4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
8 gigás net nekem is jó lenne, de asszem h ez az országban még kivitelezhetetlen :D -
már megvan
nekem januárban jár le a hűségnyilatkozatom
lehet kéne keresni másik szolgáltatót ahol ennyiért lehet 8 gigás net -
honnan az infó? -
invitelnél is nagyok a pingek oylan este felé,egy időszakban.60-300-ra megy pl minden németbeli server. -
Ja érezhető is volt a hétvégén. Mármint hogy már le is szarnak minket. 300-800 ping... -
azt tudtátok, hogy a TVnet ADSL előfizetőit felvásárolja az externet jövő márciusban ? :) -
trékom nem is fog mást csinálni, ha nem ördöngőssen nagy a problémád, sajna leszarnak, ez a magyar telekom hivatalos tendenciája -
nagyjából így vagyok én is, bár elérem külföldöt, de 3-600 pingem van európában és a letöltésem 4 helyett jó ha 1 teszt szerint
én t-comon vagyok inviteles, hívtam őket és pingpongozni akartak velem, sűrű vállvonogatás közepette
nálam kb. 2-3 napja van ez, de nem tudnak semmit segíteni, ez ám a hozzáállás -
Kikapcsolni se kell. Csak akkor szokták, ha lefagy a modem. -
audi001 #3263 Régebbi modememen volt a hátulján ki-be kapcsoló gomb, ezen meg ugyebár nincs, ezért gondoltam.
De akkor nem köll?
-
miért kéne kihúzni? -
audi001 #3261 Hi
D-Link DSL-360R tipusu modemem van és azt kérdezném h muszáj mindig kihuzni a cuccost vagy maradthat bekapcsova is?
-
Az lenne a kérdésem,az mitől lehet,hogy 2-3 hete nem tudok sehonnan sem letölteni full sebességgel.8 Mbit-es netem van.650-el jön le stabilan.E fölé egyáltalán nem megy.Lejebb olvastam,hogy sokaknak megszakad a kapcsolat,de nekem hála istennek ilyen nincs.Externetes vagyok,már kértem vonalvizsgálatot majdnem egy hete,de semmi nem történt.Ha valaki tud valamit kérem válaszoljon.Ha volt már szó a problémáról akkor bocsi. -
csimpok #3259 Ha valaki most köt Actel szerződést és szüksége van ajánlóra 5000Ft jóváírásért az írjon privit. -
nekem UPc van és az is szarakodik. Szakadozik, a feltöltésem szinte a 0-val egyenlő, streamet nézni nem is tudok... :( -
Nekem is xaraxik az utóbbi napokban a netem. Externetes vagyok - Tonlány hálózattal.... az utóbbi napokban esténként elszáll a külföldöm. Mostis csak magyar oldalakat érem el, külföldöt nem. Így se MSN, se online játékok se külföldi weboldalak nem mennek.... kezd baromira idegesíteni a dolog, az Externet meg nem tud mit csinálni mert "T-online hiba".. ők meg T-esznek rá... -
norbisz #3256 Sziasztok!
Itt egy tanulságos eset az Invitel-el:
8Mbit-es vonalra előfizetés, de nagyon instabil az esti órákban. Többször is bejelentem, nem tudnak mit kezdeni vele... Már kb 1 hónapja ez megy. Már próbáltuk így is, hogy 4Mbit-re vettük vissza, és így sem stabil este. Úgyhogy maradtunk annyiban, hogy marad a 8Mbit, mert legalább napközben gyorsabb, és nappal az is stabil. Sőt, még azt is megbeszéltük egy hozzáértő szervízessel, hogy megpróbál másfajta modemet szerezni (most D-Link DSL-360R van), mert ő is olvasta, hogy az nem túl jó fajta modem, gyakran elveszti a szinkront a szerverrel... Már 2 napja nem is szóltam semmit az elérésről, erre valamelyik okos ügyfélszolgálatos kitalálta, hogy visszaveszik a sebességem 4Mbit-re, és még a szerződést is módosítják :W De csak úgy önszántukból, mert semmi ilyesmi nem lett kérve, semmi papírt vagy szerződésmódosítást nem írtam alá... :Y
Telefonálok nekik, hogy mi az, hogy csak így módosítják a vonalat és a szerződést, erre a hölgyike mondja, nem tud mit tenni, menjek be az ügyfélszolgálatra...
Hogy lehet az, hogy módosítani tudnak így (mikor senki nem kérte), viszont visszaállítani nem??? :F
Aztán kaptam egy mail tőlük, hogy egy kollégájuk 30 napon belül megkeres mailben vagy telefonon az ügyben. Na ekkor telt be a pohár!!!
Írtam nekik egy e-mailt, hogy nem érdekel a 30 nap, ha 3 munkanapon belül nem állítják vissza a 8Mbit-es elérésem, felmondom a szerződést velük, ugyanis nekem aláírt, érvényes szerződésem van 8Mbit-es elérésre, amit ők csak úgy simán kérés nélkül, saját kitalációból módosítottak...
Kedden telik le az általam adott 3 munkanap, kíváncsi vagyok, mit tesznek...
Elvileg így felbonthatom a szerződést, hiába van hűségnyilatkozatom 2008.03-hóig, legalábbis remélem. Ugyanis egyoldalúan módosították a szerződést, amibe én nem egyeztem bele, sőt, ezt jeleztem is feléjük...
Ha valaki tud erről valamit, hogy felbonthatom-e ilyen miatt a hűségnyilatkozatom, kérem jelezze...
Üdv mindenkinek... -
igaz, talán jelentkezik majd egy tigernetes ügyfél, aki ebben tud választ adni, sztem nézz szét más forumokban is és kérdezz rá -
phredon #3254 azt tudom hellyel nincs gond, engem az érdekelne hogy a külföldi oldalak tényleg lassúak e, vagy ez csak eleinte volt?. Hiába pl. 20mbit, ha torrent nem megy, mert nekem arra is kéne. -
nem sok helyen érhető el. -
phredon #3252 Ismeri vki a TigerNET-et? tiger.hu
Azt hallottam, hogy a külföldi oldalak nagyon lassúak, esetleg tud vki erről vmit? -
későbbiekben sztem engem is fog érdekelni a kérdés... -
norbisz #3250 És arra nincs valami jó progi, hogy ha megszakad a kapcsolat, újra belépjen??? Legalább akkor itt tudnám hagyni a gépet letölteni, és nem kellene 15 percenként nézni, hogy megy-e még a netem... -
rém egyszerű: este annyian használják az (adott telefonközpontba bekötött userek)emberek a netet, hogy nem tud mindenkit kiszolgálni elég sávszéllel a központ
ADSL teknológia ennyi az egész... sajna ezzel nincs mit kezdeni :(
kábelnet rulez, bár tudom, sok helyen nem elérhető... én mégis azt javallom mindenkinek, ha van lehetőség váltsatok. -
norbisz #3248 Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy mitől lehet az, hogy egész nap megy rendesen az internet elérésem, és este 17-18 óra körül elkezd szórakozni. Általában 10-15 percenként megszakítja a kapcsolatot, de úgy, hogy a gép nem is mindig látja, hogy megszakad a kapcsolat, mert a modem gyorsan látja újra a szervert, viszont adatforgalmat nem tud bonyolítani, amíg kézzel ténylegesen meg nem szakítom a kapcsolatot és újra be nem jelentkezem...
Már több hete jelentgetem a szolgáltatómnak (Hungarotel - Invitel), mindig csinálgatnak valamit, kijöttek 10x megnézni a vonalat, de semmi javulás. Mondtam, hogy hiába nézegetik, mert napközben tökéletes, viszont este elég gagyi...
A sebességgel nincs gond, amikor megy, akkor elég gyors (8Mbit)...
Nincs valakinek valami jó ötlete, mi lehet a gond???
(Modemet már cserélték, a szűrőt is cserélték...)
Az az idegesítő, hogy hiába a gyors net, nem hagyhatom a letöltést menni, mert este megszaggatja a kapcsolatot, és akkor csak feleslegesen megy a gép... Esetleg nincs valami progi, ami újra be tud jelentkezni, ha megszakad az ADSL kapcsolat?
Előre is köszi mindenkinek! -
interware-ról tapasztalatok... ? korrektek ? :) -
Thanatos #3246 ez eddig oks de attol még az adsl mint tehcnologia (legalábbis ami mo-n van) nem megy üvegszálas rendszeren csak rézdrotoson
ez van... -
Egyáltalán az a kifogás a vicc, hogy a "telközpont üvegszálon volt kötve, nem rézen" Ki tudja milyen módon közvetítik üvegszálon a telefonbeszélgetéseket? Hát persze hogy digitálisan! Internetelérés digitális, melyik a legjobb átvitel hozzá? Üvegszálas... -
megérné, csak lusták mint a dög -
XIV. ker (tán) pénzesebb lakótelep, és 3 éve még csak ADSL-t sem lehetett (merthogy "telközpont üvegszálon volt kötve, nem rézen").
Bejöttek adsl2-ők, rákérdeztem. Semmi esély (sehol a 6-8 km-es körzetben egy központ).
Aztán hogy miért nem éri meg ide tenni nekik egyet? Ki tudja. -
cseréltesd -
bat777 #3241 segítség!!!!!!!!
Vettem egy d-link dsl-380T modemet mert az előző rosszalkodik. Mikor összepakoltam és beüzemeltem akkor a power led melletti STATUS led folyamatosan villog, van adsl, ethernet. Ha a régit visszadugom akkor működik minden.Mi lehet a baj A status led csak villog és nem működik a modem, lehet hogy rosszz! Légyszi segítsetek köszi!!!
-
csimpok #3240 Ha valaki Actel ADSL-re fizet elő és szüksége van ajánlóra 5000 Ft jóváírásért az írjon pm-et. -
DJviolin #3239 Én a konkrétan alatta lévő HDSNET csomagokra gondoltam. -
Thanatos #3238 milenne ha elolvasnád az odlalt amit te linkeltél be??? konkrétan le irja hol elérhető és hol nem... -
DJviolin #3237 Utána olvastam. Ez nem ADSL, hanem valami Lan internet szolgáltatás. Valahol emlegették még optikai netnek is. Az a kérdésem, hogy ahol van kábel tv, ott lehet ilyen net is? Vagy ez a kábel nem egyenlő a kábel tv kábeljével? -
DJviolin #3236 Sziasztok!
Mi a véleményetek erről:
http://www.digikabel.hu/Internet.html
Van valakinek esetleg valami tapasztalata ezzel a szolgáltatóval? Vidékre szolgáltatnak? Tényleg ennyire jók, vagy van benne valami turpisság? -
Livius #3235 Hiába fogsz váltani, ha ilyen a te vonalad. Ilyenkor mindegy hogy ki a szolgáltadód, mert a T-comnak a vonala ilyen amin te vagy. -
bat777 #3234 Szevasztok!! Externetes vagyok és rettentően idegesít a sávszélesség ingadozása. Érdeklődök, hogy más szolgáltatónál is így van-e ez(pl 8 megás a netem, valamikor 800 kb/s jön valamikor meg csak 60 kb/s-mal és ez rendszeresen így ingadozik).Most akarok váltani, mondjatok pár jó szolgáltatót, meg, hogy mi a véleményetek ezzel kapcsolatban!!! -
Livius #3233 http://www.yoneked.hu Itt írd be az utcádat meg házszámodat, és majd kiírja hogy lehet e Telefon nélkül is Interneted.