Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Steve Q
    Már értem, miért utálnak téged itt egy jó páran.

"Lásd, fontosabb volt a tanulás, fontosabb volt a 320( )km távolság, fontosabbak voltak az anyagi...
    Szóval igen erős kifejezés az, hogy mindennél fontosabb, meg a "zsupsz" is igen erős kifejezés."

Fontos tanulni, igen, ezért is tanultam olyan sokat az elmúlt időkben. Igen, fontos volt a távolság meg az anyagiak, mert ezeket kellett legyőznöm, hogy elérhessek egy még fontosabb célt: őt és a boldogságot, mit általa reméltem.
    És igen, tudom, hogy ez hiba volt; ha magamtól nem remélek semmit, mástól hogy számíthatnék bármi többre?

"Problémád forrás(a), hogy a szerelemben elvesz(t)etted önmagad, szétolvadtál, elgyöngültél, megsápadtál, merengővé váltál, érzékeid eltompultak, nem láttál, nem hallottál, semmi sem érdekelt szíved választottján kívül, beszüntetted a gondolkodást, intelligenciád mélypontra süllyedt, elbuktál saját magaddal szemben is…"

Igen, valóban nem egészen olyan voltam közben, mint előtte - vagy most utána. Voltak olyanok, akiktől elfordultam. De annyit meg tudtam tartani magamból, hogy állapotomtól telhető legjobban odafigyeltem azokra, akik rajta kívül is fontosak voltak: a barátokra és a családomra, akik mindig mögöttem álltak, mégha nem is mindig viselkedtem úgy, ahogy megérdemelték. Hogy elbuktam volna saját magammal szemben? Részben lehet. De az utóbbi időben, még a szakítás előtt megtapasztaltam azt, amit már rég elveszettnek hittem, pedig a kapcsolatban gyakoroltam őérte: azt, hogy tudok küzdeni. Nem volt könnyű; amíg vele voltam, sosem éreztem igazán szükségét, mert mindig adott valamit magából. De nemrég rájöttem, hogyha nem küzdök saját magamért, hiába szeretem őt, nem lesz belőlem soha semmi. Rossz érzés, hogy így lett vége, de ennek a fényében azt hiszem, ez elkerülhetetlen volt; nem voltam igazi férfi. De tudok tanulni a saját hibámból. Ezentúl is foglalkozni akarok a barátaimmal és a szeretteimmel; de ezúttal saját magammal is akarok. Tudom, mi az, amit csinálni szeretnék, és hogy mellette még számos dolgot szeretnék elérni.

Nem tudom, mit sikerül elérnem az életben, de egy biztos: küzdeni fogok a céljaimért. És nemcsak azért, hogy másnak jobb és kényelmesebb legyen.

Amint látod, néhány apróságot belejavítottam és kiemeltem abban, amit írtál. Jobban odafigyelhetnél a helyesírásodra; a Mehet gomb előtt alaposabban is végignézhetnéd, mit írtál. :)

"ha meg tudja fékezni nemi ösztönét vagy a puszta testi higiénia körére szorítja"

Már bocs, de ezt te se gondolhatod komolyan :D.
    A nemi ösztönt el lehet folytani, de nem örökre. Biológiai lények is vagyunk, nemcsak szellemiek. Vannak szükségletek, amiket ki kell elégíteni, ha nem is egyfolytában vagy rendszeresen. A nemi vágyat előbb-utóbb ki kell elégíteni, de legalább némileg lehet kontrollálni, hogy hol és mikor és persze kivel (mivel). :)
    Ebben már csak azért sem hiszek, mert még túl fiatal vagyok az ilyen tételekhez. :)