Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Szóval két csajos esetem is volt az elmúlt hónapban. Az egyik lánnyal cégen belül kezdtem el beszélgetni. Elég sokat dumáltunk meg kávéztunk és eljutottunk oda, hogy moziba is mentünk. Nem volt neki se senkije és nekem se csak az zavart, hogy kollega és kicsit gáz ha mégse jön össze a dolog ugye. Mozi után lett volna egy lehetőség szerintem mikor elbúcsúztunk, de én elszalasztottam. Azután már bántam mert talán érdemes lett volna megpróbálni és úgy láttam esélyes lettem volna. Azután eldöntöttem, hogy következő hasonló lehetőségnél lépek. Na hát nem lett következő mert egy hétre rá összejött valami régi csoporttársával és hát így elúszott a lehetőség. Nagyon szarul esett, hogy milyen béna voltam és a megfelelő időben nem léptem.
Azután beletörődtem a sorsomba mire múlt héten csatlakoztam egy kedves barátnőhöz bulizni és jött még pár lány akiket nagyvonalakban ismertem. Volt köztük egy aki tetszett és hallottam egy hónapja, hogy nincs senkije, de itt a buliban egy sráccal jött. Mint utólag kiderült 2 hete jött össze vele és itt is a saját hülyeségembe estem mivel lett volna lehetőségem vele találkozni korábban csak nem éltem a dologgal. Most meg már késő bánat.
Vagyis azért nem olyan egyszerű a dolog mert a múlt találkozás óta elég sokat beszélünk levélben meg neten. És akkor este is nagyon úgy tűnt, hogy érdeklődik irántam. Szóval most nem tudom mi a pálya, egyelőre tapogatózok.
Pénteken újra megyek velük bulizni és álítólag én leszek egyedül pasi. Nost ez már egyre érdekesebb.
Nagy vonalakban ennyi. :D