Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Truck Driver001
    Szépjó estét emberek!Ritkán járok errefelé,de azért most betekintek ha nem gond!:)
    Nos érdekes dolog történt velem úgy az egész életemre kitekintve.Másfél éve ismerek egy lányt,msn-en.Szigorúan mindig csak barátok voltunk,nekem voltak barátnőim,neki meg fiúi.A másfélév alatt nemis találkoztunk,összvissz képeken láttuk egymást.Előre szólok,mindig bennem volt az hogy semmit nem akarok tőle,mert barát és fiatal is hozzám![15,én 18.Bár mondták hogy az semmi,de engem mégis zavar:!:S]Ebbe a másfélévbe egészen összebarátkoztunk..Talán túlságosan is.Neki,és nekem is voltak fellobbanásai,hogy többet érzünk egymás iránt.Ez Márciustól igyis maradt.Én hülye,beleszerelmesedtem.Ő pedig belém.Bár várható volt ilyen hosszú távú barátság után.[Főleg hogy általába fiú-lány kapcsolatból 90%-ba párkapcsolat lesz.]Áprilisban találkoztunk..Természetesen ez a szerelem mégcsak erősödött,mindkét félről.Egésznap együtt voltunk,és úgy érzem ennyire még soha nem voltam szerelmes.De ő se.Márcsak két dolog van ami zavar,az,hogy egy picit fiatal,[de talán kárpótol az,hogy felnőttes normál gondolkodása van,szép,és nem dohányzik!:)] a másik viszont már sokkal rosszabb.Ő Debreceni,én meg Pesti.250km választ el minket.Nem tudok mindig leszaladgálni Debrecenbe,ahogy ő se Pestre.Ettől én is,és ő is eléggé szenvedünk.Na ez történt velem a minap..Véleményeket kérek!:D