2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • 2XP
    Kicsit régi, de itt egy topic róla.

Nekem 2 évig volt (csak ez volt elérhető, de miután megjelent az adsl, azonnal váltottam). Nagyon szolgáltatófüggő a dolog, én egy helyi kis isp-nél voltam, akik nem igazán törődtek a fenntartással. Egyszer 3 hétig net nélkül voltam, mikor karácsony előtt a cigányok ellopták az adót a hegyról, és csak az új évben voltak hajlandóak megcsinálni :) Meg párszor a villám is kivitte, ilyenkor is volt 1 hét "pihenő". Én úgy vettem észre, h időjárástól nem annyira függ, nekem tejfölködben volt a legnagyobb a sebesség :) De ha sokan vagytok fenn (pl. ebédidőben, vagy a munkaidő után), akkor nagyon leesik a sebesség, bár nálunk valószínűleg spóroltak a hardveren. A legnagyobb hátránya nálam az volt, h 10 gb-os forgalmi korláttal adták, s drágább is volt az adsl-nél (12e ft/hó). Mivel a t-online egy elég nagy cég, remélhetőleg jobban odafigyelnek a hálózatra, mint nálunk, és ha nincs forgalmi korlát, akkor érdemes lehet a wlan-t választani, főleg mivel a feltöltés és a letöltés sebessége is hasonló, ami torrent oldalakon (persze szigorúan csak linux iso-k letöltése céljából ;)) és nagy csatolt állományos levelezésnél, ill. weblap üzemeltetésnél jól jöhet.