2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
norbisz #3256 Sziasztok!
Itt egy tanulságos eset az Invitel-el:
8Mbit-es vonalra előfizetés, de nagyon instabil az esti órákban. Többször is bejelentem, nem tudnak mit kezdeni vele... Már kb 1 hónapja ez megy. Már próbáltuk így is, hogy 4Mbit-re vettük vissza, és így sem stabil este. Úgyhogy maradtunk annyiban, hogy marad a 8Mbit, mert legalább napközben gyorsabb, és nappal az is stabil. Sőt, még azt is megbeszéltük egy hozzáértő szervízessel, hogy megpróbál másfajta modemet szerezni (most D-Link DSL-360R van), mert ő is olvasta, hogy az nem túl jó fajta modem, gyakran elveszti a szinkront a szerverrel... Már 2 napja nem is szóltam semmit az elérésről, erre valamelyik okos ügyfélszolgálatos kitalálta, hogy visszaveszik a sebességem 4Mbit-re, és még a szerződést is módosítják :W De csak úgy önszántukból, mert semmi ilyesmi nem lett kérve, semmi papírt vagy szerződésmódosítást nem írtam alá... :Y
Telefonálok nekik, hogy mi az, hogy csak így módosítják a vonalat és a szerződést, erre a hölgyike mondja, nem tud mit tenni, menjek be az ügyfélszolgálatra...
Hogy lehet az, hogy módosítani tudnak így (mikor senki nem kérte), viszont visszaállítani nem??? :F
Aztán kaptam egy mail tőlük, hogy egy kollégájuk 30 napon belül megkeres mailben vagy telefonon az ügyben. Na ekkor telt be a pohár!!!
Írtam nekik egy e-mailt, hogy nem érdekel a 30 nap, ha 3 munkanapon belül nem állítják vissza a 8Mbit-es elérésem, felmondom a szerződést velük, ugyanis nekem aláírt, érvényes szerződésem van 8Mbit-es elérésre, amit ők csak úgy simán kérés nélkül, saját kitalációból módosítottak...
Kedden telik le az általam adott 3 munkanap, kíváncsi vagyok, mit tesznek...
Elvileg így felbonthatom a szerződést, hiába van hűségnyilatkozatom 2008.03-hóig, legalábbis remélem. Ugyanis egyoldalúan módosították a szerződést, amibe én nem egyeztem bele, sőt, ezt jeleztem is feléjük...
Ha valaki tud erről valamit, hogy felbonthatom-e ilyen miatt a hűségnyilatkozatom, kérem jelezze...
Üdv mindenkinek...