Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • laca103
    én most vagyok 18, lassan 19
    van egy lány aki 22

úgy ismerkedtünk jobban össze hogy neki is egy szerelmi csalódása volt meg nekem is...és kihúztuk egymást a szarból
    tökre ragaszkodunk egymáshoz meg minden. csak az kár hogy 220 km messze van...ő is kolis én is kolis vagyok...
    a napi sms, ha nem vagyunk msn-en az elmaradhatatlan, még akkor is küld sms-t amikor tudja hogy nemtok válaszolni mert egy fitying sincs a telómon.
    Eddigi nyúlfarknyi életem folyamán soha az életben nem voltam még ilyen jó kapcsolatban egy lánnyal sem. nagyon mély kapcsolat az ami köztünk kialakult, de nem állt meg a fejlődésben...
    de ez nam az a kapcsolat hogy először járunk s oszt leszünk utána barátok...
    eddig minden haverom azt mondta nekem hogy szerelmes vagyok ebbe a lányba annyit beszélek róla meg ilyenek, de komolyan mondom hogy nem.
    a lány akibe szerelmes lennék annak semmi olyat nem mondanék el amit még magam előtt is szégyellek de viszont probléma mély lelki probléma és ha másnak elmondanám csajnak akkor fix hogy otthagyna a szarba mert azt hinné őrült vagyok...de nem. épp ez az.
    A szerelmednek azért mégsem mondanál el MINDENT magadról...

A másik. én alapvetően félénk vagyok minden lánnyal szemben. De ez a lány olyan hogy egyzserűen nincsen bennem semmi rizikó ha velee vagyok sőőőt inkább lenyugszom...
    Az hogy 22 éves semmit sem ront a kapcsolaton, a baráti köréből (20-25) azért nem tűnök ki annyira...no meg azért nincsenek felfúvalkodott beképzelt haverjai barátnői sem, mert ő sem olyan...

A barátain keresztül lehet még nagyon jól ,megismerni az embert. egyiksem az a halálrabulizós partyarc, de mégis mindegyik igazán tud élni. és ez a fontos.

erről ennyit.

ha már a 16,5 éves lányok 25 éves pasik farkain lógnak, akkor mi abban a feszélyező ha egy 16.5 éves srác egy 20 éves lánnyal jár??????? kérdem én!