Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Random work
    Még korábban írtam egy pár hosszabb értekezést a kapcsolatomról.
    Nem tudom még máig se biztosan, hogy ki az elsődleges hibás. Az exem egy erős határozott egyéniség nem nagyon lehet megtörni ha valamit kitalál még ha hülyeség is. Én egy megalkuvó vagyok aki ha nem lát esélyt a meggyőzésre akkor ráhagyom. Valószínű annyira más a két jelelem ami nem jó. Neki biztos egy határozott ember kell bár akkor nem tudna kibontakozni szóval nem értem mégse. A problémákkal úgy volt, hogy ő már eleget veszekedett és inkább ráhagyta ha szerinte valamiben hibáztam. Aztán egyszer csak úgy érezte ő "dolgozik" csak kettőnk kapcsolatán és leállt ami nekem úgy jött át, hogy állandóan beszólt és belémkötött meg úgy általában nem lehetett vele 2 normális szót váltani.

Amikor már elkezdtünk problémamegoldásba és kértem, hogy mondja el egyszerű szavakkal, hogy megértsem mi a baj mert szeretnék tenni ellene nem tudott semmit mondani. Szerinte túl kevés bennünk a közös és ki kellett volna nyitnom a szemem.

Eddig azt gondoltam meg tudom mondani ki milyen és jó emberismerő vagyok, de ezután a kapcsolat után már nem igazán tudok mit kezdeni.

Beszéltem egy kolleganővel aki 4 éves kapcsolat után szakított és ő azt mondta ilyet nem akar mégegyszer, hogy annyira épít a közös jövőre, hogy minden háttere elveszik. Most megteremti magának a hátteret főleg egy saját lakás formájában. Én is ezen a véleményen vagyok minden vágyam, hogy valakivel leélhessem az életem nagy részét gyerek stb, ez egésze két hónappal ezelöttig annyira aktuális volt, hogy nyárra terveztük a saját gyereket és építeni akartunk. Most meg ott tartok, hogy eladtam a saját lakásom elköltöztem 200km-re itt alig van barátom és egy albérletben fogok lakni van egy autóm ami vadi új mert az előzőt párom felborította és totálkáros lett és ezzel együtt van 2 milliós tartozásom. Szóval most egy ideig szeretnék egy biztonságos szintre eljutni újra.
    Ja és egy csomó barátot kellene szerezni itt a nagy faluban mert egyedül szopó.

ehh szar az egész kár volt leírnom