?
De akkor meg észrevehettek volna, csak... Aha elbújtál. Ja jó :) -
#1512 Na bakker a MAX fegyvereket viszont tényleg ki kell nézni a játékbol, mert se a hiv. oldalon, se dikki cikkében nincsenek. -
#1511 Rambo:PPP -
Braveheart #1510 Egyszerű volt megvédeni, elmondom: tehát a bázisban alig mászkeráltak 3-an, 4-en amikor megérkeztem. Felmentem a hegy tetejére, elkezdtem sniperezni, kb. 5 perc múlva észrevettek (lol, nagyon elbújtam) és elkezdtek lőni. Pár golyó eltalált, de van gyógyító implantom. Na tehát elkezdtek lődözni, én lemásztam a hegyről és beleültem a jól elrejtett basiliskembe, odamentem a bázis hátsó (nagy) bejáratához, és egyszerűen besétáltam. Fölmentem a falra, na akkor onnét snipereztem az engem a hegyen kereső NC-ket. Jólvan, pár perc múlva bementem a command consolhoz (itt a lényeg: nem a bázis alján hanem a legfelső szintetn van, az air vehicle podnál. Namármost, én meghackeltem a konzolt, és kimentem a "teraszra" és onnét elkezdtem sniperezni, senki nem jutott be a 2 főbejáraton... A sniper puskámmal még az álcázott writhet is észrevettem amikor jött... Aztán néha benéztem a konzolhoz, és legalább 3 gyereket kinyírtam shotgunnal miközben nagyban hackelték vissza abázist, de nem sikerült nekik :) Az oldalsó, kisebb bejáraton jöhettek be... aztán A bázisa mienk, turretek bekapcsoltak, és szétlőtték a 2 harassert, ami jött... a barmok meg csak nézték mi lő rájuk... :)
Ezután elkezdtek jönni a terranok a szomszédos bázisokból, és onnét sima ügy volt... a fragekkel együtt kaptam 1500 xp-t, a bázisért 1200valamennyit. Elég izgalmas volt... ezért szeretem a snipert :)
A bizonyíték: csak nézzétek meg, 9:20-kor elfoglaltam Ngaru-t, és onnét a többiekkel a szomszédos bázisokat :)
http://myplanetside.station.sony.com/worlds.jsp?action=change_world&worldId=21
-
#1509 Az nem egészen. Az NC-nek sincsenek lézerei, csak a Vanunak. Meg a Vanunak van antigrav tankja is ilyenek. Az NC meg a terran kb. egy szinten áll, csak a Terranok a tűzgoyrsaságra mentek rá, az NC meg a tűzerőre. -
dashed_ #1508 hmm... elinditom a jatekot es amikor keri a user/pass-t loginol egy darabig majd kiirja hogy
Could not connect to login server....
Mitol lehet ez??? mar neztem tuzfal nelkul is de semmi -
#1507 Persze, ezek még áprilisban íródtak, fogalmam nem volt róla, játékban milyen lehet a fegyver stb. -
#1506 Tényleg van hangtompito a supressorhoz? -
#1505 Tényleg van hangtompito a supressorhoz? -
#1504 dikki: nem baj, ha kicsit kozmetikázom a szövegeidet? Nem illik oda, hogy egylövésre kinyomja a tárat. :) -
#1503 Én is gondolkoztam rajt, de inkább elfelejtettem két cuccot és most sikerült egyenesbe hoznom a dolgokat.
Asszem ma jár le a 7 napom. Már megvan az új key, majd benyomom.
Ha előfizetnék a játékra, azért én is kezdenék egy újat. :P -
#1502 Azért ha megnézzük a terranok mintha technikailag lemaradtak volna a többiektől...Mindenki más lézerrel meg energiabombákkal nyomul mi meg a jól bevált lőport alkalmazzuk...
A légitámadáshoz mi kell? -
#1501 mert amikor csinaltam nem tudtam mi micsoda aztan nyomkodtam ossze vissza:)) -
#1500 en meg inditottam uj karit:(( regi egy fos volt:P -
#1499 Hm az már érdekes lenne, mert ugyebár ott nincsenek CC-k, bár ha el is foglalnák a Sancokat, akkor is max resetelnék a servert. -
#1498 pontosan. ezt mondtam én is. -
#1497 a feelinget pedig a tegnapi csatára értettem -
#1496 nem, nem atommal megyek bazz.
terrannál meg az van hogy telibe lövöd az meg röhög hogy lófaszt sem sebeztél -
KisKolok #1495 Most olvasgattam régi "ígéretek"-et, hogy lehet majd Sanctuary-t támadni. De csak akkor, ha mind3 szigetet fullra elfoglaltad (amikre a sancból mennek a WP-k) -
#1494 minél nagyobb a harc annál több XP... minél közelebb vagy a CChez meg ilyenek... -
#1493 Szerintem nem úgy kell értelmezni hogy 3-400 embert lőtt le mint egy ostromnál a két empire elleni harcban elesettek száma szummázva; reális az XP. -
#1492 Valami sántít itt, mert ha megvédtek teljes egeyedül, akkor kb 5k expet kellett volna, hogy kapjál :D Szerintem enyhe fűszerezéssel mondod a valóságott :) Nem baj, mindenki szokott füllenteni néha-néha. -
#1491 feelinges = "tenyereljünk a tűzgombra, még csak véletlenül se engedjük el soha, lőjjünk az ellenfél 3 méteres körzetébe két lövést, és fraggeljünk még így is halomra mindenkit" ? -
#1490 Szövetkezzünk a mocsok terranok ellen!! :D -
#1489 Vanu bazz ezerszer jobb, annyira feelinges hogy mindjá átállok :D -
#1488 nekem az európai szereren kb 120 a pingem amcsira meg 180 -
#1487 zanyád :D -
KisKolok #1486 Term. nem gondoltam komolyan. Tényleg inkább gratula, hogy full egyedül elfoglaltál egy bázist! -
#1485 degec :P -
#1484 fasza...