Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • 12alpi12
    #18470
    'Ebben az esetben szép lassan kell változtatnod ;)
    Hogy hogyan, arra nem igazán lehet válaszolni a cél konkretizálása nélkül.'
    Jogos.


    'Esetleg keress táborokat, csapatépítő tréningeket és egyéb ilyesmiket ahol nagy valószínűséggel kerülhetsz egy (tevékeny) közösségbe olyan emberekkel, amilyen te is szeretnél lenni.
    Cserediák program jut még az eszembe. Határon túli magyarokhoz is mehetsz ilyen tekintetben (Románia pl).'
    Csapatépítés? WTF? Nálam nagyobb magányos farkas nincs a környéken. Hidd el sokan próbálkoztak már ez ügyben segíteni, de teljességgel reménytelen. Én egy csapatban, az erőviszonyok szerint vagy diktátor (itt:erőszakos vezető) vagy a vezetőre nem hallgató utolsó kis kolonc szerepét töltöm be.
    A vicc az, hogy épp erdélyi vagyok. :)Cserediák program meg nem működik kis falvak iskoláiban. Persze ezeket te nem tudhattad, tehát no offense.

    'Namost ilyenkor az szokott következni, hogy a kérdező elmondja ezekre a tippekre külön külön az alapos kifogásokat, hogy neki épp miért nem teccik. És ezzel marad ott ahol van. Pedig élni kell(ene) az egyik iránnyal, mert kicsit rossz irányba haladni is sokkal jobb, mint egy helyben maradni, tépelődni. Aztán ha idővel adódik jobb terv, akkor lehet menet közben változtatni.'
    Ez viszont meglepett. Mivel mind az olvasással-válaszadással bekezdésenként haladtam idáig. Persze a lényeg adott: valamiféle erőteljes változást kell indítványozzak. Az, hogy a fenti két tipped nem visz előre, lényegtelen. Én kell megtaláljam ezt az alkalmat, és meg is fogom találni (mert meg akarom találni). Nem fogok a vázolt hibába esni.

    'Ezen felül neked még talán idegen dolgot akarsz elsajátítani.'
    Így, ebben a formájában nem értem mit jelent ez. Kihagyhattál egy állítmányt, rosszul ragozhattál valamit, vagy túl értetlen vagyok ilyen szintű bölcsességekhez.
    A verset még párszor átolvasom. Az nem olvasd-és-írd téma.

    Ha bármilyen szintű gúnyt észlelsz, az csupán a véletlen/kontextus műve. Nem célom.