Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
VvD #17120 Hali!
Fiú-lány közti barátság. Nos, leírom a tapasztalataimat, mivelhogy a legtöbb barátom lány. És hogy megy nálunk a barátság? Sehogy, legalábbis a hagyományos értelemben nem megy. Mert mindig van egy kis piszka, egy is szikra amikor találkozol vele. Ezzel nem tudsz mit tenni ez a hormonok játéka... de. A legtöbb csaj haveromnál ezt tökéletesen tudom kezelni, mert nekem többet ér a barátságuk, mint hogy bármit is kezdjek. Meg egy kapcsolat kialakításánál már rögtön az első talinál meg lehet mondani, hogy ő most egy barát lesz, vagy valami több. Legalábbis nálam ez így müxik.
Még1x mondom: mindig is lesz egy kis szikra köztetek... de ezt tudni kell kezelni... a másik meg, hogy mind2-n teljesen tisztában legyetek a másik érzéseivel, mert anélkül nehéz lesz. Nekem a legjobb csaj barátom iránt is éreztem egy kis szerelmet, vagy nem is tudom mit... de már az első tali után ez enyhült. Nem mondom.. nagyon csínos, meghát fiú vagyok, néha elgondolkozom rajta milyen lenne vele, DE: nagyon sokat ér nekem a barátsága, és nem is vagyok biztos benne, hogy ő az aki nekem való lenne komolyabban. Szinte mindent elmesélünk, és nagyon nagyon jól megvagyunk. És a legjobb, hogy bármikor számíthatok rá, tudom. Ez nekem nagyon sokat ér.
Na meg nekem már mondjuk sokkal könyebb helyzetem van, ugyanis a gyönyörű szép barátnőm úgy befészkelte magát a fejembe, hogy nem is hely másra:D