ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Ja hallomás! Gondoltam...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

EOX
A Datanet a legjobb(szerintem)

Retteketet

Taranov
Az enternet és interware lassulást is csak ott hallottam, lehet, hogy a te térségedet nem érintette.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hivatalos adatom nincs, csak felhasználói tapasztalatok különbözõ fórumokról.
Pl. pcmuhely, hwsw...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
"de Enternetnél, Interwarenél az utóbbi idõben elõfordult sebességcsökkenés"

Érdekes én ennek az ellenkezõjét tapasztalom(tam). (Enternet 512-es ADSL és no problem) Freestart ügyben pedig légyszi mutass már valami hivatalos adatot is mert csak beszélsz a nagy semmibe. Köszi...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

lehet hogy így van...rég néztem statokat!Freestartanak jelenleg mik a paraméterei(user,külföldi sáv)?

\"Life is around you and in you.\"

Taranov
Nem arra gondoltam, hanem a "rosszabb minõségûre". De ez sem azt jelenti, hogy rossz minõsésû, csak azt, hogy az ADSL szolgáltatók közül a legrosszabb.

Tény amit mondasz, de a Freestartnak pont elég sok ADSL elõfizetõje van.
Vannak olyanok persze, amelyeknek nincs sok ügyfelük, most fejbõl nem mondok neked olyat, de utána lehet nézni.

rendelkezsére állásban lehet ,hogy rosszabb azt nemtom

"legrosszabb minõségû"
Hol van itten középfok?
A sávszélességrõl meg annyit ,hogy nem feltételnûl az a jobb aminek nagyobb sávszélessége van ugye...ha a userszámot figyelembe veszed akkor mindjárt elég lesz a kissebb csõ is!

Breki33
jaja jól mondja

énis a sávszél és a nyári akció miatt választottam
és nem dobál

1* volt egy órás valami semmi más
ja meg egyszer ki akarták számlázni a belépési díjat, de mondtam, hogy olyan nekem nincs P
Taranov
Hát én sem azt mondtam, hogy folyamatosan rosszabb, hisz akkor nem lenne Euroweb, de Enternetnél, Interwarenél az utóbbi idõben elõfordult sebességcsökkenés, régebben nyugodtan lehetett a Freestartnál is, illetve nyugodtan lehet a Freestartnál is. Persze nem ijesztegetlek, minden ADSL jó, csak lehet méricskélni, hogy melyik "mennyire jó".

Taranov
A vonal minõségétõl is függ.

Taranov
Ez véletlen.
Azért azt enyhe túlzás lenne ráfogni az Axeleróra, hogy nem engedi fel haverodat meg, hogy ledobál.

Adam5
nekem még nem csökkent a sebesség
de az szar lenne

Adam5
ismerõsõmet le dobja
haveromat meg van hogy nem engedi fel.

Taranov
Nem rossz minõségrõl beszéltem, hanem rosszabb minõségrõl.
Jobb nem lefelejteni a középfok jelét.
Egyébiránt rendelkezésreállásban rosszabb, illetve kisebb a sávszéljük.
Azért van a garantált minimum, mivel elõfordulhat, hogy nem 384, illetve 512 kbit/sec-mal repeszt a cucc, és a Freestartnál a sávszélességet tekintve nagyobb az esélye a sebességcsökkenésnek.

Taranov
Ez nem így van, dehogy vágja le 😊)

ne bánd!Annyi inkompetens emerke nincs máshol mint az Axeleronál

Adam5
megnéztem az axeleronal is és a freesatrt nál is az 1éves hûség nyilatkozatnál a 384 es adsl-t és a freestart 1ezerrel olcsobb

miért lenne a legroszabb minõségû?Egyáltalán hogy lehet egy ADSL szolgáltatás "rossz minõségû"?Gyakorlatilag alig lehet hibaszázalék mivel a Matáv nyomja alájuk a cuccokat a BIX-ig...

Adam5
mi az hogy rossz minõség?
a kapcsolat uggyanakkora mint a tobbinel 384-es adsl
512-es adsl mitõl lenne rossz minõség?

Adam5
már miert lenne rossz minõség?
az axelero állandoan levágja az emberek (úgy halottam)
a freestart soha...

Taranov
DEhogynem az. Csak a legrosszabb minõségû, bár a szakembereik jók, hisz a freestart az eurowebhez tartozik.

Taranov
LOL

HuAn82

Adam5
startadsl rõl nem hakottál?

Adam5
hehe de az nekem freestart adsl em van
nézd meg www.freestart.hu

PResident Evil
freestart az nem dsl szolgáltató 😄

HuAn82

Adam5
miert lol?
annak volt a legelöbb az akciója hogy január 1-ig ingyenes adsl
utána jött axelero, chello...
1épként bánom hogy nem vártam mert az axelero hoz mentem volna 😞(

HuAn82
loalola

Davidus
Én is brada😊

V9ykn8_TZL0

EOX
loál

Retteketet

HuAn82
lol

PResident Evil
lol

Adam5
és Freestart nál vagyok

Taranov
Meglehet, hogy ott most fejlesztik, mert itt a III. kerületben már befejezték a fejlesztéseket, nem is terjeszkedik tovább a Matáv az ADSL-lel 😞

Balo
Gyõrben, úgyhogy nem egy elmaradott helyen 😊))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Frank99
bizony, bizony...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Taranov
És ez hol volt helyileg?

Balo
Na akkor, hogy rádcáfoljak! 😊))
Egy hónapja volt 3 órás kimaradás. Meg volt, hogy 1,5 óráig nem mûködött a mailszerever.
Meg volt egy kimaradás 4 hónapja is vmikor....

😊))

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

rushman
hja,
tudod nálunk ilyen probléma nem volt, de téged megértelek,

én meg így vagyok a csellóval, ha egyedüli internetszolgáltató lenne a világon, akkor inkább nem neteznék sohasohasoha

Punker
attól még tetû banda maradnak, amúgy szerinted az szolgáltatás hogy közlik a 30 éves kábeleket cseréjét a közeljövõben nem tervezik?...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rushman
áhá, én is mérges voltam

de a szolgáltatás megbízhatósága elfoszlatta elõlem a harag felhõjét

Taranov
Enternet jó.
Rushman: Bizonyára a kedvezmények megszûntetése 2002. július 1-jével.

rushman
mi az elv?

Punker
jaja enternet rulez...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Frank99
má' csak elvbõl nem megyek a FATÁV és barátaihoz.

Enternet a király!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Taranov
Én is csak 2 éve hallottam utoljára problémát Axelero ADSL felõl, az egy üzemzavar volt és 4-5 óra kimaradás itt a III. kerületben, de ez szerintem már nem fog többet elõfordulni, ráadásul az is csak ilyen lokális volt és 2 éve lehet, hogy nagyban folytak a fejlesztések.

rushman
nálam az axeleronál fut az adsl, és eddíg soha semmilyen problémám nem volt sem a kapcsolódással, sem a sebbességgel sem a számlázással.