Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • tomcsa4
    Hmm ha fenntartásokkal kezeled, amit írtál (mivel írtad, hogy jelenleg ez a véleményed), akkor okés. De nehogy valaki bemagolja azt a linkelt mondatot, mert eltévedhet.

A férfi életében a nő nagyon fontos szerepet játszik. De ez vissza is igaz. Hisz ha csak a szükséges dolgokra hazsnálnánk őket (csúnya kifejezés, mivel a Nő is ember, nem tárgy), akkor a szexen túl nem jutnánk sokra. A férfi életében fontos a nő, mivel vágyik egy másik szemléletre is, továbbá akivel meg tudja osztani az örömeit és a bánatát. A férfi természetesen igazi nőre vágyik, míg a nő pedig igazi férfira. Jól leírtad a férfi "definícióját" (legyen független, ne vakítsa el az önös érdek). Ne feledd, hog a barátok határoznak meg téged. Viszont a jó párkapcsoalt alapja a barátság. Én ebben hiszek. Ha valaki túl tud jutni a barát és pasi, illetve a barát és csaj problematikán, akkor egy új világ nyílik meg számára. Hogy a párod egyben a barátod is. Természetesen vannak más barátok is és amíg nem vagy házas, nincs saját családod, addig nem is kell nélkülözni a barátokat. De ha már van saját családod, akkor érezd magad otthon benne. Na ez az, ami keveseknek sikerül.

De vannak gondok. Látom a HSZ-eiden ,hogy Te is foglalkozol evvel, gondokodsz stb. Rendben is van.

Ma nagyon sok gond van a párkapcsolatokkal, pontosabban már a kezdésnél is. Ha túl magabiztos vagy, avval elijesztesz másokat. Ez elsőre nem tűnik nagy bajnak, de lehet egy olyat is elijesztesz, aki meg tud változni, önbizalmat tud meríteni a párkapcsolatból és majd tud beletenni. Akkor a másik gond az önzőség, illetve az igen alacsony érzelmi intelligencia, továbbá az öngyűlölet.

Meg lehet nézni, mire jutnak azok az emberek, akik csak saját maguknak élnek. Ki vannak égve, de nem a nagy szexuális hajtástól, meg a kaparástól. A reménytelenségben égtek ki. Menekülnek. Ez elsőre hülyeségnek hangzik, de így van. Nem hiába van az, hogy a legstabilabb emberek mind 40 év felettiek.

Mondok egy példát: van ez a korai szüzesség téma. Mikor arról van zsó, hogy a tizenévesek divatól szexelnek, rögtön jönnek az okos (és értelemszerűen tizenévesektől való) HSZ.ek, hogy hát ők is elvesztették, de a nagy és hatlamas szerelmükkel. Természetesen az aktus után fél évvel már másba szerelmesek, de az lényegtelen.

Párkapcsoaltban az emberek nem tudják, mit szeretnének. Tanulni kell, nincs mese. Senki nem úgy született, hogy mindent tud.

És a legnagyobb probléma az, hogy ma nem tudnak ismerkedni az emberek. Sokan felületesek, elég unalmasak is, ráadásul tüelmetlenek is. De keresni kell egy olyat, aki nem unalmas. Meg jönnek evvel a "csak a belső számít" dologgal. Na ez egy faszság, ha engem kérdeztek. 50-50% külső és belső. Ráadásul a probléma onnan is ered, hogy valakit beleképzelünk a másikba. Aztán meg szidjuk, ha nem olyan, ahogy elképzeltük. pl:*
    Mai házasságok 60%-a válással végződik, ami történetesen a szexuális élet hiánya miatt is van. Kérdezem én, aki nem tetszik neked vagy csak említésre méltő, avval hogy tudsz szeretkezni? A belső tulajdonságaira ráhúzod a szomszéd nagycsöcsű lányát?

* A példa pedig egyik ismerősöm beszélgetése. Megírtam neki azt, hogy sokan azt is elvielik, ha százszor megcsalják, megalázzák. Erre írta az ismerősöm, hogy azért, mert szereti. Erre kontráztam: biztos hogy őt szereti vagy inkább azt, akit beleképzelt a másikba? Erre nem kaptam választ.

És a kis példa után hagy térjek vissza az első bekezdésben lévő "meg tudja osztani örömeit és bánatát" mondatra. Ma ez ritka. Gyengék az emberek, nem tudják felvállalni az érzéseiket. Másik előtt nem nyílnak meg, megpróbálják irányítani a másikat. Tipikus példa, amikor nem megy a szexuális együttlét a férfinak. Erre nem hogy átgondolná, miért nem megy (lehet nagyon stresszes napja volt, vagy egyszerűen még nem áll készen), hanem előkapja a "pofa be asszony" modort, mivel ő a férfi. Persze nem férfi, hanem egy kis senkiházi, de ezt nem tudja.