Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • ZsirosKenyer
    hajjaj..nálunk is hasonló a helyzet egyébként.

Barátné 28, én 21 éves vagyok. Az elején az én kedvesem is nehezen folgozta fel hogy férj és gyerekvállalás helyett egy kis "csírába" lett szerelmes, de aztán mivel nagyon jól megértettük egymást egy idő után sikerült teljesen megfeledkeznie a korkülönbségről (ami részben köszönhető az érett gondolkodásomnak is :P).

Telik-múlik az idő, egyelőre úgy néz ki még minden rendben, bár most hogy a szokásos kezdeti lángolás helyét kezdi átvenni a szimpla összetartás, kiváncsi leszek mit bír a kapcsolat.
    Apró jelek már vannak: pl. a leányzó inkább már nyugodtásgra harmóniára vágyik, én -bár szerencsére 20 éves koromig rendesen kibuliztam/kicsajoztam magamat- ennek ellenére szívesen mozognék nagy tömegekben.

Viszont valamelyik nap meglepő bejelentést tett szívem csücske: Gyereket szeretne, mert aggódik hogy lassan túl öreg lesz hozzá, és arra gondolt hogy szülhetne egyet tőlem, de mivel nem várja el hogy iylen fiatalon megházasodjak, majd ő felneveli :S

Elég merész ötlet, remélem nem gondolta komolyan. Bár nagyon sajnálom hogy ennyi év van köztünk, szívem szerint elvenném feleségül, de 21 évesen még nem akarok házasodni :(

Persze-persze most mindjárt jöttök azzal hogy lesz jobb, de már elég sok lányt volt alkalmam megismerni, és vele tényleg ritka találkozásunk volt..

Szinte látom magamelőtt a jövőmet: szakítunk, keresgélek tovább, ő megházasodik, én pedig hiába kutakodom életem végéig az utódja után, mindig csak rá fogok vágyni..