618
Hamarosan kijön ez az új játék!
  • Petyus_
    Hehe még az a jó amikor háttal állsz egy szakadéknak és a pajzsodat eltalálják nyíllal te meg leesel és kányec. :D Ilyenkor az vigasztal, hogy az AI is meglehetősen gyakran lesz öngyilkos.

A régi szép Marios időket idézi néha a game. :)

Bakker viszont tényleg elakadtam. :/ Na megpróbálom druidacsajszlival is de nem most mert már kezdek besokallni a játéktól. :D Ez meg a Maffiát idézi. Azt is imádtam amíg nem kellett az "AI"-val coop akcióznom úgy hogy ők ne haljanak meg..
  • Petyus_
    Még véletlenül sem. :)
  • Dynamic
    A kurva anyját belefutottam egy bugba.Nagy nehezen elvergődtem az egyik pálya vége felé, ahol megmentettem egy fickót, de valamilyen érthetetlen okból összeragadtunk.Forogni tudtam a saját tengelyem körül, de semmerre nem tudtam tőle menni.Kinyírni nem lehetett, mert friend volt és ellenség sem volt, hogy engem legyilkoljon, hogy legalább a checkpointtól folytassam.
    Rohadjon meg ott toporogtam egyhelyben.Estig nem nyúlok hozzá az bisztos.El lesz intézve a valaga, az bisztos.
  • Rincewind
    Otthon ne felejtsd a példányom! ;)
  • Petyus_
    Na ezt a retek light/13-ast nem bírom megcsinálni. :) Beteleportálok egy kis szobába van bent 2 lich akik fekete szarral lőnek amit nem tudok kivédeni, meg van kb. 6 fekete csonti akik jönnek rám. Hiába megyek és rárontok az egyik lichre, bele se tudok sebezni, a másik rögtön elkap. Piám van vagy 10, de ha elkezdenék inni rögtön akmpec. Valakinek esetleg ötlet? :)

Na most kellene a save game mert a pálya eleje rohadt unalmas már. :/
  • yellowcab
    Köszi
  • Petyus_
    Szerintem annyira azért nem egysíkú. Van több karakter, felszerelés, ami más-más harcmodort követel, vannak kulcsok, kallantyúk, "fejtörők", rejtett helyek, szal nem veszélyes. :)

Viszont a mentés hiányán elgondolkodtam.. pont az ilyen királyul megdizájnolt, és kivitelezett, eszméletlen hangulatos játékokban kell ezt elsütni, mint a Maffia meg az Enclave? Mert szép a pálya, nagyon szép, de huszadjára azért annyira nem. :)

Ti hogy vagytok vele? Ez a régi játékok hagyományát követi, ahol "le kellett győznöd" a szinte lehetetlen játékot, és ha végigvitted, császárnak érezted magad. :) Viszont manapság a multi játékok korszakában ha valaki bizonyítani akarja milyen ügyes fiú az megpróbál CS-ben a fraglista elejére kerülni valami fasza public szerveren. A single játékok meg arra vannak, hogy kikapcsolódj, végigélvezd a sztorit, stb. Lehet felesleges az ember idegrendszerével játszani. :)

Pl. Max Payne szerintem mai napig a legkirályabb megyekelőreoszthent 3rd person játék.. és lehetett benne menteni? Igen. Levont valamit a játékélményből? Nem. Na ugyi. :)
  • Petyus_
    .warez.hu :)
  • FREAK
    gondoltam, válaszolok egy "igen"-t, de az csak újabb kérdések özönét indította volna meg :)
  • Jacek
    sector
  • yellowcab
    bocs,BÍZHAT
  • yellowcab
    Errefelé gondolom nem szokás egy illedelmesen feltett kérdésre reagálni...

Elszomorító,hogy az ember már a játékos társadalomban sem bíthat
  • FREAK
    hangulat!! nekem pl. a Doom 3 nem jön be, pedig az is "megyekoszthent", de nem ilyen kurva jó fantasy/horror környezetben
  • Ams
    megéri 3cd?
    az nekem 1 nap...
  • yellowcab
    +n
  • Árnyvadász
    Ez kész...!!! Kell a program, mese nincs! Ez nagyon jó lehet.... Szegény Diablo-t úgy látszik egy időre félre kell tenni:)
  • yellowcab
    Fiúk!

Le tudnám kapni valahonna?
    Köszi
  • Petyus_
    Ha meglátod a textúrákat érteni is fogod miért van ez. :)

Nem tudom elégszer mondani, ennyire igényes játékkal ritkán találkozni. Tiszta eyecandy a game, mész és gyönyörködsz. :) És nem csak a technikai kivitelezésre vonatkozik, hanem a designerek is zseniális munkát végeztek. Változatos pályák, de mindegyik hangulatos és gyönyörű!
  • Árnyvadász
    Köszi az infót! Elég sokat felpakol, de ezzel számolni is lehetett.
  • MaTyI
    2gb, igen letezik: kell-e spanyol nyelv vagy nem, illetve kell-e desktop icon vagy nem:)
  • Árnyvadász
    Az lenne a kérdésem, hogy hány megát tesz fel a winchesterre a program. CD-ről installálva. Esetleg van többféle install is?
  • 3P
    Koszi az infot.
  • MaTyI
    Bejaratot is megtalaltam:) (szet kelett loni 1 $ߤ÷@&+!" ajtot...)
  • Petyus_
    Eh köszi! :)

Staffok közül a legjobb a pszí mert az aimbotos meg wallhackes is! :D Az elején még az asztrál a jó meg a darkness n despair (a fekete) az is király.

A többi gagyi. :)
  • MaTyI
    Nah csak miattad elinditottam a jatekot:)
    Megoldas: hosszan nyomva tartani bal egeret.
    Nem minden staffnal mukodik:) Vettem 3000 er meg 400 er 1et 1et a 400assal lehet idezni a 3000essel nem:P
  • Petyus_
    Hát ha lenne multi tuti megvenném. Lehet így is.. ha lemegy majd 7k körülre az ára. :)

Na befejezem a light campaignt, már csak két pálya.. csak a végére már nagyon idegesítő mapeket dobtak össze a fiúk.. legalább lenne chackpoint vááááá. :P
  • MaTyI
    Akkor talan vedd elo a kezikonyvet;)
  • Petyus_
    Igen a bal és jobb gomb egyszerre az ezt csinálja, de ez egy idézés, csak az astral botnál láttam ilyet.
  • MaTyI
    En lich-el csinaltam azt hogy folyamatos jobbegerre ugye pajzsot huz maga kore. Mikor ekozben megnyomtam
    a bal egergombot belecsapott a foldbe 1 "kisebb" (mana szinte 0 maradt :) robbanast idezve elo maga korul. Szerintem azt is igy vagy hasonlo keppen lehet elocsalogatni.
  • MaTyI
    dark/10 (The Great Wall)
    Hol a rakban lehet bejutni a varba? Elszorakoztam vele vagy 1 orat de sehol semmi...:(
  • yellowcab
    Sziasztok.Honnnan kaphatnám le a gamát?Nagyon érdekelne.
    Szívesen sms-nék,de nem igazán vágom hol...
    Köszi
  • Petyus_
    Nem, nem Diablo.. de hatalmas ötlet!! Diablo tárgykezelése, varázslatrendszere, szörnybősége, és Battle.net ezzel az engine-el és mással soha többet nem játszok. :)

Hogy válaszoljak a kérdésedre: ez egy akció hent játék, a karakterek nem fejlődnek, de vannak "kasztok" - hentelős, íjász, varázsló (ezt ne úgy képzeld el, mint Dio varázslókat, a staffjaidat tudod kiválasztani, hogy milyen varázslattal lövöldözöl), meg robbantgatós. A pályákon pénzt kell gyűjtögetni (Mario ugrál az érmékért fíling :)), és ebből tudsz magadnak felszerelést vásárolni, ez egész jópofa.

A lényeg: mindenképpen érdemes kipróbálni mert ritka jó kis játék! :)

Kérdés: amikor astral staffal nyomultam néha volt olyan, hogy nem lőtt a csaj balgombra, hanem egy másik animációt csinált, és mintha megidézett volna egy lényt aki segít nekem. Ezt hogy kell csinálni? :)
  • Petyus_
    Ilyen is van benne nem vitás! :D

Én is szeretem amikor bolyongok mert nem találom a kijáratot de kimenteni, meginni egy kávét nem lehet, mert akkor kénytelen vagy elölről kezdeni a mapet. :)

Szal FIGYELEM!!

a "LEAVING MISSION" 5-től induló visszaszámlálás azt jelenti, hogy KIMÉSZ a mapről és AZONNAL VÉGE!

Bocs Freak ezt tegnap kellett volna beírnom mert nekem is volt egy ígyjárásom ezzel. :D (igaz nekem a map elején/közepén)
  • 3P
    Engedjetek meg egy teljesen lama kerdest, mivel abszoludt nem ismerem ezt a jatekot, es sajnos meg nem is hallottam rola.
    Van valami RPG beutese ennek a gamenak (kb. Diablo szinten)? Azaz fejlodnek a karterek?
  • K.András
    Én most nyomtam le az elsö pályát, eddig tetszik tényleg nem rossz game, bár látom azért lesznek gondok :D
  • FREAK
    hát lehet, hogy megvárom, mert most aztán felbaszta az agyamat a játék

dark/2

meg kell ölni valami faszit... szépen végighentelem a pályát, 5x oda-vissza, közben volt egy páncélos ürge is, gondolom a célpont.... aszongya a briefing "escape through the portal"... na ilyet nem találtam... volt viszont egy rész, ahol elkezdett visszaszámolni 5-től, hogy leaving mission.... na mondom, talán ez lesz a kijárat, bár fostam egy kicsit, de jobb híján megvártam a nullát.... MISSION FAILED - YOU FLEED...

end mission vagy replay map

szép, korrekt megoldás.... egy napig tutira nem nyúlok a gémhez......
  • Petyus_
    Pff light/12. nem sámli! Emiatt fognak save game peccset követelni a népek! :)
  • Petyus_
    Azóta váltottam.. halfling powa! :)
  • FREAK
    na nyomom tovább a dark orgyilkos ninja szukával :D
  • Dynamic
    Én is kipróbáltam a druidát.A poisonos botjával tényleg villámgyorsan lehet pusztítani, talán túl erősre sikerült.Bár a következő pályán azért mégis csak van egy kis szívás, mert a tűzelementál szerűségeket alig sebzi(2 hp).Ellenben a jeges bot-logikusan-már többet sebez(15 hp).Szóval jól meg van ez csinálva.Igaz ez utóbbbit meg az orkok bírják jobban:)