Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • qper
    Nalunk pont a fordítottja volt a helyzet.

Én 27-éves vagyok, Ő nálam két évvel idősebb. Megismertük egymást, hatalmas volt a szerelem. Éreztem már az utóbbi időben, hogy egy kicsit megváltoztam. A reggelbe torkolló bulik nem érdekelnek, sokkal jobban értékelek Vele egy estét kettesben, vagy a szűk baráti körben mint valami dohányfüstös zajos helyet. Én már szerettem volna gyereket, Ő inkább magára gondolt, a szórakozásra, és a koncertekre.

Betegesen félt a szüléstől, attól hogy az Ő gyönyörű teste (ami igaz is), és a gyönyörű bőre (dettó, bár azért ez önimádat) tönkremegy. Skszor beszélt róla hogy azt sem tudja miért jó igazából egy gyerek. Félt a fájdalmaktól, félt attól hogy "felvágják a császárral mint egy zsákot". Mindig megígértette vele, hogy nem fogom jobban szeretni a gyerekünket majd ha lesz, mint őt...Ahogy beszélgettem vele, egyre jobban erősödött bennem, hogy ha szülne is gyereket, azt inkább az anyjának tervezné, és folytatná a néha kicsapongó életét..

Szóval azért írom, mert ez a másik véglet. Felismertem, hogy bármennyire is szeretem, egy anitnő, akinek nem való gyerek, és aki nekem sem való.

Én örülnék a helyedben, hogy ilyen párra találtam.