Hamarosan kijön ez az új játék!
  • Petyus_
    Szerintem annyira azért nem egysíkú. Van több karakter, felszerelés, ami más-más harcmodort követel, vannak kulcsok, kallantyúk, "fejtörők", rejtett helyek, szal nem veszélyes. :)

Viszont a mentés hiányán elgondolkodtam.. pont az ilyen királyul megdizájnolt, és kivitelezett, eszméletlen hangulatos játékokban kell ezt elsütni, mint a Maffia meg az Enclave? Mert szép a pálya, nagyon szép, de huszadjára azért annyira nem. :)

Ti hogy vagytok vele? Ez a régi játékok hagyományát követi, ahol "le kellett győznöd" a szinte lehetetlen játékot, és ha végigvitted, császárnak érezted magad. :) Viszont manapság a multi játékok korszakában ha valaki bizonyítani akarja milyen ügyes fiú az megpróbál CS-ben a fraglista elejére kerülni valami fasza public szerveren. A single játékok meg arra vannak, hogy kikapcsolódj, végigélvezd a sztorit, stb. Lehet felesleges az ember idegrendszerével játszani. :)

Pl. Max Payne szerintem mai napig a legkirályabb megyekelőreoszthent 3rd person játék.. és lehetett benne menteni? Igen. Levont valamit a játékélményből? Nem. Na ugyi. :)