4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • precision
    szánalmas ez a tcom
  • Punker
    messze van még európa :(
  • BadaBing
    Debrecenben szeretnék 3mbit sávszélű netet eddig néztem a TvNetworkot Enternetet meg még párat. Fontos lenne hogy minimum legyen egy 384es feltöltési sávszél ha vki tud egy jó szolgáltatót amivel meg van elégedve szívesen fogadnám tanácsait ja és max brutto 14e Ft-ért.
  • Punker
    feltöltés az tényleg tré :(
  • precision
    Üdv!

Erről a szolgáltatóról hallott már valaki? Mert egész csábító csomagjaik vannak (már a többi szolgáltatóhoz képest)... pl 2mbit/256k -s adsl vonal bruttó 10875 HUF
    Csak hát az a baj hogy számomra elég noname ez a cég (vagy csak tájékozatlan vagyok?), mert még sosem hallottam róluk. Esetleg akinek ilyen nete van megoszthatná a tapasztalatait, hogy milyen (mennyire stabil, gyors...stb.). Köszönöm előre is.
  • 2XP
    Megbízhatóó forrás :)

Amúgy kizárt dolog, főleg a legutóbbi 150 gb-os ügy után.
  • czky
    Nekem is Enternetem van. Nálam se szokott szakadozni. A feltöltési sebesség viszont lehetne nagyobb is.
  • Zetorg
    haver mondta...
  • Punker
    hol olvastad?
  • Punker
    nekem évek óta enternet van, semmi baj vele nem szakad szinte soha
  • Zetorg
    azt hallottam, hogy a T-online a hónapban megint duplázza a sávszélt.

tud valami erről valamit?
  • Jinchuu
    Hali.
    Kinéztem magamnak az Enternet "Csatlakoztasd Magad" ADSL szolgáltatását. Kíváncsi lennék véleményekre akik szintén ezt választották. Ahogy megcsinálom a bekötést egyből van netem? A modem-et elvileg ingyen adják! Milyen a net, sokat szakad-e, külföldre, wow-hoz jó-e! :)
    Előre is köszi.
  • Prince
    Köszönöm a véleményeket, döntöttem, megrendeltem az externetet, viszonylag jó ajánlatuk van.
    Mégegyszer köszi Prince !
  • Crokin
    Nekem is az van, nem rossz. Kivéve a hajnali szakadozásokat, meg néha gondban van a külföldi címekkel, de ez nem feltétlenül az ő hibájuk, hanem inkább a Tonlájné.
  • Luiprima
    Jókat hallotam róla egy havernak az van dicséri.
  • Prince
    Az externetet ismered ?
  • Luiprima
    A T-onlinét semmiképp gusztustalan a hozzáálásuk.
  • Prince
    T-online, Enternet, Externet melyiket válasszam, most szeretnék ADSL-re váltani,melyikről mi a véleményetek, tapasztalatotok ?
  • 2XP
    Szerintem semmi köze nincs ennek ahhoz amit mondtam, de mindegy :)
  • Ronny
    "Újdonság a piacon 2 Mb/s-os vezeték nélküli hozzáférés. A WLAN-csomag tartalmazza a szükséges vezeték nélküli eszközöket, valamint a házhoz szállítás és a telepítés is része az előfizetésnek. A csomag előnye, hogy a felhasználók az otthonuk bármely pontján szélessávon csatlakozhatnak a világhálóhoz. A WLAN-csomagban a havi díj az előfizetés lejárta után, meghosszabbításkor csökken."
  • 2XP
    Te most arra gondolsz, h ő akarja házilag osztani a netet, és abban kér segítséget? Mert nekem nem az jött le ebből a hozzászólásból.
  • Ronny
    itt csak egy házon belüli megoldásról van szó.
  • 2XP
    Nem tudom a t-online mit osztogat, de nekem ennek az elődje (dwl-120) volt a vevő.
  • 2XP
    A jelet egy antennától kapod, ami vmi magas helyen van (hegy tetején, vagy magas épületen), s kapsz egy (valószínűleg usb-s) vezeték nélküli lan adapter. Ameddig van rálátásod (akármelyik adóra), s kb 1 km-en belül vagy az adóhoz képest, addig elvileg bárhol netezhetsz.
  • bazza
    jó, de pl mennyire jó az hogy vezeték nélküli? Mennyire hordozható? vagy hogy műxik? Mivel tartja a kapcsolatot az cucc...:S

mert haver most a vezetékes, és a wlan között vacilál, árban azonosak nagyjából.
  • 2XP
    Kicsit régi, de itt egy topic róla.

Nekem 2 évig volt (csak ez volt elérhető, de miután megjelent az adsl, azonnal váltottam). Nagyon szolgáltatófüggő a dolog, én egy helyi kis isp-nél voltam, akik nem igazán törődtek a fenntartással. Egyszer 3 hétig net nélkül voltam, mikor karácsony előtt a cigányok ellopták az adót a hegyról, és csak az új évben voltak hajlandóak megcsinálni :) Meg párszor a villám is kivitte, ilyenkor is volt 1 hét "pihenő". Én úgy vettem észre, h időjárástól nem annyira függ, nekem tejfölködben volt a legnagyobb a sebesség :) De ha sokan vagytok fenn (pl. ebédidőben, vagy a munkaidő után), akkor nagyon leesik a sebesség, bár nálunk valószínűleg spóroltak a hardveren. A legnagyobb hátránya nálam az volt, h 10 gb-os forgalmi korláttal adták, s drágább is volt az adsl-nél (12e ft/hó). Mivel a t-online egy elég nagy cég, remélhetőleg jobban odafigyelnek a hálózatra, mint nálunk, és ha nincs forgalmi korlát, akkor érdemes lehet a wlan-t választani, főleg mivel a feltöltés és a letöltés sebessége is hasonló, ami torrent oldalakon (persze szigorúan csak linux iso-k letöltése céljából ;)) és nagy csatolt állományos levelezésnél, ill. weblap üzemeltetésnél jól jöhet.
  • bazza
    hmm? :|
  • Magnumrolcsi
    DMCC-m van, korlátlan.
  • bazza
    Egyik haverom most akarja beköttetni az ADSL-t. A T-Online-os csávó két lehetőséget mondott: WLAN és ADSL Multimédia.
    Nos. Arra lennénk kíváncsiak, hogy mik az előnyei és hátrányai a WLAN-nak. Igazából azt se tudjuk mi az, csak annyit hogy vezeték nélküli. De hogy működik, mire jó, akadozik-e a kapcsolat, stb... THX!
  • Bandee1987
    ha ez igaz, akkor az invitelnél is lesz emelés a t-com emelés után 1-2 hónappal...eddig legalábbis mindig így történt. Juhéjj, jön a 2 megabites net :)
  • KM
    A bünti hol marad?
  • Punker
    igen, mint a telefon kártya vagy a feltöltős mobil számlák.
  • Serpa
    a "prepaid" kifejezés pontosan mit jelent?
    előrefizetés?
  • 2XP
    Ez hülyeség, nekem is tvnetem van, és eddig az összes ftp-re tudtam tölteni.

Karácsony óta vagyok náluk, és eddig csak egy problémám volt, amikor kb. 1 hónapja 2 héten át gyakran szakadozott a net, és sokszor kapcsolódni sem lehetett. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, mondták, h küldenek szerelőt. Igaz, h nem jött, de utána megjavult a net és azóta is rendesen megy. Az külön tetszik, h nincs 24 órás bontás.
  • VinylToy #1072
    azt tudod hogy tvnetnél nem lehet ftp-re ingyenesre feltölteni, legalábbis nekem egyik szolgáltatóhoz sem engedte (atw,uw,freeweb) :C
  • Serpa
    azt meg lehet nézni, hogy milyen messze vagyok a fejállomástól?
  • PLackó
    tvnetem van,több mint egy éve.eddig semmi baj,kimaradásról sem tudok.
  • Serpa
    externet vagy tvnet?
    melyiket válaszam?
  • burkusdió
    azaz :D
  • Kandurex
    ...akarod mondani T- Online -os...