ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis a #2987-os hsz-nél.
1Kbyte=8Kbit gratulálok...
és Kbitba adják.
ha nem hiszed el kérdezzmeg 1 olyen embert aki ért hozzá.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
587kB/sec és 53.9kB/sec
<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ez igaz! ezek után olvasd el h mit írtam, nézd meg a két képet és rájössz h mivel ugyanaz a két képen mért adat vmit nem jól linkeltél...
(meg az hogy: kB = kilobájt kb = kilobit (8kilobit=1kilobájt))
Ha még most is azt mondjátok hogy én vagyok a hólye akkor kiugrok az ablakon. a két kép egyébként két különbözõ teszt, csak annyit akartam mutatni, hogy a speedtest mér ebben is abban is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Íme:
KILOBYTE
KILOBIT

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
és még azzal is tisztában kell legyél , hogy 5217 Kb/s netednek a letöltési sebességét oszani kell 8-cal. és perzse a feltöltésit is.
nekem 8 MEGABIT-es netem van azaz 1 Mb/s. és havi 12000Ft fizetnek anyuék😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
1. recsegett, és zajos volt a telefon,
2. szétszakadozott az ADSL, instabillá vált.
Telefon elõször T-online-nak, majd T-comnak. Pro primo diagnosztikus céllal visszaveszik a sávszélességem a központban (8/512-ból 7/420-on ment eredetileg az emelés után).Pro secundo szerelõ kijön (T-com) megbütyköli (PVC-zés) a telefonvonalat.
Várom, hogy most visszaáll a sebességem (2003 óta fizetem az Otthon csomagot, ez most 11400 Ft/hó). Közlik néhány (8-10) telefon után, hogy a vonalam csak 2 Mbit /s letöltést bír. Fasza. Kérdem, miért ment hibátlanul 3 hétig, 7.8 Mbit / s névleges letöltésivel? Õk nem tudják, szerelõ papírra azt írta, hogy 2-t bír a vonal. Csak. Erre én: nem gondolják, hogy ez koitáltan méltánytalan? Erre õk: csomagcsere. Erre én: ezt nem idézem. Közöltem: nekem a sebesség prioritás. 1 hetes b@sztatás, telefonálgatás után egy jószándékú T-online-os (normális tónusban konzerváltunk)egy tesztmérés után felvette a hibajelentésem, intézkedett, visszaszólt a T-comnak. Másnap reggel telefonáltak, hogy ismét felhúzták a vonalam. Most 7.8 Mbit /s -mal dübörög- újra...Tanulság? Szívósság, utána(telefonálás), bulldogmentalitás. Ne hagyjátok magatokat palira venni! Valószínûleg a T-comos szerelõ, aki kijött a házhoz, ellinkeskedte. A központ végig a szerzõdésem látta, azt effektív nem, hogyí mennyi az aktuális. Hát így jártam. Jó mulatság, férfimunka volt!
ott se vágja mindenki a témát, bár feléjük még én is pozitívabban állok, mint ehhez az átverõs szemét bagázshoz, ami tékom néven fut az országban.
De most már csak a szokásos 2.7 Mbit et érem el. Érdemes még ezek után õket zaklatni ez ügyben?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Hát így jártam. Marad a Wi-fi.
Egy kis elõtörténet:
Nekem 1Mbites vonalam volt, decemberben megkötöttem a szerzõdést a majdani 4Mbites vonalra, aminek a neve ADSL Prémium. (meg lehet nézni a reklámjukat). Elkezdték január közepén a munkálatokat, nálam egybõl jelentkezett is a 4Mbit. Örültem, mint bolond a f.-nak, de nem sokáig, február közepén visszaesett 1Mbitre, azóta is úgy van. Februárban telefonáltam, mondták a határidõ február 28. Mondom ok kivárom, márciusban megint telefon, na és itt jön a szemétség, a határidõt kitolták március 31-re, csak így. És még szemétség, bevezették az ÁSZF-ükbe a garantált minimum fogalmát, ami annyit tesz, ha 4Mbit szerzõdésnél megvan az 1Mbit sebesség, akkor mehetek a sunyiba. De ugye az 1Mbit az már egy fokkal olcsóbb díjcsomag.
Ugyanez vonatkozik a 2/8-ra.
Akinek elege lett az ne is olvassa tovább
És még erre lehet tenni még egy lapáttal. Nagyon szarul állnak a technikai kivitelezésben és lesz olyan ügyfél akinél soha nem lesz meg az emelt sávszélesség a nálad is említett okok miatt. De mivel már aláírtál 1 éves hûségnyilatkozatot, ezért fizetheted a garantált minimumodat ami lehet 1Mbit, vagy 2Mbit lesz ki milyenbe van, amit ugye olcsóbban is megkaphatnál!
Ennyit róluk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
valaki szóljon hozzá ehhez, hogy ilyen esetben mit tehetek:
szóval tavaly decemberig volt nekem egy 1024/128-as netem, ezt decemberben 2048/192-re emeltettük egy új szerzõdéssel. (már akkor csiripelték a kósza madarak, hogy milyen sévszélemelések lesznek, és így már akkor dörzsöltem a tenyeremet, hogy 2Mbit bõl lesz nekem majd 8Mbit...)Aztán megtörtént az emelés, jöttek a haverok, hogy milyen klafa a 4Mbit-es netük 256K-s feltöltéssel. Akkor arra gondoltam, hogy biztos szerzõdéskötés alapján emelik a netet, és mivel én decemberben kötöttem egy újat, bizti csak a végén jut rám a sor. Nos lejárt az idõ, március van, a netem meg úgyanúgy maradt a régi 2048/192. Tárcsázom hát a 1234-et, hogy megtudjam, mi is folyik itt. Erre a kedves srác azt mondja, hogy febr. 16-án megtörtént nálam a sávszélemelés. Mondom Neki, hogy nélam egy fikarcnyit nem emelkedett, és hogy nagyon is stabil ez a 2Mbit, mert ha valamit babráltak volna vele, akkor minimum ingadozna egy kicsit. Erre azt mondja, hogy biztos messze lakom a központtól (40m-re lakom), közöltem is vele, erre azt mondja, hogy most nézi, hogy itt ennyit bír a vonal. Ekkor közöltem vele, hogy akkor az ismerõsöknek hogy lett az 1M-ból 4M, nekik hogyhogy bírja a vonal? Ekkor rákérdezett, hogy mennyi is a letöltésem, megmondtam neki. Azt mondja, hogy a minimális biztosítva van, úgyhogy nem fogadja el a reklamációt. Mondom neki OK, végülis 2M ha úgy veszem nem is olyan rossz, de mi van a feltöltésemmel??!! (nekem inkább ez számítana) Erre megkérdi, hogy mennyi az? Kérdezem Tõle, hogy mennyit bír itt a településünkön a vonal? Persze nem válaszolt rá... Megmondtam neki, és erre jön a válasz: "Én is ennyit látok itt a képernyõmön, hogy ennyit bír ott a vonal..." Az ismerõsöket már nem is említettem Neki, hanem leraktam a telefont, mielõtt valami nem odaillõ szavakat súgok a fülébe.
Szóval ilyenkor mi a teendõ, ha tudom hogy többet bír el a vonal, ami itt van nálunk, de az netem mégsem emelkedett, és ha netán reklamálnék a T-Online-nál, akkor a fejemhez vágják, hogy a minimális az biztosítva van!!!???
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
persze, hogy több értelme van a chellonak én is azt köttetem, amig elfogyott a türelmem a trékommal szemben 😊
és mivel az ország nagy részén tcom vonal fut... tök felesleges hinni nekik egyébként, komolyan
én is csak rosszatt hallok, sõt, tapasztalok is tõlük...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!