Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
VvD #17094 Hát igen... pontosan ezért berzenkedek én is a gyógyszerektől. A gumi végülis a legjbb megoldás ha belegondolok... csak vigyázni kell vele (pl 2 réteg:D) Amúgy ma is voltam fent a nagyijánál egész du-n... hááát nem volt rossz ;) Az biztos, hogy előttünk most áll a legjobb időszak. Nyár, 2x-i együtt nyaralás (görög + révfülöp) meg stb. Nyámmm... :D Amúgy tök furi az, hogy nagyon nehéz amúgy bnőt szerezni. Amikor ott van az ember, hogy na akkor most lép valamit vele szembe vagy valami akkor remeg a lába, fosik mint állat és azt hajtogatja magában, hogy majd holnap :P Nemtom ez nálatok hogy megy, de én már nem 1x hallotam ilyeneket a haveroktól, na meg nálam sem volt annyira macsós a kezdeményezés.. najó: ezt elmesélem.
1mással szemben, burger king. Én hülye salátát vettem, amiben ügye hagyma is van. Na, miután rájöttem, már ki lett füzetve. Mondom LOL. Najó, mondom a csajnak, ezt hazaviszem, most úgysem vagyok éhes :D Nem picit nézett furcsán. Na mind1. Aztán leültünk egymással szembe, ő iszogatta a forrócsokit én meg magamba roskadva győzködtem magam: "na most.. most megteszem...nem inkább majd később....jajj istenem....DE megteszem akkor is!!...nem inkább mégsem..." :DDDDDD Igen, elég lúzer voltam... :P Közben persze dumáltunk, nem ültem ott kukán, de nem mertem semmit sem csinálni. Aztán mikor megitta már úgy volt, hogy megyünk vhová el. Itt megrémültem, most vagy soha. Káromkodtam magamban egyet ("mindenki menjen a faszomba"), eltoltam a tálat ami "útban volt", odahajoltam, és lesmároltam. Ez volt 3 hete. Ma du töltöttem a nagyijuknál egy 5 órát... :D
Amúgy már egy előző talin mondta, hogy én neki nagyon bejövök, ergó nem volt annyira nehéz dolgom. Csak magamat kellet "legyőznöm", őt legalább nem kellet meggyőznöm :D Szal relatíve könnyű dolgom volt... a szívem mondjuk így is 200-szal száguldott a torokmban.