Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Rundstedt17
    van egy nagy problémám.elmondom hátha tudtok segíteni.van egy gyönyörű barátnőm tavaly nyár óta.és nagy a távolság köztünk.de nem volt gond decemberig.szépen találkozgattunk havonta 3-szor.De most már nem tehetem meg ezt mert a szüleim nem engednek el hazulról azt mondják az érettségire kell készülnöm.Persze ez sem volt még katasztrófa gondoltam fél évig csak kihúzzuk tali nélkül.Addig telon tartjuk a kapcsolatot.De a héten most baj történt.Egész egyszerűen nekem támadt hogy nem veszem komolyan és unom +lenézem.Én hiába védekeztem!Azt mondta büntetésképp napokig nem hallat magáról semmit.De ez még semmi egy csávó aki a barátnőm haverja kárörömmel írt nekem hogy lefogja nyúlni a barátnőmet örül hogy összevesztünk és már régóta ellenem hangolja őt!Szerintetek haggyam a fenébe ezt a "kapcsolatot"?vagy folytassam?igazság szerint nem szeretném abbahagyni MERT MOST VAGYOK ÉLETEMBE ELŐSZÖR SZERELMES!SOHA NEM ÉREZTEM MÉG ILYET EGY LÁNYNÁL SEM!Mit tegyek?annyira félek hogy elvesztem életem első szerelmét.Köszönöm a tanácsokat előre is.