2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
én is ezzel szívok!
Bár nekem eleve volt sávszélesség probléma, kicserélték múlt héten modemet, és összes játék elszállt, amelyik azért addig jó volt (PES pl.)
Játszhatatlanná vált...
Sűrgősen mondtam, hogy hozzák vissza a modemet... Bár nemtom miben függ össze.
egyébként 2Mbps-es, és 1 mbps az átlag úgy, hogy egyik mpben 2MBps jön, másikban meg 20-30... szal lol, valami nagy gáz... Szvsz a modem is lúdas, mert az újjal a játékok is gallyra mentek, de előtte is így ingadozott...
Nemtom mit lehet tenni, én már fullra optimalizáltam a TCP cuccokat, a gépem ennél többet nem tehet.
De hogy az új modemmel ilyen gáz lett, az is jelez valamit a modem felé, jó nekem a régi is, csak menjen legalább a 300 kbps igényű játék... De valami úgyse kóser emiatt az ingadozás miatt... Csak tudnám mi miatt (gépem?? modem??)... vagy csak egyszerűen így jön a net? furcsa.
Azt hittem olyan van, hogy gyenge a sávszél (pl. leterhelt), de legalább amennyi van, annyi jön... De ezt, hogy 1ik mpben 1600 kbps, másikban 200.... és így töltöm le az állományokat...
nem csodálom ha az online játék nem megy, ha így ugrál a teljesítmény...
Találkoztatok már ilyennel? (Bandwidth monitorral néztem.. meg ugye CFOSnál is látszik)