Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Random work
    Nos volt találkozás az elmúlt 2 hétvégén kiruccantunk és jól elszórakoztunk, de semmi konkrét dolog ami valószínű az én bénázásom oka kicsit rámenősebbnek kellene lennem. Nem az a típusú lány aki majd elkezd nyomulni rám ezt nekem kell talán megtennem. Legalábbis az első nagy lépést.
    Amúgy a barátom és a lány beszéltek és mondtak egymásnak sértő dolgokat, de végül kibékültek és elvileg a lány most lerázta az összes egyéb kapcsolatát és csak én vagyok akivel beszélget. Mert hát tovább nem jutottam. Sajna nekem ez nem megy. :( Ez a bizonytalanság, hogy ha közelednék hogy fogadná.

Sürgősen lépnem kellene valamit mert aztán elhalogatom a dolgokat és letesz rólam. :( Már a hétvégén kellett volna valamit tennem, de ökör vagyok. Csak nem tudom hogy kezdjek bele. Eddig csak puszi van, de hát az semmi mert van más barát baránő akivel ez így van.

Nehéz erről így beszélni. A barátaim egyik része azt mondja, hogy nyomuljak rá a másik meg, hogy várjak ki és kicsit ő is teperjen értem. Az utóbbi időkben olyan kapcsolatok votlak ahol inkább nagyon nyomult a csaj és én beadtam a derekam. Most valószínű fordítva kellene lennie. Csak a megfelelő pillanatot szalasztom el ahogy #17831 hozzászólásban is írtam egy előző csajnál.